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Titlebook: A Handbook of Food Packaging; Frank A. Paine,Heather Y. Paine Book 1992Latest edition Springer Science+Business Media Dordrecht 1992 Food

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樓主
發(fā)表于 2025-3-21 18:49:00 | 只看該作者 |倒序?yàn)g覽 |閱讀模式
期刊全稱A Handbook of Food Packaging
影響因子2023Frank A. Paine,Heather Y. Paine
視頻videohttp://file.papertrans.cn/142/141036/141036.mp4
圖書(shū)封面Titlebook: A Handbook of Food Packaging;  Frank A. Paine,Heather Y. Paine Book 1992Latest edition Springer Science+Business Media Dordrecht 1992 Food
影響因子This is the second edition of a successful title first published in 1983 and now therefore a decade out of date. The authors consider the development of the right package for a particular food in a particular market, from the point of view of the food technologist, the packaging engineer and those concerned with marketing. While the original format has been retained, the contents have been thoroughly revised to take account of the considerable advances made in recent years in the techniques of food processing, packaging and distribution. While efficient packaging is even more a necessity for every kind of food, whether fresh or processed, and is an essential link between the food producer and the consumer, the emphasis on its several functions has changed. Its basic function is to identify the product and ensure that it travels safely through the distribution system to the consumer. Packaging designed and constructed solely for this purpose adds little or nothing to the value of the product, merely preserving farm or processor freshness or preventing physical damage, and cost effectiveness is the sole criterion for success. If, however, the packaging facilitates the use of the prod
Pindex Book 1992Latest edition
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沙發(fā)
發(fā)表于 2025-3-21 23:36:53 | 只看該作者
Graphics and package design,der Anteil dieser Mittel an den Gesamtressourcen der Organisation variiert jedoch nach T?tigkeitsfeld und Organisationsgr??e. So produzieren und verkaufen beispielsweise gemeinnützige Behindertenwerkst?tten eine ganze Bandbreite von Produkten, die von Holz- und Dekorationsartikeln über Zulieferarbei
板凳
發(fā)表于 2025-3-22 01:02:24 | 只看該作者
Packaging for physical distribution,g. Die Bilanz wird in der ?ffentlichkeit, der es weitgehend an anderen Beurteilungsgrundlagen fehlt, als Ausdruck der wirtschaftlichen Situation einer Betriebswirtschaft gewertet. Man schlie?t aus ihr auf Leistungsf?higkeit, Ertragskraft, Liquidit?t und Stabilit?t der Unternehmung. Das kann — wie in
地板
發(fā)表于 2025-3-22 06:39:16 | 只看該作者
5#
發(fā)表于 2025-3-22 09:37:50 | 只看該作者
Fresh fruits and vegetables (including herbs, spices and nuts),siert, ohne auf die besonderen Formen der Fremdfinanzierung und besondere Finanzierungsanl?sse einzugehen. Lediglich die Unterscheidung zwischen lang- und kurzfristigen Krediten und die gesonderte Behandlung von Lieferantenkrediten war hinsichtlich mancher Problemstellungen unumg?nglich. In diesem K
6#
發(fā)表于 2025-3-22 16:07:03 | 只看該作者
7#
發(fā)表于 2025-3-22 21:02:09 | 只看該作者
8#
發(fā)表于 2025-3-23 00:05:55 | 只看該作者
9#
發(fā)表于 2025-3-23 01:48:09 | 只看該作者
10#
發(fā)表于 2025-3-23 08:01:25 | 只看該作者
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