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Titlebook: Recent Advances in Edible Fats and Oils Technology; Processing, Health I Yee--Ying Lee,Teck-Kim Tang,Oi-Ming Lai Book 2022 Springer Nature

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樓主
發(fā)表于 2025-3-21 19:33:43 | 只看該作者 |倒序瀏覽 |閱讀模式
書目名稱Recent Advances in Edible Fats and Oils Technology
副標(biāo)題Processing, Health I
編輯Yee--Ying Lee,Teck-Kim Tang,Oi-Ming Lai
視頻videohttp://file.papertrans.cn/823/822716/822716.mp4
概述Includes recent hot topics of fats and oils research.Provides tips on recent processing and modification techniques employed in fats and oil industry.Discusses human milk fat substitute, cocoa butter
圖書封面Titlebook: Recent Advances in Edible Fats and Oils Technology; Processing, Health I Yee--Ying Lee,Teck-Kim Tang,Oi-Ming Lai Book 2022 Springer Nature
描述.This book is written by international experts with both academic and industrial credentials. It presents for the first time, a collection of up--to--date scientific advances in the area of edible fats and oils technology, over a span of 10 years from 2009 to the year 2019. The book covers the existing and recent advanced techniques adopted in the edible fats and oils research and touches on?the?processing and modification, to the traceability and sustainability issues of fats and oils. Some recent technologies like supercritical carbon dioxide, microwave, ultrasound, and enzymatic‐ assisted processes, ionic liquid, enzymatic processes, biosensor and membrane technology are presented in the book. The book aims to provide the technologists and researchers in research, development and operations in the edible fats and oils industries with critical and readily accessible information on the recent advances in the field.?The book is divided into three broad sections- Fats and Oils Chemistry and Processing, Fats and Oils Modification and Health Implications, and Fats and Oils Safety, Social, Environmental and Economic Impacts. It is an extremely comprehensive and valuable resource, which
出版日期Book 2022
關(guān)鍵詞edible oil; Contaminants; Extraction; Modification; Refining; Sustainability; Traceability
版次1
doihttps://doi.org/10.1007/978-981-16-5113-7
isbn_softcover978-981-16-5115-1
isbn_ebook978-981-16-5113-7
copyrightSpringer Nature Singapore Pte Ltd. 2022
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書目名稱Recent Advances in Edible Fats and Oils Technology影響因子(影響力)




書目名稱Recent Advances in Edible Fats and Oils Technology影響因子(影響力)學(xué)科排名




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發(fā)表于 2025-3-21 20:30:33 | 只看該作者
板凳
發(fā)表于 2025-3-22 01:10:47 | 只看該作者
Eng-Tong Phuah,Li-Choo Chong,Chee-Hao Kuan,Ali Yassoralipourchlich g?nzlich unsensibel hie? — Mitte der 70er Jahre, als die ersten Absolventinnen und Absolventen gewisserma?en vom Band rollten, nicht gerade. Niemand, jedenfalls niemand in der durchschnittlichen bundesdeutschen Praxislandschaft des Sozial-, Erziehungs- und Bildungswesens hatte konkret auf die
地板
發(fā)表于 2025-3-22 07:41:06 | 只看該作者
5#
發(fā)表于 2025-3-22 12:10:10 | 只看該作者
Nur Azwani Ab Karim,Noor Hidayu Othman,Masni Mat Yusoffon über hundert Jahren und z?hlt zu den differenziertesten und entwickeltsten auf der Welt, andererseits stecken die deutschen Sonderschulen in einer Legitimationskrise, sowohl bedingt durch den bis heute nicht hinreichend geleisteten Nachweis einer gegenüber den Allgemeinen Schulen wirksameren F?rd
6#
發(fā)表于 2025-3-22 15:32:04 | 只看該作者
7#
發(fā)表于 2025-3-22 18:01:06 | 只看該作者
Wan Jun Lee,Yong Wange begriffliche Verschiebung von Professionalisierung zur Professionalit?t hat etwas mit den besonderen Konstitutionsbedingungen der sich verberuflichenden p?dagogischen Aufgabengebiete in der Erwachsenenbildung/Weiterbildung zu tun. Professionalisierung beschreibt den Prozess der Verberuflichung; si
8#
發(fā)表于 2025-3-22 22:50:14 | 只看該作者
Ling-Zhi Cheong,Bolin Mou,Wei Wei,Yang Hongli,Zhang Hai,Zhao Gege,Xu Xuebing des Bildungssystems und aus politischen, wirtschaftlichen und technologischen Entwicklungen resultierende neue Anforderungen und Ziele (vgl. . 1991; . 1995; . u.a. 1997). An der Schwelle zum 21. Jahrhundert ist Bildung — wieder — zu einem ?Megathema? geworden. Zahlreiche Initiativen aus Wirtschaft,
9#
發(fā)表于 2025-3-23 02:50:01 | 只看該作者
10#
發(fā)表于 2025-3-23 08:11:51 | 只看該作者
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