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Titlebook: Risk Analysis for the Digital Age; Anton Gerunov Book 2023 The Editor(s) (if applicable) and The Author(s), under exclusive license to Spr

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樓主
發(fā)表于 2025-3-21 16:52:18 | 只看該作者 |倒序瀏覽 |閱讀模式
書目名稱Risk Analysis for the Digital Age
編輯Anton Gerunov
視頻videohttp://file.papertrans.cn/831/830607/830607.mp4
概述Presents a foray into the fascinating process of Risk Analysis.Begins from classical methods and approaches to understanding risk all the way into cutting-age thinking.Introduces traditional and emerg
叢書名稱Studies in Systems, Decision and Control
圖書封面Titlebook: Risk Analysis for the Digital Age;  Anton Gerunov Book 2023 The Editor(s) (if applicable) and The Author(s), under exclusive license to Spr
描述.This book presents a foray into the fascinating process of risk management, beginning from classical methods and approaches to understanding risk all the way into cutting-age thinking. Risk management by necessity must lie at the heart of governing our ever more complex digital societies. New phenomena and activities necessitate a new look at how individuals, firms, and states manage the uncertainty they must operate in. Initial chapters provide an introduction to traditional methods and show how they can be built upon to better understand the workings of the modern economy. Later chapters review digital activities and assets like cryptocurrencies showing how such emergent risks can be conceptualized better. Network theory figures prominently and the book demonstrates how it can be used to gauge the risk in the digital sectors of the economy. Predicting the unpredictable black swan events is also discussed in view of a wider adoption of economic simulations. The journey concludes bylooking at how individuals perceive risk and make decisions as they operate in a virtual social network. This book interests the academic audience, but it also features insights and novel research resul
出版日期Book 2023
關(guān)鍵詞Computational Intelligence; Risk Analysis; Digital Risk; Machine Learning; Optimization
版次1
doihttps://doi.org/10.1007/978-3-031-18100-9
isbn_softcover978-3-031-18102-3
isbn_ebook978-3-031-18100-9Series ISSN 2198-4182 Series E-ISSN 2198-4190
issn_series 2198-4182
copyrightThe Editor(s) (if applicable) and The Author(s), under exclusive license to Springer Nature Switzerl
The information of publication is updating

書目名稱Risk Analysis for the Digital Age影響因子(影響力)




書目名稱Risk Analysis for the Digital Age影響因子(影響力)學(xué)科排名




書目名稱Risk Analysis for the Digital Age網(wǎng)絡(luò)公開度




書目名稱Risk Analysis for the Digital Age網(wǎng)絡(luò)公開度學(xué)科排名




書目名稱Risk Analysis for the Digital Age被引頻次




書目名稱Risk Analysis for the Digital Age被引頻次學(xué)科排名




書目名稱Risk Analysis for the Digital Age年度引用




書目名稱Risk Analysis for the Digital Age年度引用學(xué)科排名




書目名稱Risk Analysis for the Digital Age讀者反饋




書目名稱Risk Analysis for the Digital Age讀者反饋學(xué)科排名




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發(fā)表于 2025-3-22 00:06:31 | 只看該作者
2198-4182 ludes bylooking at how individuals perceive risk and make decisions as they operate in a virtual social network. This book interests the academic audience, but it also features insights and novel research resul978-3-031-18102-3978-3-031-18100-9Series ISSN 2198-4182 Series E-ISSN 2198-4190
板凳
發(fā)表于 2025-3-22 00:37:46 | 只看該作者
gro?en Zahl erg?nzender Untersuchungen durch ein Mitarbeiter- team des Instituts in den letzten 17 Jahren - bei manchen Lebensmitteln waren Literaturangaben ?u?erst sp?rlich oder fehlten v?llig - ist man von diesem Ziel noch recht weit entfernt. Deshalb k?nnte die Frage gestellt werden, ob diese Dar
地板
發(fā)表于 2025-3-22 07:55:07 | 只看該作者
Anton Gerunove Verluste w?ren zweifellos noch weit h?her, und Ballungsgebiete überhaupt nicht mehr zu versorgen, wenn nicht in diesem Jahrhundert die Technik der Haltbarmachungsverfahren entscheidend verbessert worden w?re. Die Motivation hierfür war das Abfangen jahreszeitlich unvermeidlicher überschüsse im gle
5#
發(fā)表于 2025-3-22 10:59:58 | 只看該作者
6#
發(fā)表于 2025-3-22 16:56:03 | 只看該作者
Anton Gerunov von Schweinen und beenklichen Zumischungen von Tiermehl zum Futter absieht, werden die durch Wissenschaft und Industrie erzielten Fortschritte vielfach dadurch wirkungsloser, dass die gewonnenen Ergebnisse auf dem weiteren Lebensweg des Lebensmittels nicht ausreichend angewandt werden. Zu den gro?e
7#
發(fā)表于 2025-3-22 19:01:01 | 只看該作者
Anton Gerunovidung, bis das Institut International Du Froid in Paris die planm??ige Forschungsbetreuung dieses Aspekts unter zunehmender Beteiligung der USA übernahm. Um diese Zeit stieg der Druck der ?ffentlichen Meinung, den Gebrauch chemischer Konservierungsstoffe aus Gesundheitsgründen einzuschr?nken an, was
8#
發(fā)表于 2025-3-22 22:46:52 | 只看該作者
9#
發(fā)表于 2025-3-23 02:30:13 | 只看該作者
10#
發(fā)表于 2025-3-23 06:51:32 | 只看該作者
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