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Titlebook: Victorian Bloomsbury; Volume 1: The Early S. P. Rosenbaum Book 1987 S. P. Rosenbaum 1987 art.education.history.history of literature.inter

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樓主
發(fā)表于 2025-3-21 19:38:53 | 只看該作者 |倒序?yàn)g覽 |閱讀模式
書目名稱Victorian Bloomsbury
副標(biāo)題Volume 1: The Early
編輯S. P. Rosenbaum
視頻videohttp://file.papertrans.cn/983/982849/982849.mp4
圖書封面Titlebook: Victorian Bloomsbury; Volume 1: The Early  S. P. Rosenbaum Book 1987 S. P. Rosenbaum 1987 art.education.history.history of literature.inter
描述‘A subtle and powerful picture of the Bloomsbury Group...S P Rosenbaum is an unparalleled interpreter of the philosophical as well as the literary traditions absorbed by this group.‘ Richard Ellman ‘This is more detailed, more considered, more extensive, and therefore far more valuable than anything of the kind we have had before...required reading for anyone professing a serious interest in Bloomsbury.‘ Andrew McNellie This first volume of a three-volume study of the early literary history of the Bloomsbury Group describes the intellectual, family and Cambridge backgrounds of Bloomsbury as they are reflected in the Group‘s early or autobiographical works. While many books have been written on the Bloomsbury Group this is the first to study comprehensively the literary history of their interrelated achievements. Professor Rosenbaum has written a wonderful account of the ideas and people who were the early influences on the Group. He sees the modern period not as the age of ‘great men‘, but in a new light, where original ideas about art, women and society. This book will be of interest not only to anyone fascinated by the Bloomsbury Group, but also to students of Woolf or Forster or
出版日期Book 1987
關(guān)鍵詞art; education; history; history of literature; interpret; Interpreter; knowledge; philosophy; play; poem; soc
版次1
doihttps://doi.org/10.1007/978-1-349-18533-7
isbn_softcover978-1-349-18535-1
isbn_ebook978-1-349-18533-7
copyrightS. P. Rosenbaum 1987
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書目名稱Victorian Bloomsbury影響因子(影響力)




書目名稱Victorian Bloomsbury影響因子(影響力)學(xué)科排名




書目名稱Victorian Bloomsbury網(wǎng)絡(luò)公開度




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沙發(fā)
發(fā)表于 2025-3-21 21:39:38 | 只看該作者
板凳
發(fā)表于 2025-3-22 01:31:15 | 只看該作者
地板
發(fā)表于 2025-3-22 04:35:13 | 只看該作者
S. P. Rosenbaumenigen F?llen unmittelbare Verwendung (Leber?le, Keimlings?le); man nimmt sie meist unsichtbar und in kleinerer Menge mit der Nahrung auf, eine fabrikatorische Gewinnung dieser Fette erfolgt nur in beschr?nktem Umfang.
5#
發(fā)表于 2025-3-22 10:28:25 | 只看該作者
6#
發(fā)表于 2025-3-22 16:04:08 | 只看該作者
an seinen einzelnen chemischen Bestandtheilen, wie Glycerin, Oels?ure, Palmitins?ure etc. zu ermitteln, andererseits aber das Verh?ltniss der einzelnen Fette in Mischungen, die Quantit?t der Zus?tze bei Verf?lschungen zu bestimmen, respective die Reinheit eines Fettes zu constatiren hat. Diese Aufga
7#
發(fā)表于 2025-3-22 20:16:54 | 只看該作者
8#
發(fā)表于 2025-3-22 21:15:13 | 只看該作者
S. P. Rosenbaumte): die ?lige, schmalzige oder talgige Konsistenz, die L?slichkeit in ?ther, in Schwefelkohlenstoff, in Benzol und seinen Homologen, in den Chlorkohlenwassertoffen, von wenigen Ausnahmen abgesehen auch in Petrol?ther, die Unl?slichkeit aller fette in Wasser, der meinten in kaltem Alkohol, Eisessig
9#
發(fā)表于 2025-3-23 02:09:55 | 只看該作者
S. P. Rosenbaumeciellen Theil durch neue w?hrend des Druckes ver?ffentlichte Arbeiten überholt worden sind, so soll folgender Anhang dazu bestimmt sein, die diesbezüglichen und einige andere Erg?nzungen nachzutragen.
10#
發(fā)表于 2025-3-23 06:37:59 | 只看該作者
t sein m?gen: Unter der Bezeichnung ?meist übliche Methode“ ist bei der Bestimmung der S?ure-Ester-Verseifungszahl diejenige gemeint, welche nichts Spezielles vorschreibt, sondern in derselben Weise, wie bei den Fetten, also nach Hübl verf?hrt; zur Bestimmung der S?urezahl n?mlich: L?sen in Alkohol
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