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Titlebook: Nano-food Engineering; Volume One Umesh Hebbar,Shivendu Ranjan,Raghvendra Kumar Mish Book 2020 Springer Nature Switzerland AG 2020 Food Nan

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樓主
發(fā)表于 2025-3-21 18:51:18 | 只看該作者 |倒序瀏覽 |閱讀模式
書目名稱Nano-food Engineering
副標題Volume One
編輯Umesh Hebbar,Shivendu Ranjan,Raghvendra Kumar Mish
視頻videohttp://file.papertrans.cn/661/660644/660644.mp4
概述Comprehensively outlines current applications of nanotechnology in food systems, including functionality and food-related nanotechnology.Presents research on food processing, packaging, storage and sa
叢書名稱Food Engineering Series
圖書封面Titlebook: Nano-food Engineering; Volume One Umesh Hebbar,Shivendu Ranjan,Raghvendra Kumar Mish Book 2020 Springer Nature Switzerland AG 2020 Food Nan
描述This extensive and singular work focuses on current applications of nanotechnology in food systems. The functionality and applicability of food-related nanotechnology is covered in depth, presenting a view on the food processing, packaging,storage and safety assessment of nanotechnology in the food industry. Multiple nanostructures are covered, each with their specific ingredient choice, production strategy, functionality and application in food engineering. Individual chapters focus on current processing methods and applications of nanotechnology in foods. Nano-food Engineering Volume One brings together panels of highly accomplished experts in the field of composites, nanotechnology and chemical engineering and food technology. The work encompasses basic studies and addresses novel issues, covering all engineering aspects, opportunities and challenges and solutions of nano-foods..
出版日期Book 2020
關鍵詞Food Nano-technology; Food Nanoscience; Food Nanomaterials; Food Packaging; Nutrient Delivery Systems
版次1
doihttps://doi.org/10.1007/978-3-030-44552-2
isbn_softcover978-3-030-44554-6
isbn_ebook978-3-030-44552-2Series ISSN 1571-0297 Series E-ISSN 2628-8095
issn_series 1571-0297
copyrightSpringer Nature Switzerland AG 2020
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書目名稱Nano-food Engineering影響因子(影響力)




書目名稱Nano-food Engineering影響因子(影響力)學科排名




書目名稱Nano-food Engineering網絡公開度




書目名稱Nano-food Engineering網絡公開度學科排名




書目名稱Nano-food Engineering被引頻次




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書目名稱Nano-food Engineering年度引用




書目名稱Nano-food Engineering年度引用學科排名




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沙發(fā)
發(fā)表于 2025-3-21 20:15:19 | 只看該作者
板凳
發(fā)表于 2025-3-22 03:31:55 | 只看該作者
Shivani Uppal,Aashima,Khushwinder Kaur,S. K. Mehtaraturwissenschaftlichen Verdikte gegenüber der romantischen Dramenproduktion machen inzwischen eine lange Liste aus (vgl. von Wiese 1958; Schillemeit 1965; Prang 1968; Sengle 1969; Kluge 1980; Schulz 1989; Fetzer 1994 b). Eine weitere Ausnahme von der Regel stellen in diesem Zusammenhang einige roma
地板
發(fā)表于 2025-3-22 05:15:47 | 只看該作者
Liang Ee Low,See Kiat Wong,Chien Lye Chew,Siah Ying Tangall Tiecks oder Eichendorffs, mehr und mehr zu einem ironischen bzw. melancholischen Nachruf auf die Romantik. Vor allem Tiecks Novellistik seiner letzten beiden Lebensjahrzehnte dokumentiert eine komplizierte Kontraststellung zu einer engagierten politischen Literatur des Jungen Deutschland bzw. de
5#
發(fā)表于 2025-3-22 10:23:16 | 只看該作者
Ilse Monroy-Rodríguez,Amor Monroy-Villagrana,Maribel Cornejo-Mazón,Santiago García-Pinilla,Humberto all Tiecks oder Eichendorffs, mehr und mehr zu einem ironischen bzw. melancholischen Nachruf auf die Romantik. Vor allem Tiecks Novellistik seiner letzten beiden Lebensjahrzehnte dokumentiert eine komplizierte Kontraststellung zu einer engagierten politischen Literatur des Jungen Deutschland bzw. de
6#
發(fā)表于 2025-3-22 16:06:02 | 只看該作者
7#
發(fā)表于 2025-3-22 17:46:11 | 只看該作者
8#
發(fā)表于 2025-3-22 22:30:39 | 只看該作者
Tabli Ghosh,Monika,Vimal Katiyarie der Imagination und Phantasie besteht, deutet Arnim an, wenn Tiecks ?Magelone? (ebd., 41) zum Requisit eines geheimen Einverst?ndnisses zwischen den Liebenden wird. Im Gespr?chsrahmen von Tiecks . (1812) erf?hrt Arnim eine sp?te Best?tigung. Tiecks fiktive Gespr?chsteilnehmer machen sich über ?Na
9#
發(fā)表于 2025-3-23 01:44:46 | 只看該作者
M. L. Zambrano-Zaragoza,R. M. González-Reza,D. Quintanar-Guerrero,N. Mendoza-Mu?ozebte Schelling im Zeitalter der literarischen Romantik, sicher verkehrte er mit den bekannten Vertretern der Frühromantik in Jena, also mit den Gebrüdern Schlegel, gelegentlich mit Novalis, Tieck, Achim von Arnim, aber auch mit Goethe, Ritter und Herder. Aber Schellings Versuch, mit den Mitteln des
10#
發(fā)表于 2025-3-23 05:59:19 | 只看該作者
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