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Titlebook: Water, Food and Human Health in the Galapagos, Ecuador; "A Little World With Amanda L. Thompson,Valeria Ochoa-Herrera,Enrique T Book 2022 S

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發(fā)表于 2025-3-21 16:48:52 | 只看該作者 |倒序瀏覽 |閱讀模式
書目名稱Water, Food and Human Health in the Galapagos, Ecuador
副標題"A Little World With
編輯Amanda L. Thompson,Valeria Ochoa-Herrera,Enrique T
視頻videohttp://file.papertrans.cn/1022/1021148/1021148.mp4
概述This will be the only book describing the health impacts of living on the Galapagos islands.The book covers cutting-edge studies on the impacts of water and food environments on human health and well-
叢書名稱Social and Ecological Interactions in the Galapagos Islands
圖書封面Titlebook: Water, Food and Human Health in the Galapagos, Ecuador;
描述.In this book, we bring together interdisciplinary scholars and clinicians in medicine, public health, anthropology, nutrition, environmental sciences, and geography from the University of North Carolina at Chapel Hill, Universidad San Francisco de Quito, the Ministry of Health and the Hospital Oskar Jandl. Together, these authors provide a comprehensive description of the factors shaping water quality, food availability, and health services on the islands, their implications for human health and well-being, and potential avenues for intervention..
出版日期Book 2022
關(guān)鍵詞Anthropology; Environmental Science; Microbiology; Medicine; Public Health; Medical Geography
版次1
doihttps://doi.org/10.1007/978-3-030-92411-9
isbn_softcover978-3-030-92413-3
isbn_ebook978-3-030-92411-9Series ISSN 2195-1055 Series E-ISSN 2195-1063
issn_series 2195-1055
copyrightSpringer Nature Switzerland AG 2022
The information of publication is updating

書目名稱Water, Food and Human Health in the Galapagos, Ecuador影響因子(影響力)




書目名稱Water, Food and Human Health in the Galapagos, Ecuador影響因子(影響力)學科排名




書目名稱Water, Food and Human Health in the Galapagos, Ecuador網(wǎng)絡(luò)公開度




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書目名稱Water, Food and Human Health in the Galapagos, Ecuador被引頻次




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書目名稱Water, Food and Human Health in the Galapagos, Ecuador年度引用




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發(fā)表于 2025-3-22 00:06:18 | 只看該作者
板凳
發(fā)表于 2025-3-22 01:40:39 | 只看該作者
Social and Ecological Interactions in the Galapagos Islandshttp://image.papertrans.cn/w/image/1021148.jpg
地板
發(fā)表于 2025-3-22 06:30:28 | 只看該作者
https://doi.org/10.1007/978-3-030-92411-9Anthropology; Environmental Science; Microbiology; Medicine; Public Health; Medical Geography
5#
發(fā)表于 2025-3-22 12:41:47 | 只看該作者
6#
發(fā)表于 2025-3-22 16:20:02 | 只看該作者
7#
發(fā)表于 2025-3-22 19:43:11 | 只看該作者
8#
發(fā)表于 2025-3-22 23:42:13 | 只看該作者
Margaret E. Bentley,Jaime Ocamponzuwenden. In der Eile werden dann die aufwendig erhobenen Daten, die mit Hilfe offener Interviews gewonnen und anschlie?end minuzi?s verschriftet wurden, recht unsystematisch ausgewertet; methodisch exaktes Vorgehen ist somit nicht gew?hrleistet. Entweder wird n?mlich so vorgegangen, da? von au?en
9#
發(fā)表于 2025-3-23 02:15:39 | 只看該作者
existiert auch noch ein kristallisiertes Disilicat Na.Si.O., ein ebenfalls leichtl?sliches und zerflie?liches Salz. Die Wasserglasl?sung des Handels wird durch Aufl?sen einer Schmelze von Quarzsand mit Soda hergestellt. Sie enth?lt wahrscheinlich Natriummetasilicat und Natriumsilicat und infolge der
10#
發(fā)表于 2025-3-23 08:46:12 | 只看該作者
Maria Fernandes Reyes am gr??ten beim Barium. Gr??ere Unterschiede, die zur Trennung benutzt werden, bestehen bei den Chromaten. Bariumchromat ist best?ndig gegen schwache S?uren, wie Essigs?ure, w?hrend Strontium- und Kalziumchromat in S?ure leicht l?slich sind. Ferner l?sen sich das Nitrat und das Chlorid des Kalziums
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