找回密碼
 To register

QQ登錄

只需一步,快速開始

掃一掃,訪問微社區(qū)

打印 上一主題 下一主題

Titlebook: Science and Technology of Fibers in Food Systems; Jorge Welti-Chanes,Sergio O. Serna-Saldívar,Viridi Book 2020 Springer Nature Switzerland

[復制鏈接]
查看: 15641|回復: 57
樓主
發(fā)表于 2025-3-21 17:21:35 | 只看該作者 |倒序瀏覽 |閱讀模式
書目名稱Science and Technology of Fibers in Food Systems
編輯Jorge Welti-Chanes,Sergio O. Serna-Saldívar,Viridi
視頻videohttp://file.papertrans.cn/863/862544/862544.mp4
概述Provides comprehensive coverage of fibers used in foods from their basic chemical structure to their impact on the digestive process.Focuses on both traditional and new fiber rich sources including th
叢書名稱Food Engineering Series
圖書封面Titlebook: Science and Technology of Fibers in Food Systems;  Jorge Welti-Chanes,Sergio O. Serna-Saldívar,Viridi Book 2020 Springer Nature Switzerland
描述.This text provides comprehensive coverage of fibers used in food formulations, starting with the understanding of their basic chemical structure and how they are present and organized in the cell wall structure, their physicochemical and functional properties, their impact on the digestive process and their role and preventive action against various chronic diseases including colon cancer. The book focuses on?traditional and new fiber rich sources, incorporating an integrated approach in terms of the technological and engineering processes used to obtain and incorporate them in traditional foods, plus their characterization, extraction and modification. The study of processing conditions including the chemical, physical and enzymatic processes of fiber extraction and modification are also covered, including traditional and emerging processing technologies, plus the application of fibers in the development of new products and processes...Science and Technology of Fibers in Food Systems.?integrates knowledge of fibers from their basic structural and property aspects and the applications of these ingredients to extraction process analysis, modification and feasibility for use at the
出版日期Book 2020
關(guān)鍵詞Dietary Fiber; Functional Foods; Fiber Physicochemical Modifications; Fiber and Health; Fiber Extraction
版次1
doihttps://doi.org/10.1007/978-3-030-38654-2
isbn_softcover978-3-030-38656-6
isbn_ebook978-3-030-38654-2Series ISSN 1571-0297 Series E-ISSN 2628-8095
issn_series 1571-0297
copyrightSpringer Nature Switzerland AG 2020
The information of publication is updating

書目名稱Science and Technology of Fibers in Food Systems影響因子(影響力)




書目名稱Science and Technology of Fibers in Food Systems影響因子(影響力)學科排名




書目名稱Science and Technology of Fibers in Food Systems網(wǎng)絡(luò)公開度




書目名稱Science and Technology of Fibers in Food Systems網(wǎng)絡(luò)公開度學科排名




書目名稱Science and Technology of Fibers in Food Systems被引頻次




書目名稱Science and Technology of Fibers in Food Systems被引頻次學科排名




書目名稱Science and Technology of Fibers in Food Systems年度引用




書目名稱Science and Technology of Fibers in Food Systems年度引用學科排名




書目名稱Science and Technology of Fibers in Food Systems讀者反饋




書目名稱Science and Technology of Fibers in Food Systems讀者反饋學科排名




單選投票, 共有 0 人參與投票
 

0票 0%

Perfect with Aesthetics

 

0票 0%

Better Implies Difficulty

 

0票 0%

Good and Satisfactory

 

0票 0%

Adverse Performance

 

0票 0%

Disdainful Garbage

您所在的用戶組沒有投票權(quán)限
沙發(fā)
發(fā)表于 2025-3-21 22:58:27 | 只看該作者
sozialstaatliche Sicherungen und Soziale Arbeit bef?higt sich die moderne Gesellschaft dazu, nicht nur auf abweichendes Verhalten zu reagieren, sondern auch die Diskrepanz zwischen ihren normativen Selbstansprüchen, die in Semantiken der Gleichheit, Gerechtigkeit und Menschenwürde aufgehoben sind e
板凳
發(fā)表于 2025-3-22 00:30:12 | 只看該作者
Fabiola E. Ayala Soto,Sergio O. Serna Saldívarktisch und sozial verankert und erscheint wegen der formalrechtlichen Gleichstellung der Individuen als Ungerechtigkeit. Deshalb interessiert sich die soziologische Ungleichheitsforschung dafür, wie aus sozialer Ungleichartigkeit oder Heterogenit?t über einen gesellschaftlichen Bewertungsprozess soz
地板
發(fā)表于 2025-3-22 07:05:13 | 只看該作者
5#
發(fā)表于 2025-3-22 11:03:06 | 只看該作者
6#
發(fā)表于 2025-3-22 15:46:01 | 只看該作者
7#
發(fā)表于 2025-3-22 17:46:24 | 只看該作者
Sergio O. Serna Saldívar,Diana Sánchez Hernándezrl?ufen bzw. die Verzahnung unterschiedlicher Lebensbereiche und die Bedeutung der zeitlichen Dimension. Immer wieder zeigen sich in Lebensverl?ufen Stabilit?ten, Pfadabh?ngigkeiten und kumulative Entwicklungen, und dies gilt sowohl in intra-generationaler wie auch inter-generationaler Hinsicht. Dar
8#
發(fā)表于 2025-3-22 21:41:05 | 只看該作者
9#
發(fā)表于 2025-3-23 03:05:30 | 只看該作者
10#
發(fā)表于 2025-3-23 08:46:27 | 只看該作者
rmen, erh?lt immer noch der Teil der arbeitslosen Bev?lkerung, der zuvor für einen l?ngeren Zeitraum sozialversicherungspflichtig besch?ftigt war, h?here staatliche Leistungen als der Teil, der schon l?nger arbeitslos ist bzw. nie erwerbst?tig war. Der Zugang zum Arbeitsmarkt und zu einer stabilen B
 關(guān)于派博傳思  派博傳思旗下網(wǎng)站  友情鏈接
派博傳思介紹 公司地理位置 論文服務(wù)流程 影響因子官網(wǎng) 吾愛論文網(wǎng) 大講堂 北京大學 Oxford Uni. Harvard Uni.
發(fā)展歷史沿革 期刊點評 投稿經(jīng)驗總結(jié) SCIENCEGARD IMPACTFACTOR 派博系數(shù) 清華大學 Yale Uni. Stanford Uni.
QQ|Archiver|手機版|小黑屋| 派博傳思國際 ( 京公網(wǎng)安備110108008328) GMT+8, 2025-10-6 07:12
Copyright © 2001-2015 派博傳思   京公網(wǎng)安備110108008328 版權(quán)所有 All rights reserved
快速回復 返回頂部 返回列表
花垣县| 南华县| 维西| 台北市| 巴东县| 平定县| 洛浦县| 上犹县| 夹江县| 岑巩县| 呼和浩特市| 临颍县| 遵义市| 碌曲县| 勐海县| 吉隆县| 合作市| 鄂尔多斯市| 读书| 建水县| 惠来县| 淮阳县| 宿松县| 松桃| 凭祥市| 杭锦后旗| 永吉县| 台北市| 兴业县| 双鸭山市| 水富县| 陵川县| 政和县| 彭州市| 塘沽区| 南汇区| 铁岭市| 安溪县| 从江县| 巴青县| 潼南县|