找回密碼
 To register

QQ登錄

只需一步,快速開始

掃一掃,訪問微社區(qū)

打印 上一主題 下一主題

Titlebook: Water and the Cell; Gerald H. Pollack,Ivan L. Cameron,Denys N. Wheatle Book 2006 Springer Science+Business Media B.V. 2006 Chirality.Heliu

[復(fù)制鏈接]
查看: 37080|回復(fù): 74
樓主
發(fā)表于 2025-3-21 17:00:34 | 只看該作者 |倒序?yàn)g覽 |閱讀模式
書目名稱Water and the Cell
編輯Gerald H. Pollack,Ivan L. Cameron,Denys N. Wheatle
視頻videohttp://file.papertrans.cn/1022/1021120/1021120.mp4
概述Unique book dealing with water.Contributions by world experts
圖書封面Titlebook: Water and the Cell;  Gerald H. Pollack,Ivan L. Cameron,Denys N. Wheatle Book 2006 Springer Science+Business Media B.V. 2006 Chirality.Heliu
描述This edited volume deals with the state of water in the vicinity of biological interfaces, both intracellular and extracellular. This issue is of critical importance, for the cell is extremely crowded with interfaces, and as a result practically all cell water is interfacial. The character, or state, of this water may therefore be central to cell function. What is meant by the ‘state of water?’ Few would question that water coming out of a household tap is a liquid, but water in an ice cube is something altogether different: it is a solid that floats on tap water (also known as bulk water). It is water in the solid state. The fact that ice floats is an indication that it is less dense than water. Clearly, the physical properties are different. Water molecules below 0 C form a crystal. In this crystal, the two positively charged hydrogen atoms of water bind to the double negative charges of oxygen atoms of two adjacent water molecules. The resulting crystal lattice is arranged in such a way as to be less dense than tap water, and constituent water molecules are also less mobile.
出版日期Book 2006
關(guān)鍵詞Chirality; Helium-Atom-Streuung; Interfacial water; STEM; Structured water; Water; biomechanics; biopolymer
版次1
doihttps://doi.org/10.1007/1-4020-4927-7
isbn_softcover978-90-481-7228-3
isbn_ebook978-1-4020-4927-9
copyrightSpringer Science+Business Media B.V. 2006
The information of publication is updating

書目名稱Water and the Cell影響因子(影響力)




書目名稱Water and the Cell影響因子(影響力)學(xué)科排名




書目名稱Water and the Cell網(wǎng)絡(luò)公開度




書目名稱Water and the Cell網(wǎng)絡(luò)公開度學(xué)科排名




書目名稱Water and the Cell被引頻次




書目名稱Water and the Cell被引頻次學(xué)科排名




書目名稱Water and the Cell年度引用




書目名稱Water and the Cell年度引用學(xué)科排名




書目名稱Water and the Cell讀者反饋




書目名稱Water and the Cell讀者反饋學(xué)科排名




單選投票, 共有 0 人參與投票
 

0票 0%

Perfect with Aesthetics

 

0票 0%

Better Implies Difficulty

 

0票 0%

Good and Satisfactory

 

0票 0%

Adverse Performance

 

0票 0%

Disdainful Garbage

您所在的用戶組沒有投票權(quán)限
沙發(fā)
發(fā)表于 2025-3-21 21:37:45 | 只看該作者
gen nicht hinreichend deutlich beschreiben oder gar prognostizieren lassen. Die Offenheit in der Entwicklung der Technisierung des Alltags verdeutlicht dies. Entsprechend sind auch die Instrumente zur Beherrschung der sozialen Auswirkungen letztlich mit einem Moment der Unsicherheit verbunden: Sie k
板凳
發(fā)表于 2025-3-22 02:14:19 | 只看該作者
Gilbert N. Lingerftecijfer is onder andere het gevolg van sterke verbeteringen in de preventieve en curatieve zorg. Preventie van hart- en vaatziekten wordt in toenemende mate volgens de richtlijnen uitgevoerd, ook al is nog veel voor verbetering vatbaar. Tevens zijn er verbeterde medicijnen en behandelingstechnie
地板
發(fā)表于 2025-3-22 06:35:08 | 只看該作者
Gilbert N. Ling Ze spelen verder een belangrijke rol bij tal van lichaamsfuncties, zoals in enzymen, hormonen en bij het transport van voedingsstoffen. Eiwitten kunnen ook gebruikt worden als energiebron (4 kcal/g). Eiwitten zijn opgebouwd uit aminozuren. Vooral in de groei wordt veel weefsel opgebouwd en zijn vee
5#
發(fā)表于 2025-3-22 11:18:21 | 只看該作者
6#
發(fā)表于 2025-3-22 16:40:53 | 只看該作者
Christine L. Haskin,Gary D. Fullerton,Ivan L. Cameronvan voorbijgaande aard. Bij sommige kinderen kunnen de problemen echter zodanige vormen aannemen dat er sprake is van een ernstige eetstoornis. De di?tistische behandeling van een eetstoornis bestaat uit twee stappen. Als eerste moet ervoor worden gezorgd dat de eetstoornis niet verder verergert en
7#
發(fā)表于 2025-3-22 20:58:09 | 只看該作者
V.A. Shepherdli?n en vetten zijn van natuurlijke oorsprong, van plantaardige of van dierlijke oorsprong. Als je de productgroep oli?n en vetten beschouwt, dan zijn vetten in de voeding vrijwel altijd van plantaardige oorsprong. Dit geldt vanzelfsprekend niet als je de productgroepen vlees en zuivel erbij in besc
8#
發(fā)表于 2025-3-22 22:01:36 | 只看該作者
S.E. Pagnotta,F. Bruni Ze spelen verder een belangrijke rol in het lichaam als bijvoorbeeld enzymen, hormonen en bij de afweer en het transport van voedingsstoffen. Eiwitten kunnen in het lichaam ook gebruikt worden als energiebron. Eiwitten zijn opgebouwd uit aminozuren. Vooral in de groei wordt veel weefsel opgebouwd e
9#
發(fā)表于 2025-3-23 05:27:43 | 只看該作者
10#
發(fā)表于 2025-3-23 07:42:24 | 只看該作者
Martin F. Chaplin vastgesteld. Binnen Europa is de levensmiddelenwetgeving in de afgelopen decennia vanuit de Europese Unie (EU) stelselmatig verder uitgebreid naar alle facetten van de levensmiddelenbereiding. Hierdoor is een zeer omvangrijke verzameling ontstaan van Europese verordeningen, richtlijnen en commissie
 關(guān)于派博傳思  派博傳思旗下網(wǎng)站  友情鏈接
派博傳思介紹 公司地理位置 論文服務(wù)流程 影響因子官網(wǎng) 吾愛論文網(wǎng) 大講堂 北京大學(xué) Oxford Uni. Harvard Uni.
發(fā)展歷史沿革 期刊點(diǎn)評(píng) 投稿經(jīng)驗(yàn)總結(jié) SCIENCEGARD IMPACTFACTOR 派博系數(shù) 清華大學(xué) Yale Uni. Stanford Uni.
QQ|Archiver|手機(jī)版|小黑屋| 派博傳思國(guó)際 ( 京公網(wǎng)安備110108008328) GMT+8, 2025-10-6 02:30
Copyright © 2001-2015 派博傳思   京公網(wǎng)安備110108008328 版權(quán)所有 All rights reserved
快速回復(fù) 返回頂部 返回列表
五河县| 辛集市| 琼海市| 喀什市| 五原县| 潢川县| 曲松县| 布拖县| 南木林县| 赤峰市| 枣强县| 天津市| 肇州县| 新营市| 明星| 荃湾区| 黔西县| 常宁市| 永安市| 南投市| 偏关县| 罗平县| 东平县| 襄汾县| 星子县| 昌宁县| 吉木萨尔县| 吉首市| 浮山县| 宝应县| 洪雅县| 合水县| 清徐县| 怀柔区| 图片| 巴楚县| 钦州市| 兴仁县| 固始县| 北宁市| 农安县|