標題: Titlebook: Verfahrenstechnische Grundlagen der Lebensmitteltechnik; Prozesse und Apparat V. M. Lysjanski,W. D. Popow,W. N. Stabnikow Textbook 1983 Spr [打印本頁] 作者: ED431 時間: 2025-3-21 17:48
書目名稱Verfahrenstechnische Grundlagen der Lebensmitteltechnik影響因子(影響力)
書目名稱Verfahrenstechnische Grundlagen der Lebensmitteltechnik影響因子(影響力)學科排名
書目名稱Verfahrenstechnische Grundlagen der Lebensmitteltechnik網(wǎng)絡公開度
書目名稱Verfahrenstechnische Grundlagen der Lebensmitteltechnik網(wǎng)絡公開度學科排名
書目名稱Verfahrenstechnische Grundlagen der Lebensmitteltechnik被引頻次
書目名稱Verfahrenstechnische Grundlagen der Lebensmitteltechnik被引頻次學科排名
書目名稱Verfahrenstechnische Grundlagen der Lebensmitteltechnik年度引用
書目名稱Verfahrenstechnische Grundlagen der Lebensmitteltechnik年度引用學科排名
書目名稱Verfahrenstechnische Grundlagen der Lebensmitteltechnik讀者反饋
書目名稱Verfahrenstechnische Grundlagen der Lebensmitteltechnik讀者反饋學科排名
作者: 配偶 時間: 2025-3-21 23:04
Mechanische und hydraulische Prozesse,hanische Zerkleinerung betrachtet. Der Zerkleinerungsproze? findet breite Anwendung in der getreideverarbeitenden Industrie, in Brennereien, St?rkefabriken, Zuckerfabriken und anderen Produktionsbereichen.作者: 書法 時間: 2025-3-22 02:52 作者: arrhythmic 時間: 2025-3-22 05:58 作者: COKE 時間: 2025-3-22 09:24 作者: Certainty 時間: 2025-3-22 15:57
,Stoffübergangsprozesse, Regel Hauptprozesse; die bereits beschriebenen hydromechanischen, mechanischen und W?rmeübertragungsprozesse dienen dagegen in vielen F?llen der Vorbereitung oder f?rdern den Ablauf der Stoffübertragungsprozesse.作者: 樹膠 時間: 2025-3-22 18:07 作者: Scintillations 時間: 2025-3-23 00:50
https://doi.org/10.1007/978-3-642-88608-9Evolution; Hoden; Lebensmittel; Lebensmitteltechnik; Lebensmitteltechnologie; Mechanik; Mechanisierung; Mis作者: audiologist 時間: 2025-3-23 01:47 作者: 特別容易碎 時間: 2025-3-23 09:32 作者: 半圓鑿 時間: 2025-3-23 11:57
Allgemeiner Teil,Die überwiegende Menge der Lebensmittel wird durch industrielle Verarbeitung pflanzlicher und tierischer Stoffe und Produkte hergestellt.作者: Lineage 時間: 2025-3-23 17:11
,W?rmeübertragungsprozesse,Als . wird der spontane irreversible W?rmetransportproze? im Raum mit uneinheitlichem Temperaturfeld bezeichnet. Als . wird die Gesamtheit der Temperaturwerte in allen Punkten des r?umlichen Bereiches zum betrachteten Zeitpunkt bezeichnet. Die W?rmeübertragung verl?uft stets in Richtung abnehmender Temperatur.作者: 指耕作 時間: 2025-3-23 18:17 作者: Confidential 時間: 2025-3-23 22:52 作者: addict 時間: 2025-3-24 02:20
V. M. Lysjanski,W. D. Popow,F. A. Redko,W. N. Stabnikow作者: 松馳 時間: 2025-3-24 10:35 作者: 背書 時間: 2025-3-24 14:40 作者: septicemia 時間: 2025-3-24 17:33 作者: 壓迫 時間: 2025-3-24 20:44
Verfahrenstechnische Grundlagen der LebensmitteltechnikProzesse und Apparat作者: 肉身 時間: 2025-3-25 02:19
Verfahrenstechnische Grundlagen der Lebensmitteltechnik978-3-642-88608-9作者: KEGEL 時間: 2025-3-25 06:20 作者: 宴會 時間: 2025-3-25 11:26 作者: neologism 時間: 2025-3-25 15:05
Towards a Pragmatics of Health,ary, but often disregarded—production and use of formalised health measurements and valuations. I explore how this form of inquiry might be implemented by using the example of ‘healthy ageing’ practices.作者: RENIN 時間: 2025-3-25 19:30
Seeing Documentation Through the Lens of Risk Modelsme, using available diagnoses and demographic data. We explain the rationale for using risk models to compare outcomes accurately and better engage physicians and other stakeholders in the review of their patients’ health outcomes. The information used in health-care risk adjustment models is discus作者: Isthmus 時間: 2025-3-25 23:52 作者: 冒煙 時間: 2025-3-26 01:45
Komplexe algebraische Gleichungen,lt einige zentrale L?sungsprinzipien für grundlegende, h?ufig auftretende Typen algebraischer Gleichungen in den komplexen Zahlen vor. Wir betrachten insbesondere lineare und quadratische Gleichungen sowie Wurzelgleichungen.作者: FATAL 時間: 2025-3-26 05:50
Ergonomic Evaluation of Localized Manufacturing Concerns for Agricultural Appliances in Odisha (Indind discomfort levels of the village craftsmen manufacturing the agricultural appliances in this paper, so as to plan for any modifications and mechanization of agricultural manufacturing sectors in future.作者: 預定 時間: 2025-3-26 12:24 作者: seduce 時間: 2025-3-26 13:55
Lenn E. Goodmanxt..?.This book is relevant to researchers, postgraduate and advanced undergraduate students, and professionals in the areas of quantitative geography, spatial analysis, spatial modelling, social simulation modelling and geographical information sciences..作者: 神秘 時間: 2025-3-26 20:32 作者: 使迷醉 時間: 2025-3-26 21:48 作者: Amplify 時間: 2025-3-27 04:54 作者: Exterior 時間: 2025-3-27 06:43 作者: Isometric 時間: 2025-3-27 13:10 作者: 辮子帶來幫助 時間: 2025-3-27 13:37 作者: grenade 時間: 2025-3-27 21:38
Theoretical Prediction of Bond Dissociation Energies for Transition Metal Compounds and Main Group al and correct way. Thus, although we encourage experimentalists to employ modern quantum chemical tools to complement their research, we strongly suggest that an experienced theoretician should be consulted before any conclusions about the meaning of the theoretical results are drawn.