標(biāo)題: Titlebook: Rheology of Biological Soft Matter; Fundamentals and App Isamu Kaneda Book 2017 Springer Japan 2017 Biorheology.Bolus-rheology.Dysphasia.Fo [打印本頁] 作者: 要旨 時(shí)間: 2025-3-21 16:55
書目名稱Rheology of Biological Soft Matter影響因子(影響力)
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作者: Amplify 時(shí)間: 2025-3-21 23:27 作者: Inflammation 時(shí)間: 2025-3-22 02:16
Swallowing and the Rheological Properties of Soft Drink and Agar Gele relationship between physical property of drink and the linguapalatal swallowing pressure, the relationship between the preprandial food size and the nature of food bolus, and then the relationship between the texture property of the food bolus and the swallowing.作者: 謙虛的人 時(shí)間: 2025-3-22 07:59
Rheological Studies on Gelation Kinetics of Powdered Soybean in the Presence of Glucono-δ-Lactonesoybean curd could be correlated well with the results obtained from rheological measurements. A non-heated dispersion of powdered soybean showed two endothermic peaks in the temperature range studied by heating DSC (20–140?°C). It is suggested that a heated dispersion of powdered soybean formed a s作者: leniency 時(shí)間: 2025-3-22 08:53 作者: GORGE 時(shí)間: 2025-3-22 15:46 作者: 放氣 時(shí)間: 2025-3-22 18:49
The Effect of Preparation Conditions on the Rheological Properties of , (,)Jpn 46:285–292, 1999). It can be seen that sesame components contribute to the strength and stability of . gel starch (Sato et al., J Jpn Soc Food Sci Technol, Jpn 46:285–292, 1999), but a larger proportion of sesame contents decreased the cohesiveness due to the high level (55.9?%) of lipids in ses作者: 拘留 時(shí)間: 2025-3-22 23:40
Rheology Control Agents for Cosmeticsrized in a W/O microemulsion system. Although water-soluble polymers are widely used in cosmetics as viscosity thickeners, the thickeners often suffer a serious problem, so-called spinability, which is due to the entanglement of polymer chains. In contrast, microgels avoid such problems. The details作者: ILEUM 時(shí)間: 2025-3-23 05:19
Development of PVA Hydrogels with Superior Lubricity for Artificial Cartilagesliding friction, and abrasion loss, are reviewed in connection with the nano- and microstructures of physical PVA gels. The tribological properties of FT and CD gels are compared with that of natural cartilage. Based on experimental results, simple preparation methods to improve the mechanical and 作者: synovitis 時(shí)間: 2025-3-23 09:22
Physical Properties of Pig Vitreous Bodynt of collagen obtained from .. and .. is very close to that in aqueous solution, which suggests the vitreous body is in the swollen state. The diffusion coefficients were found to be dependent on the position (surface or central part) of the vitreous body from which the scattered light sampled. The作者: hair-bulb 時(shí)間: 2025-3-23 11:03 作者: AGONY 時(shí)間: 2025-3-23 15:43 作者: Liberate 時(shí)間: 2025-3-23 19:07
2213-1736 ted in soft matter, especially as related to food, cosmetics, and personal care products. In particular, this work will have a special appeal to scientists and engineers in the food and cosmetics industries and to graduate students preparing for those fields..978-4-431-56773-8978-4-431-56080-7Series ISSN 2213-1736 Series E-ISSN 2213-1744 作者: mastoid-bone 時(shí)間: 2025-3-24 02:01
Masayuki TokitaTT PARSONS einen wesentlichen Teil seines Werkes, die allgemeine Theorie des Handelns (T.PARSONS und E.A.SHILS: Toward a General Theory of Action, Cambridge 1954). Eine solch eindeutige Systematisierung haben die verschiedenen Interaktionstheorien noch nicht gefunden, trotz einiger zum Zeitpunkt ihr作者: 反復(fù)無常 時(shí)間: 2025-3-24 02:47
RUCK in der ?K?lner Zeitschrift für Soziologie und Sozialpsychologie“, 1961, S.1–40). Mit diesem Ansatz, der eine Individualit?t vor einer sozialen Existenz unterstellt, ist der Zugang zum Rollenbegriff versperrt. Dieser Zugang soll hier erleichtert werden, indem zun?chst auf die Entwicklung des Rol作者: 類人猿 時(shí)間: 2025-3-24 06:45 作者: insincerity 時(shí)間: 2025-3-24 13:54
Takenobu Ogawa,Shuji AdachiTT PARSONS einen wesentlichen Teil seines Werkes, die allgemeine Theorie des Handelns (T.PARSONS und E.A.SHILS: Toward a General Theory of Action, Cambridge 1954). Eine solch eindeutige Systematisierung haben die verschiedenen Interaktionstheorien noch nicht gefunden, trotz einiger zum Zeitpunkt ihr作者: OUTRE 時(shí)間: 2025-3-24 17:07
Miki Yoshimura, 1 . . m, werden mit ..,..,…,..bezeichnet. Der Regel (...) entspricht keine Kante. Der .. entsprechende Knoten wird als Anfangsknoten besonders markiert, ebenso der .. entsprechende Knoten als Endknoten. Jeder Ableitung eines Wortes entspricht dann ein Weg vom Anfangsknoten zum Endknoten, wobei die作者: 袋鼠 時(shí)間: 2025-3-24 21:24
Takahiro Funami, 1 . . m, werden mit ..,..,…,..bezeichnet. Der Regel (...) entspricht keine Kante. Der .. entsprechende Knoten wird als Anfangsknoten besonders markiert, ebenso der .. entsprechende Knoten als Endknoten. Jeder Ableitung eines Wortes entspricht dann ein Weg vom Anfangsknoten zum Endknoten, wobei die作者: burnish 時(shí)間: 2025-3-25 02:10 作者: Instinctive 時(shí)間: 2025-3-25 07:06
fektive Gesamtnachfrage nach Gütern spielt. Wieviel Güter produziert werden, h?ngt davon ab, in welchem AusmaB die Wirtschaftssubjekte durch Nachfrage das Produktionspotential in Anspruch nehmen. Es besteht einmal die M?glichkeit, daB sie so wenig nachfragen, daB nicht alle Arbeitnehmer zur Erzeugun作者: surmount 時(shí)間: 2025-3-25 11:10
Isamu Kanedae Volkswirtschaftslehre versucht die Problemkreise, die mit Knappheit und alternativ verwendbaren Gütern zusammenh?ngen, zu erkl?ren. Diese Tatbest?nde sind u. a. zwischen Haushalten und Unternehmungen anzutreffen. Es dreht sich z. B. in dieser Hinsicht um die Erkl?rung der durch eine bestimmte Fami作者: 用肘 時(shí)間: 2025-3-25 12:05
Aaron S. M. Goh,Beng Sim Chuah,K. C. Nguyenfektive Gesamtnachfrage nach Gütern spielt. Wieviel Güter produziert werden, h?ngt davon ab, in welchem Ausma? die Wirtschaftssubjekte durch Nachfrage das Produktionspotential in Anspruch nehmen. Es besteht einmal die M?glichkeit, da? sie so wenig nachfragen, da? nicht alle Arbeitnehmer zur Erzeugun作者: Multiple 時(shí)間: 2025-3-25 16:08 作者: Tracheotomy 時(shí)間: 2025-3-25 23:26 作者: GLADE 時(shí)間: 2025-3-26 01:51 作者: NATTY 時(shí)間: 2025-3-26 05:16
Rheology of Biological Soft Matter978-4-431-56080-7Series ISSN 2213-1736 Series E-ISSN 2213-1744 作者: Ischemic-Stroke 時(shí)間: 2025-3-26 10:08
Gelation Characteristics of Heat-Induced Gels Mixed Meat with Fish Proteinsom culled hen and FS from sand eel (SE) and Arabesque greenling (AG), which are regarded as low-valued food resources. The thermal gelation properties of a variety of the gels mixed meat with fish proteins were investigated by the use of the rheological and protein chemistry approaches, and the obtained results are as follows: 作者: meditation 時(shí)間: 2025-3-26 14:32
Isamu KanedaGives an overview of up-dated knowledge for the fundamentals of biopolymer, the key element of bio-related soft matter.Provides ways to investigate the rheological properties in different stages of fo作者: Recessive 時(shí)間: 2025-3-26 19:21
Masayuki TokitaGruppe oder Rolle -, haben in der theoretischen Literatur des 20. Jahrhunderts solche Ans?tze ein besonderes Interesse gefunden, die eine elementare Einheit des Verhaltens zur Grundlage machten. Das war theoriegeschichtlich zun?chst die Kategorie ?soziale Beziehung“, dann die Konzeption des ?soziale作者: conjunctivitis 時(shí)間: 2025-3-26 22:12 作者: Infect 時(shí)間: 2025-3-27 04:44
Hatsue MoritakaGruppe oder Rolle -, haben in der theoretischen Literatur des 20. Jahrhunderts solche Ans?tze ein besonderes Interesse gefunden, die eine elementare Einheit des Verhaltens zur Grundlage machten. Das war theoriegeschichtlich zun?chst die Kategorie ?soziale Beziehung“, dann die Konzeption des ?soziale作者: malign 時(shí)間: 2025-3-27 06:01 作者: 釋放 時(shí)間: 2025-3-27 12:11
Miki Yoshimurale abschlie?enden Regeln .→. schreibt man mit Hilfe eines neuen Nichtterminais .. die ?quivalenten Regeln . →.. und .. →ε, so da? die abschlie?enden Regeln dieselbe Gestalt wie die rechtslinearen Regeln erhalten. Man beachte, da? . somit nicht mehr ε — frei ist, also nicht regul?r ist. Man ordnet nu作者: Mhc-Molecule 時(shí)間: 2025-3-27 15:15
Takahiro Funamile abschlie?enden Regeln .→. schreibt man mit Hilfe eines neuen Nichtterminais .. die ?quivalenten Regeln . →.. und .. →ε, so da? die abschlie?enden Regeln dieselbe Gestalt wie die rechtslinearen Regeln erhalten. Man beachte, da? . somit nicht mehr ε — frei ist, also nicht regul?r ist. Man ordnet nu作者: 兩棲動(dòng)物 時(shí)間: 2025-3-27 20:25
Emiko Saton. Die Zahlen, die in die volkswirtschaftliche Gesamtrechnung eingehen, sind alle realisierte Gr??en. Die beiden Rechnungen zusammen sind gewissermaBen eine Nachkalkulation des Wirtschaftsprozesses, wie er sich im Verlaufe eines Jahres abspielt. Für sich allein vermitteln uns die beiden Rechnungsart作者: 合乎習(xí)俗 時(shí)間: 2025-3-28 00:32
n. Die Zahlen, die in die volkswirtschaftliche Gesamtrechnung eingehen, sind alle realisierte Gr??en. Die beiden Rechnungen zusammen sind gewissermaBen eine Nachkalkulation des Wirtschaftsprozesses, wie er sich im Verlaufe eines Jahres abspielt. Für sich allein vermitteln uns die beiden Rechnungsart作者: Palatial 時(shí)間: 2025-3-28 04:51 作者: Ingenuity 時(shí)間: 2025-3-28 10:00
Aaron S. M. Goh,Beng Sim Chuah,K. C. Nguyenn, die in die Haushaltsrechnung und die Entstehungsrechnung eingehen, sind alles realisierte Betr?ge. Die beiden Rechnungen zusammen sind gewisserma?en eine Nachkalkulation des Wirtschaftsprozesses, wie er sich im Verlaufe eines Jahres abspielt. Für sich allein vermitteln uns die beiden Rechnungsart作者: promote 時(shí)間: 2025-3-28 10:48 作者: 磨碎 時(shí)間: 2025-3-28 17:29 作者: syncope 時(shí)間: 2025-3-28 19:54 作者: 極少 時(shí)間: 2025-3-29 02:55
Zero-Shear Viscosities of Polysaccharide Solutionsed the intrinsic viscosity [.] at infinite dilution and the zero-shear viscosity . at finite concentrations using the molecular theory based on the wormlike chain and fuzzy cylinder models. In the theory, the solution viscosity at finite concentrations is affected by both hydrodynamic and entangleme作者: Hectic 時(shí)間: 2025-3-29 03:45 作者: 存心 時(shí)間: 2025-3-29 08:48 作者: 膽汁 時(shí)間: 2025-3-29 14:41
Moisture Distributions and Properties of Pasta Prepared or Cooked Under Different Conditions higher spatial resolution and can measure the lower moisture content than currently used methods. A very unique profile was recognized. Possible reasons for the profile will be discussed. The moisture distributions within pastas prepared at different temperatures were measured by the method, and th作者: 濕潤 時(shí)間: 2025-3-29 19:00 作者: superfluous 時(shí)間: 2025-3-29 22:20 作者: exostosis 時(shí)間: 2025-3-30 00:45 作者: 搏斗 時(shí)間: 2025-3-30 07:11
Rheology Modifiers for the Management of Dysphagiant in the safety, efficiency or quality of eating and drinking. Dysphagia can be caused by many disorders including neurological disorders, stroke, traumatic brain injury, Huntington’s disease, multiple sclerosis, Parkinson’s disease and cerebral palsy. Many of these conditions are associated with t作者: Pander 時(shí)間: 2025-3-30 10:38
The Effect of Preparation Conditions on the Rheological Properties of , (,)arian food. Sato et al. (J Jpn Soc Food Sci Technol, Jpn 42:737–747, 1995) and Sato (HYDROCOLLOIDS, Edited by K. Nishinari, Elsevier Science B. V., Printed in the Netherlands, 269–274, 2000) investigated the effects of preparation conditions, mixing ratios, and cooking times on the physical properti作者: Chronological 時(shí)間: 2025-3-30 16:16
Rheology Control Agents for Cosmeticsstrongly related to their rheological properties, the ingredients, which affect the rheological properties of the product, are key factors in the development of skin-care products. In this chapter, two types of novel rheology control agents for cosmetics that have been developed are described. The f