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標題: Titlebook: Verfahrenstechnische Grundlagen der Lebensmitteltechnik; Prozesse und Apparat V. M. Lysjanski,W. D. Popow,W. N. Stabnikow Textbook 1983 Spr [打印本頁]

作者: ED431    時間: 2025-3-21 17:48
書目名稱Verfahrenstechnische Grundlagen der Lebensmitteltechnik影響因子(影響力)




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書目名稱Verfahrenstechnische Grundlagen der Lebensmitteltechnik讀者反饋




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作者: 配偶    時間: 2025-3-21 23:04
Mechanische und hydraulische Prozesse,hanische Zerkleinerung betrachtet. Der Zerkleinerungsproze? findet breite Anwendung in der getreideverarbeitenden Industrie, in Brennereien, St?rkefabriken, Zuckerfabriken und anderen Produktionsbereichen.
作者: 書法    時間: 2025-3-22 02:52

作者: arrhythmic    時間: 2025-3-22 05:58

作者: COKE    時間: 2025-3-22 09:24

作者: Certainty    時間: 2025-3-22 15:57
,Stoffübergangsprozesse, Regel Hauptprozesse; die bereits beschriebenen hydromechanischen, mechanischen und W?rmeübertragungsprozesse dienen dagegen in vielen F?llen der Vorbereitung oder f?rdern den Ablauf der Stoffübertragungsprozesse.
作者: 樹膠    時間: 2025-3-22 18:07

作者: Scintillations    時間: 2025-3-23 00:50
https://doi.org/10.1007/978-3-642-88608-9Evolution; Hoden; Lebensmittel; Lebensmitteltechnik; Lebensmitteltechnologie; Mechanik; Mechanisierung; Mis
作者: audiologist    時間: 2025-3-23 01:47

作者: 特別容易碎    時間: 2025-3-23 09:32

作者: 半圓鑿    時間: 2025-3-23 11:57
Allgemeiner Teil,Die überwiegende Menge der Lebensmittel wird durch industrielle Verarbeitung pflanzlicher und tierischer Stoffe und Produkte hergestellt.
作者: Lineage    時間: 2025-3-23 17:11
,W?rmeübertragungsprozesse,Als . wird der spontane irreversible W?rmetransportproze? im Raum mit uneinheitlichem Temperaturfeld bezeichnet. Als . wird die Gesamtheit der Temperaturwerte in allen Punkten des r?umlichen Bereiches zum betrachteten Zeitpunkt bezeichnet. Die W?rmeübertragung verl?uft stets in Richtung abnehmender Temperatur.
作者: 指耕作    時間: 2025-3-23 18:17

作者: Confidential    時間: 2025-3-23 22:52

作者: addict    時間: 2025-3-24 02:20
V. M. Lysjanski,W. D. Popow,F. A. Redko,W. N. Stabnikow
作者: 松馳    時間: 2025-3-24 10:35

作者: 背書    時間: 2025-3-24 14:40

作者: septicemia    時間: 2025-3-24 17:33

作者: 壓迫    時間: 2025-3-24 20:44
Verfahrenstechnische Grundlagen der LebensmitteltechnikProzesse und Apparat
作者: 肉身    時間: 2025-3-25 02:19
Verfahrenstechnische Grundlagen der Lebensmitteltechnik978-3-642-88608-9
作者: KEGEL    時間: 2025-3-25 06:20

作者: 宴會    時間: 2025-3-25 11:26

作者: neologism    時間: 2025-3-25 15:05
Towards a Pragmatics of Health,ary, but often disregarded—production and use of formalised health measurements and valuations. I explore how this form of inquiry might be implemented by using the example of ‘healthy ageing’ practices.
作者: RENIN    時間: 2025-3-25 19:30
Seeing Documentation Through the Lens of Risk Modelsme, using available diagnoses and demographic data. We explain the rationale for using risk models to compare outcomes accurately and better engage physicians and other stakeholders in the review of their patients’ health outcomes. The information used in health-care risk adjustment models is discus
作者: Isthmus    時間: 2025-3-25 23:52

作者: 冒煙    時間: 2025-3-26 01:45
Komplexe algebraische Gleichungen,lt einige zentrale L?sungsprinzipien für grundlegende, h?ufig auftretende Typen algebraischer Gleichungen in den komplexen Zahlen vor. Wir betrachten insbesondere lineare und quadratische Gleichungen sowie Wurzelgleichungen.
作者: FATAL    時間: 2025-3-26 05:50
Ergonomic Evaluation of Localized Manufacturing Concerns for Agricultural Appliances in Odisha (Indind discomfort levels of the village craftsmen manufacturing the agricultural appliances in this paper, so as to plan for any modifications and mechanization of agricultural manufacturing sectors in future.
作者: 預定    時間: 2025-3-26 12:24

作者: seduce    時間: 2025-3-26 13:55
Lenn E. Goodmanxt..?.This book is relevant to researchers, postgraduate and advanced undergraduate students, and professionals in the areas of quantitative geography, spatial analysis, spatial modelling, social simulation modelling and geographical information sciences..
作者: 神秘    時間: 2025-3-26 20:32

作者: 使迷醉    時間: 2025-3-26 21:48

作者: Amplify    時間: 2025-3-27 04:54

作者: Exterior    時間: 2025-3-27 06:43

作者: Isometric    時間: 2025-3-27 13:10

作者: 辮子帶來幫助    時間: 2025-3-27 13:37

作者: grenade    時間: 2025-3-27 21:38
Theoretical Prediction of Bond Dissociation Energies for Transition Metal Compounds and Main Group al and correct way. Thus, although we encourage experimentalists to employ modern quantum chemical tools to complement their research, we strongly suggest that an experienced theoretician should be consulted before any conclusions about the meaning of the theoretical results are drawn.




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