找回密碼
 To register

QQ登錄

只需一步,快速開(kāi)始

掃一掃,訪問(wèn)微社區(qū)

打印 上一主題 下一主題

Titlebook: Informatorium voor Voeding en Di?tetiek; Dieetleer en Voeding Majorie Former,Gerdie van Asseldonk,Gerdien Ligtha Book 2016Latest edition Bo

[復(fù)制鏈接]
查看: 41326|回復(fù): 35
樓主
發(fā)表于 2025-3-21 18:47:59 | 只看該作者 |倒序?yàn)g覽 |閱讀模式
書(shū)目名稱Informatorium voor Voeding en Di?tetiek
副標(biāo)題Dieetleer en Voeding
編輯Majorie Former,Gerdie van Asseldonk,Gerdien Ligtha
視頻videohttp://file.papertrans.cn/467/466217/466217.mp4
概述Includes supplementary material:
圖書(shū)封面Titlebook: Informatorium voor Voeding en Di?tetiek; Dieetleer en Voeding Majorie Former,Gerdie van Asseldonk,Gerdien Ligtha Book 2016Latest edition Bo
描述Het?.Informatorium voor voeding en di?tetiek.?is een systematisch naslagwerk met alles wat men moet weten op het gebied van voeding en di?tetiek. Dit standaardwerk voor iedere di?tist is online toegankelijk gemaakt via een geavanceerd zoeksysteem, waardoor men altijd snel en effici?nt antwoorden op vragen vindt over voeding en di?tetiek..In dit supplement komen o.a. de volgende hoofdstukken aan bod: -Voeding en epidemiologie -?Microbiologische voedselveiligheid -?Veiligheid van verpakkingen en gebruiksartikelen voor levensmiddelen -?Voeding en immunologie.
出版日期Book 2016Latest edition
關(guān)鍵詞Voeding; Di?tetiek; Voedingssupplementen; Voedingsadviezen; Dieet
版次1
doihttps://doi.org/10.1007/978-90-368-1684-7
isbn_softcover978-90-368-1683-0
isbn_ebook978-90-368-1684-7
copyrightBohn Stafleu van Loghum, onderdeel van Springer Media B.V. 2016
The information of publication is updating

書(shū)目名稱Informatorium voor Voeding en Di?tetiek影響因子(影響力)




書(shū)目名稱Informatorium voor Voeding en Di?tetiek影響因子(影響力)學(xué)科排名




書(shū)目名稱Informatorium voor Voeding en Di?tetiek網(wǎng)絡(luò)公開(kāi)度




書(shū)目名稱Informatorium voor Voeding en Di?tetiek網(wǎng)絡(luò)公開(kāi)度學(xué)科排名




書(shū)目名稱Informatorium voor Voeding en Di?tetiek被引頻次




書(shū)目名稱Informatorium voor Voeding en Di?tetiek被引頻次學(xué)科排名




書(shū)目名稱Informatorium voor Voeding en Di?tetiek年度引用




書(shū)目名稱Informatorium voor Voeding en Di?tetiek年度引用學(xué)科排名




書(shū)目名稱Informatorium voor Voeding en Di?tetiek讀者反饋




書(shū)目名稱Informatorium voor Voeding en Di?tetiek讀者反饋學(xué)科排名




單選投票, 共有 1 人參與投票
 

0票 0.00%

Perfect with Aesthetics

 

0票 0.00%

Better Implies Difficulty

 

0票 0.00%

Good and Satisfactory

 

0票 0.00%

Adverse Performance

 

1票 100.00%

Disdainful Garbage

您所在的用戶組沒(méi)有投票權(quán)限
沙發(fā)
發(fā)表于 2025-3-21 23:53:49 | 只看該作者
板凳
發(fā)表于 2025-3-22 01:05:04 | 只看該作者
Microbiologische voedselveiligheid,an drie voorwaarden worden voldaan: besmetting zo veel mogelijk voorkomen, uitgroei van micro-organismen remmen, en geen rauwe producten eten. Wordt aan al deze voorwaarden voldaan, dan zal het aantal voedselinfecties kunnen dalen. Ze zullen echter nooit geheel verdwijnen.
地板
發(fā)表于 2025-3-22 07:43:51 | 只看該作者
Voeding en epidemiologie,e en de richting van bepaalde associaties tussen voeding en ziekten. Uiteindelijk is de hoofddoelstelling van de voedingsepidemiologie een bijdrage leveren aan de preventie van ziekten en de verbetering van de volksgezondheid.
5#
發(fā)表于 2025-3-22 08:57:21 | 只看該作者
6#
發(fā)表于 2025-3-22 16:18:55 | 只看該作者
p het gebied van voeding en di?tetiek. Dit standaardwerk voor iedere di?tist is online toegankelijk gemaakt via een geavanceerd zoeksysteem, waardoor men altijd snel en effici?nt antwoorden op vragen vindt over voeding en di?tetiek..In dit supplement komen o.a. de volgende hoofdstukken aan bod: -Voe
7#
發(fā)表于 2025-3-22 18:38:51 | 只看該作者
8#
發(fā)表于 2025-3-22 23:30:54 | 只看該作者
Voeding en epidemiologie,ie is het duidelijk in kaart brengen van de voedselconsumptie, de nutri?nteninname, voedingsmiddeleninname, voedingspatronen en de voedingsstatus van een populatie, het genereren van nieuwe hypothesen over voeding en ziekten, het testen van reeds bestaande hypothesen en het vaststellen van de sterkt
9#
發(fā)表于 2025-3-23 03:56:40 | 只看該作者
10#
發(fā)表于 2025-3-23 05:45:14 | 只看該作者
Veiligheid van verpakkingen en gebruiksartikelen voor levensmiddelen,ven aan het levensmiddel. Om te voorkomen dat er een risico voor de volksgezondheid optreedt zijn er op EU-niveau wettelijke algemene basisregels opgesteld in de kaderverordening (EG) nr. 1935/2004 waaraan alle voedselcontactmaterialen moeten voldoen. Daarnaast is er geharmoniseerde specifieke wetge
 關(guān)于派博傳思  派博傳思旗下網(wǎng)站  友情鏈接
派博傳思介紹 公司地理位置 論文服務(wù)流程 影響因子官網(wǎng) 吾愛(ài)論文網(wǎng) 大講堂 北京大學(xué) Oxford Uni. Harvard Uni.
發(fā)展歷史沿革 期刊點(diǎn)評(píng) 投稿經(jīng)驗(yàn)總結(jié) SCIENCEGARD IMPACTFACTOR 派博系數(shù) 清華大學(xué) Yale Uni. Stanford Uni.
QQ|Archiver|手機(jī)版|小黑屋| 派博傳思國(guó)際 ( 京公網(wǎng)安備110108008328) GMT+8, 2025-10-6 07:13
Copyright © 2001-2015 派博傳思   京公網(wǎng)安備110108008328 版權(quán)所有 All rights reserved
快速回復(fù) 返回頂部 返回列表
高州市| 保亭| 白玉县| 遂溪县| 墨竹工卡县| 昭平县| 雷山县| 神木县| 广汉市| 凤阳县| 博野县| 阜平县| 南皮县| 巧家县| 新宾| 东宁县| 长海县| 彝良县| 桦甸市| 彝良县| 洛川县| 霍林郭勒市| 东阿县| 溧阳市| 重庆市| 吴江市| 共和县| 磐安县| 嵩明县| 和龙市| 乐安县| 乐东| 河池市| 雅安市| 铁力市| 南靖县| 江陵县| 黔西县| 娄烦县| 鲁甸县| 鄢陵县|