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Titlebook: Science and Technology of Fibers in Food Systems; Jorge Welti-Chanes,Sergio O. Serna-Saldívar,Viridi Book 2020 Springer Nature Switzerland

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樓主
發(fā)表于 2025-3-21 17:21:35 | 只看該作者 |倒序瀏覽 |閱讀模式
書目名稱Science and Technology of Fibers in Food Systems
編輯Jorge Welti-Chanes,Sergio O. Serna-Saldívar,Viridi
視頻videohttp://file.papertrans.cn/863/862544/862544.mp4
概述Provides comprehensive coverage of fibers used in foods from their basic chemical structure to their impact on the digestive process.Focuses on both traditional and new fiber rich sources including th
叢書名稱Food Engineering Series
圖書封面Titlebook: Science and Technology of Fibers in Food Systems;  Jorge Welti-Chanes,Sergio O. Serna-Saldívar,Viridi Book 2020 Springer Nature Switzerland
描述.This text provides comprehensive coverage of fibers used in food formulations, starting with the understanding of their basic chemical structure and how they are present and organized in the cell wall structure, their physicochemical and functional properties, their impact on the digestive process and their role and preventive action against various chronic diseases including colon cancer. The book focuses on?traditional and new fiber rich sources, incorporating an integrated approach in terms of the technological and engineering processes used to obtain and incorporate them in traditional foods, plus their characterization, extraction and modification. The study of processing conditions including the chemical, physical and enzymatic processes of fiber extraction and modification are also covered, including traditional and emerging processing technologies, plus the application of fibers in the development of new products and processes...Science and Technology of Fibers in Food Systems.?integrates knowledge of fibers from their basic structural and property aspects and the applications of these ingredients to extraction process analysis, modification and feasibility for use at the
出版日期Book 2020
關(guān)鍵詞Dietary Fiber; Functional Foods; Fiber Physicochemical Modifications; Fiber and Health; Fiber Extraction
版次1
doihttps://doi.org/10.1007/978-3-030-38654-2
isbn_softcover978-3-030-38656-6
isbn_ebook978-3-030-38654-2Series ISSN 1571-0297 Series E-ISSN 2628-8095
issn_series 1571-0297
copyrightSpringer Nature Switzerland AG 2020
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沙發(fā)
發(fā)表于 2025-3-21 22:58:27 | 只看該作者
sozialstaatliche Sicherungen und Soziale Arbeit bef?higt sich die moderne Gesellschaft dazu, nicht nur auf abweichendes Verhalten zu reagieren, sondern auch die Diskrepanz zwischen ihren normativen Selbstansprüchen, die in Semantiken der Gleichheit, Gerechtigkeit und Menschenwürde aufgehoben sind e
板凳
發(fā)表于 2025-3-22 00:30:12 | 只看該作者
Fabiola E. Ayala Soto,Sergio O. Serna Saldívarktisch und sozial verankert und erscheint wegen der formalrechtlichen Gleichstellung der Individuen als Ungerechtigkeit. Deshalb interessiert sich die soziologische Ungleichheitsforschung dafür, wie aus sozialer Ungleichartigkeit oder Heterogenit?t über einen gesellschaftlichen Bewertungsprozess soz
地板
發(fā)表于 2025-3-22 07:05:13 | 只看該作者
5#
發(fā)表于 2025-3-22 11:03:06 | 只看該作者
6#
發(fā)表于 2025-3-22 15:46:01 | 只看該作者
7#
發(fā)表于 2025-3-22 17:46:24 | 只看該作者
Sergio O. Serna Saldívar,Diana Sánchez Hernándezrl?ufen bzw. die Verzahnung unterschiedlicher Lebensbereiche und die Bedeutung der zeitlichen Dimension. Immer wieder zeigen sich in Lebensverl?ufen Stabilit?ten, Pfadabh?ngigkeiten und kumulative Entwicklungen, und dies gilt sowohl in intra-generationaler wie auch inter-generationaler Hinsicht. Dar
8#
發(fā)表于 2025-3-22 21:41:05 | 只看該作者
9#
發(fā)表于 2025-3-23 03:05:30 | 只看該作者
10#
發(fā)表于 2025-3-23 08:46:27 | 只看該作者
rmen, erh?lt immer noch der Teil der arbeitslosen Bev?lkerung, der zuvor für einen l?ngeren Zeitraum sozialversicherungspflichtig besch?ftigt war, h?here staatliche Leistungen als der Teil, der schon l?nger arbeitslos ist bzw. nie erwerbst?tig war. Der Zugang zum Arbeitsmarkt und zu einer stabilen B
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