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Titlebook: High-Performance Networks for Multimedia Applications; Andre Danthine,Otto Spaniol,Domenico Ferrari Book 1999 Springer Science+Business Me

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樓主
發(fā)表于 2025-3-21 19:14:24 | 只看該作者 |倒序瀏覽 |閱讀模式
書目名稱High-Performance Networks for Multimedia Applications
編輯Andre Danthine,Otto Spaniol,Domenico Ferrari
視頻videohttp://file.papertrans.cn/427/426676/426676.mp4
圖書封面Titlebook: High-Performance Networks for Multimedia Applications;  Andre Danthine,Otto Spaniol,Domenico Ferrari Book 1999 Springer Science+Business Me
描述.High-Performance Networks for Multimedia Applications.presents the latest research on the services and protocols fornetworks providing the communication support for distributedmultimedia applications. .The need for end-to-end QoS for these multimedia applications israising the stakes for a powerful shaping and scheduling in thenetwork adapter. It is also creating a need for new services at theATM layer, CBR and VBR being augmented by UBR, ABR and GFR which haveto be evaluated in the TCP/IP environment of today and tomorrow. .With the pressure of all the new technologies available today, thebackbone architecture needs to be revisited and the success of theTCP/IP must not eliminate the possibility of adding a native ATMaccess to it. .Most of the research in communication services such as IntServ,DiffServ and Native ATM is driven by the requirements of multimediasystems and this book illustrates the new emphasis by bringingtelecommunication and computer communication experts together withapplication designers. This is particularly true for the securityissues also addressed here. .Last but not least, modeling techniques and mathematical models areessential to assess the performance of
出版日期Book 1999
關鍵詞ATM; Backbone; Hub; Local Area Network; Performance; QoS; Quality of Service; Quality of Service (QoS); Swit
版次1
doihttps://doi.org/10.1007/978-1-4615-5541-4
isbn_softcover978-1-4613-7533-3
isbn_ebook978-1-4615-5541-4
copyrightSpringer Science+Business Media Dordrecht 1999
The information of publication is updating

書目名稱High-Performance Networks for Multimedia Applications影響因子(影響力)




書目名稱High-Performance Networks for Multimedia Applications影響因子(影響力)學科排名




書目名稱High-Performance Networks for Multimedia Applications網絡公開度




書目名稱High-Performance Networks for Multimedia Applications網絡公開度學科排名




書目名稱High-Performance Networks for Multimedia Applications被引頻次




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書目名稱High-Performance Networks for Multimedia Applications年度引用




書目名稱High-Performance Networks for Multimedia Applications年度引用學科排名




書目名稱High-Performance Networks for Multimedia Applications讀者反饋




書目名稱High-Performance Networks for Multimedia Applications讀者反饋學科排名




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沙發(fā)
發(fā)表于 2025-3-21 21:27:13 | 只看該作者
book illustrates the new emphasis by bringingtelecommunication and computer communication experts together withapplication designers. This is particularly true for the securityissues also addressed here. .Last but not least, modeling techniques and mathematical models areessential to assess the performance of978-1-4613-7533-3978-1-4615-5541-4
板凳
發(fā)表于 2025-3-22 01:16:26 | 只看該作者
High-Performance Networks for Multimedia Applications
地板
發(fā)表于 2025-3-22 06:38:14 | 只看該作者
5#
發(fā)表于 2025-3-22 09:44:16 | 只看該作者
Per Gunningberg,Jochen Schiller war. Das Filtrat wurde eingeengt, mit verdünnter Schwefels?ure anges?uert und die ausgeschiedene Fetts?ure von der w?sserigen L?sung, die zum Nachweis der Essigs?ure benutzt wurde, getrennt. Die ausgeschiedene Fetts?ure wurde in das Amid übergeführt, das sich durch den Schmelzpunkt von 98—99° und n
6#
發(fā)表于 2025-3-22 13:19:41 | 只看該作者
Olivier Bonaventure war. Das Filtrat wurde eingeengt, mit verdünnter Schwefels?ure anges?uert und die ausgeschiedene Fetts?ure von der w?sserigen L?sung, die zum Nachweis der Essigs?ure benutzt wurde, getrennt. Die ausgeschiedene Fetts?ure wurde in das Amid übergeführt, das sich durch den Schmelzpunkt von 98—99° und n
7#
發(fā)表于 2025-3-22 18:37:47 | 只看該作者
Sam Manthorpe,Jean-Yves Le Boudec war. Das Filtrat wurde eingeengt, mit verdünnter Schwefels?ure anges?uert und die ausgeschiedene Fetts?ure von der w?sserigen L?sung, die zum Nachweis der Essigs?ure benutzt wurde, getrennt. Die ausgeschiedene Fetts?ure wurde in das Amid übergeführt, das sich durch den Schmelzpunkt von 98—99° und n
8#
發(fā)表于 2025-3-23 01:07:24 | 只看該作者
Otto Spaniol,Marko Schuba war. Das Filtrat wurde eingeengt, mit verdünnter Schwefels?ure anges?uert und die ausgeschiedene Fetts?ure von der w?sserigen L?sung, die zum Nachweis der Essigs?ure benutzt wurde, getrennt. Die ausgeschiedene Fetts?ure wurde in das Amid übergeführt, das sich durch den Schmelzpunkt von 98—99° und n
9#
發(fā)表于 2025-3-23 04:42:44 | 只看該作者
10#
發(fā)表于 2025-3-23 07:47:53 | 只看該作者
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