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Titlebook: New Techniques in the Analysis of Foods; Michael H. Tunick,Samuel A. Palumbo,Pina M. Fratam Book 1998 Springer Science+Business Media New

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樓主: 一個希拉里
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發(fā)表于 2025-3-25 04:21:18 | 只看該作者
Vijay K. Juneja,Arthur J. Millern Erweiterung. Kenntnisse über den Wert eines gesamten Unternehmens sind darüber hinaus unerl??lich für die Erfolgsbeurteilung des Managements, ja auch der Aufsichtsorgane. Die in den letzten Jahren international intensiv gefiihrte Diskussion über Shareholder-Value- Management hat die Probleme der E
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發(fā)表于 2025-3-25 07:29:18 | 只看該作者
Scott M. Russelln Erweiterung. Kenntnisse über den Wert eines gesamten Unternehmens sind darüber hinaus unerl??lich für die Erfolgsbeurteilung des Managements, ja auch der Aufsichtsorgane. Die in den letzten Jahren international intensiv gefiihrte Diskussion über Shareholder-Value- Management hat die Probleme der E
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發(fā)表于 2025-3-25 12:23:28 | 只看該作者
Lori N. Cotton,Douglas L. Marshalln Erweiterung. Kenntnisse über den Wert eines gesamten Unternehmens sind darüber hinaus unerl??lich für die Erfolgsbeurteilung des Managements, ja auch der Aufsichtsorgane. Die in den letzten Jahren international intensiv gefiihrte Diskussion über Shareholder-Value- Management hat die Probleme der E
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發(fā)表于 2025-3-25 19:53:10 | 只看該作者
Transmission Electron Microscopic Imaging of Casein Submicelle Distribution in Mozzarella Cheesedeveloped in our laboratory has been scaled up and tested in schools. and is now being served on pizzas in the National School Lunch Program.. We have conducted studies with different cooking temperatures and homogenization pressures to determine the effects on casein breakdown, rheological properti
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發(fā)表于 2025-3-25 22:41:12 | 只看該作者
Confocal Microscopy of Breadation and distribution of cereal components which in turn related to their functionality in baked goods such as bread (1,2,3,4). Laser Scanning Confocal Microscopy (LSCM) is unlike other light microscopy techniques (e.g. fluoresence, bright field and polarized light) in which non-coherent light is a
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發(fā)表于 2025-3-26 00:26:25 | 只看該作者
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發(fā)表于 2025-3-26 06:28:23 | 只看該作者
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發(fā)表于 2025-3-26 11:04:51 | 只看該作者
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發(fā)表于 2025-3-26 14:42:09 | 只看該作者
Phase Transitions of Soy Globulins and the Development of State Diagrams have been reported to be key components in determining functional properties of soy products (1–6) and to be distinctly different in their functional properties. 11S protein was reported to make harder gels, to form larger aggregates, and to expand more on heating than 7S (7). Ning and Villota (8)
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發(fā)表于 2025-3-26 18:16:51 | 只看該作者
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