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Titlebook: Media and Food Industries; The New Politics of Michelle Phillipov Book 2017 The Editor(s) (if applicable) and The Author(s) 2017 food medi

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樓主
發(fā)表于 2025-3-21 17:07:55 | 只看該作者 |倒序瀏覽 |閱讀模式
書目名稱Media and Food Industries
副標題The New Politics of
編輯Michelle Phillipov
視頻videohttp://file.papertrans.cn/629/628939/628939.mp4
概述The first book-length study to focus on the food and media industries as key drivers of change in contemporary food cultures.Demonstrates how relationships between media, food industries and food poli
圖書封面Titlebook: Media and Food Industries; The New Politics of  Michelle Phillipov Book 2017 The Editor(s) (if applicable) and The Author(s) 2017 food medi
描述.This volume is the first to combine textual analysis of food media texts with interviews with media production staff, reality TV contestants, celebrity chefs, and food producers and retailers across the artisan-conventional spectrum. Intensified media interest in food has seen food politics become a dominant feature of popular media—from television and social media to cookbooks and advertising. This is often thought to be driven by consumers and by new ethics of consumption, but .Media and Food Industries. reveals how contemporary food politics is also being shaped by political and economic imperatives within the media and food industries. ?It explores the behind-the-scenes production dynamics of contemporary food media to assess the roles of—and relationships between—media and food industries in shaping new concerns and meanings with respect to food..
出版日期Book 2017
關(guān)鍵詞food media studies; food production and consumption; ethics of food production; provenance of food; food
版次1
doihttps://doi.org/10.1007/978-3-319-64101-0
isbn_softcover978-3-319-87723-5
isbn_ebook978-3-319-64101-0
copyrightThe Editor(s) (if applicable) and The Author(s) 2017
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書目名稱Media and Food Industries影響因子(影響力)




書目名稱Media and Food Industries影響因子(影響力)學(xué)科排名




書目名稱Media and Food Industries網(wǎng)絡(luò)公開度




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書目名稱Media and Food Industries被引頻次




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書目名稱Media and Food Industries年度引用




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沙發(fā)
發(fā)表于 2025-3-21 22:40:39 | 只看該作者
板凳
發(fā)表于 2025-3-22 00:52:40 | 只看該作者
978-3-319-87723-5The Editor(s) (if applicable) and The Author(s) 2017
地板
發(fā)表于 2025-3-22 06:34:28 | 只看該作者
5#
發(fā)表于 2025-3-22 11:30:07 | 只看該作者
Michelle PhillipovErfolge bringt unter Berücksichtigung der zentralen Rolle der sog. weichen Faktoren. Ein Schwerpunkt des Buches bildet das Vorgehen mit den jeweiligen Phasen in Outsourcingprojekten.Pro Phase werden die wichtigsten Aktivit?ten mit den zu erzielenden Ergebnissen beschrieben..Das Buch gibt pr?gnant Er
6#
發(fā)表于 2025-3-22 14:53:18 | 只看該作者
Michelle PhillipovErfolge bringt unter Berücksichtigung der zentralen Rolle der sog. weichen Faktoren. Ein Schwerpunkt des Buches bildet das Vorgehen mit den jeweiligen Phasen in Outsourcingprojekten.Pro Phase werden die wichtigsten Aktivit?ten mit den zu erzielenden Ergebnissen beschrieben..Das Buch gibt pr?gnant Er
7#
發(fā)表于 2025-3-22 19:44:41 | 只看該作者
Erfolge bringt unter Berücksichtigung der zentralen Rolle der sog. weichen Faktoren. Ein Schwerpunkt des Buches bildet das Vorgehen mit den jeweiligen Phasen in Outsourcingprojekten.Pro Phase werden die wichtigsten Aktivit?ten mit den zu erzielenden Ergebnissen beschrieben..Das Buch gibt pr?gnant Er
8#
發(fā)表于 2025-3-22 21:32:20 | 只看該作者
Michelle PhillipovErfolge bringt unter Berücksichtigung der zentralen Rolle der sog. weichen Faktoren. Ein Schwerpunkt des Buches bildet das Vorgehen mit den jeweiligen Phasen in Outsourcingprojekten.Pro Phase werden die wichtigsten Aktivit?ten mit den zu erzielenden Ergebnissen beschrieben..Das Buch gibt pr?gnant Er
9#
發(fā)表于 2025-3-23 03:44:33 | 只看該作者
10#
發(fā)表于 2025-3-23 06:00:52 | 只看該作者
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