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Titlebook: Was der Mensch essen darf; ?konomischer Zwang, Gunther Hirschfelder,Angelika Ploeger,Gesa Sch?nbe Book 2015 Springer Fachmedien Wiesbaden

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樓主
發(fā)表于 2025-3-21 18:15:36 | 只看該作者 |倒序瀏覽 |閱讀模式
書目名稱Was der Mensch essen darf
副標題?konomischer Zwang,
編輯Gunther Hirschfelder,Angelika Ploeger,Gesa Sch?nbe
視頻videohttp://file.papertrans.cn/1021/1020630/1020630.mp4
概述Ern?hrung zwischen ?konomischen Zw?ngen.?kologische Verantwortung und Genuss-Beitr?ge aus der Kulturgeschichte.Ern?hrungs- und Sozialwissenschaften prominent besetzt.Includes supplementary material:
圖書封面Titlebook: Was der Mensch essen darf; ?konomischer Zwang,  Gunther Hirschfelder,Angelika Ploeger,Gesa Sch?nbe Book 2015 Springer Fachmedien Wiesbaden
描述.Die Fragen, was der Mensch (nicht) essen und wie er Lebensmittel (nicht) produzieren darf, werden angesichts der globalen Auswirkungen unseres Handelns immer wichtiger. Doch trotz einer unüberschaubaren Menge an Empfehlungen und Richtlinien klafft meist eine gro?e Lücke zwischen den Idealvorstellungen und der Realit?t – also zwischen einer nicht nur gesunden, sondern auch ethisch verantwortungsvollen Ern?hrung und dem Alltag, in dem ?konomische Zw?nge, ?kologische Ziele und kulinarische Verlockungen oft nur schwer zu vereinbaren sind. .Der Sammelband befasst sich mit Aspekten von Moral, Ethik und Nachhaltigkeit in der Ern?hrung des 21. Jahrhunderts. Im Fokus steht das Huhn, das als globalster Lieferant fettarmen Fleisches für den weltweiten Wandel von Nahrungsproduktion und Esskultur beispielhaft ist. Neben Natur-, Sozial- und Kulturwissenschaftlern kommen Journalisten und NGO-Vertreter zu Wort. So er?ffnet dieser Band neue Forschungsperspektiven einer Ern?hrungsethik und stellt Handlungsorientierungen für die beteiligten Akteure zur Diskussion..
出版日期Book 2015
關(guān)鍵詞Ern?hrung; Kulturgeschichte des Essens; Nachhaltigkeit; Nahrungstabus; ?kologie
版次1
doihttps://doi.org/10.1007/978-3-658-01465-0
isbn_softcover978-3-658-01464-3
isbn_ebook978-3-658-01465-0
copyrightSpringer Fachmedien Wiesbaden 2015
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沙發(fā)
發(fā)表于 2025-3-21 23:28:50 | 只看該作者
Gunther Hirschfelder,Barbara Wittmann B.A.cally, these two titles focus on the basis of nutrient exchange between the microorganisms and thehost plants, the mechanism of disease protection and the recent molecular details emerged from studying this multitropic interaction. Together they provide a solid foundation for the students, teachers,
板凳
發(fā)表于 2025-3-22 00:30:16 | 只看該作者
Harald Lemkeants are sessile organisms. As such, the only alternative to a rapidly changing environment is rapid adaptation. This book will focus on all these new and exciting aspects of plant biology..978-3-642-10037-6978-3-540-89230-4Series ISSN 1867-9048 Series E-ISSN 1867-9056
地板
發(fā)表于 2025-3-22 05:01:16 | 只看該作者
5#
發(fā)表于 2025-3-22 10:12:52 | 只看該作者
Christoph Klottered, no plant species yet examined has been demonstrated incapable of generating O..? or H.0. when stimulated with an appropriate elicitor. It is, therefore, conceivable that the oxidative burst constitutes an essential component of the disease resistance mechanism of all plants. For recent reviews, please see references 12, 13, and 14.
6#
發(fā)表于 2025-3-22 13:27:25 | 只看該作者
sues. Here, we promote the thought that considering the mechanism by which plants select and interact with their microbiomes may have a direct or indirect effect on plant health that further may lead to establishment of novel microbiome-driven strategies that can embark upon the development of a more sustainable agriculture.
7#
發(fā)表于 2025-3-22 18:47:35 | 只看該作者
Peter F. N. H?rz complex? The book covers allelopathic plant-plant interactions, laboratory and field experiments, and future research. It uses a journal format, provides justifications for procedures used, if-then hypotheses, and cons and pros so that readers can reach their own conclusions.978-94-007-9424-5978-94-007-0683-5
8#
發(fā)表于 2025-3-22 23:26:48 | 只看該作者
Eva Kristin Stein.?Standard references have been included to provide background and additional details.?This volume has been written specifically for researchers and their graduate students who are interested in studying plant-plant allelopathic interactions..978-3-319-34642-7978-3-319-04732-4
9#
發(fā)表于 2025-3-23 03:28:14 | 只看該作者
10#
發(fā)表于 2025-3-23 07:37:35 | 只看該作者
Lotte Rosea specific primer. Absolute quantification of VS and CS strands is obtained by extrapolating the Cq data to a standard curve of ssDNA, which can be generated by phagemid expression. Quantification of VS and CS strands of two geminiviruses in infections of . (tomato) and . plants using this method is shown.
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