標(biāo)題: Titlebook: New Techniques in the Analysis of Foods; Michael H. Tunick,Samuel A. Palumbo,Pina M. Fratam Book 1998 Springer Science+Business Media New [打印本頁] 作者: 一個希拉里 時間: 2025-3-21 17:14
書目名稱New Techniques in the Analysis of Foods影響因子(影響力)
書目名稱New Techniques in the Analysis of Foods影響因子(影響力)學(xué)科排名
書目名稱New Techniques in the Analysis of Foods網(wǎng)絡(luò)公開度
書目名稱New Techniques in the Analysis of Foods網(wǎng)絡(luò)公開度學(xué)科排名
書目名稱New Techniques in the Analysis of Foods被引頻次
書目名稱New Techniques in the Analysis of Foods被引頻次學(xué)科排名
書目名稱New Techniques in the Analysis of Foods年度引用
書目名稱New Techniques in the Analysis of Foods年度引用學(xué)科排名
書目名稱New Techniques in the Analysis of Foods讀者反饋
書目名稱New Techniques in the Analysis of Foods讀者反饋學(xué)科排名
作者: 洞察力 時間: 2025-3-21 22:47 作者: geriatrician 時間: 2025-3-22 02:50 作者: effrontery 時間: 2025-3-22 05:15
978-1-4419-3307-2Springer Science+Business Media New York 1998作者: 野蠻 時間: 2025-3-22 12:30 作者: 無能力之人 時間: 2025-3-22 12:55
Confocal Microscopy of Breades an opportunity to observe a 3-D image without the need to physically section the sample, allowing a disturbance-free observation of the specimen. Although Transmission Electron Microscopy (TEM) can provide a 3-Dimensional view of the specimen, the sample must be dried or frozen (or replicated wit作者: Middle-Ear 時間: 2025-3-22 19:17 作者: 諂媚于人 時間: 2025-3-22 22:56 作者: 壕溝 時間: 2025-3-23 02:22
Analysis of Food Carbohydratesctor used with GLC. With the development of anion-exchange resin columns and pulsed amperometric detector with gold electrode specifically for carbohydrate analysis, simple and complex sugar mixtures can now be separated and quantified on the same HPLC column using different eluants.. In an effort t作者: 增減字母法 時間: 2025-3-23 08:39
Book 1998roaches which food scientists may find useful and probably will not find in a textbook. The editors thank the authors whose work is presented in these chapters, the Divi- sion of Agricultural and Food Chemistry for agreeing to hold the symposium, and our edi- tors at Kluwer Academic I Plenum Publish作者: Largess 時間: 2025-3-23 09:59 作者: MOTIF 時間: 2025-3-23 14:52 作者: calamity 時間: 2025-3-23 18:49 作者: OVERT 時間: 2025-3-23 22:25
Mansel W. Griffithsategien kann der Verein entwickeln, um die gesteckten Ziele zu erreichen??Welche Marketinginstrumente stehen dem Vereinzur Verfügung, um die Ziele umzusetzen??Wie kann der Verein die gesetzten Ziele und entwickelten Strategien überprüfen??Ein leicht nachzuvollziehender Leitfaden mit zahlreichen Praxisbeispielen..978-3-658-27354-5978-3-658-27355-2作者: 仔細(xì)檢查 時間: 2025-3-24 02:38
Michael H. Tunick,Samuel A. Palumbo,Pina M. Fratam作者: Metastasis 時間: 2025-3-24 07:25
Michael H. Tunick,Peter H. Cooke,Edyth L. Malin,Philip W. Smith,V. H. Holsingerrchgeführt werden, dann ware es in diesem Fall notwendig, die ben?tigten Mittel durch die Aufl?sung von Rücklagen bzw. extern zu beschaffen. Nimmt man realistischerweise an, dass das Investitionsprogramm nicht exogen gegeben ist, das Management also die M?glichkeit hat, das Investitionsprogramm zu g作者: 確定 時間: 2025-3-24 11:15 作者: Silent-Ischemia 時間: 2025-3-24 17:35 作者: Airtight 時間: 2025-3-24 19:42 作者: 口訣法 時間: 2025-3-25 03:12
Pina M. Fratamico,Terence P. Strobaugh,Marjorie B. Medina,Andrew G. Gehringzu erreichen??Welche Marketinginstrumente stehen dem Vereinzur Verfügung, um die Ziele umzusetzen??Wie kann der Verein die gesetzten Ziele und entwickelten Strategien überprüfen??Ein leicht nachzuvollziehender Leitfaden mit zahlreichen Praxisbeispielen..作者: Femine 時間: 2025-3-25 04:21
Vijay K. Juneja,Arthur J. Millern Erweiterung. Kenntnisse über den Wert eines gesamten Unternehmens sind darüber hinaus unerl??lich für die Erfolgsbeurteilung des Managements, ja auch der Aufsichtsorgane. Die in den letzten Jahren international intensiv gefiihrte Diskussion über Shareholder-Value- Management hat die Probleme der E作者: IOTA 時間: 2025-3-25 07:29
Scott M. Russelln Erweiterung. Kenntnisse über den Wert eines gesamten Unternehmens sind darüber hinaus unerl??lich für die Erfolgsbeurteilung des Managements, ja auch der Aufsichtsorgane. Die in den letzten Jahren international intensiv gefiihrte Diskussion über Shareholder-Value- Management hat die Probleme der E作者: BOLT 時間: 2025-3-25 12:23
Lori N. Cotton,Douglas L. Marshalln Erweiterung. Kenntnisse über den Wert eines gesamten Unternehmens sind darüber hinaus unerl??lich für die Erfolgsbeurteilung des Managements, ja auch der Aufsichtsorgane. Die in den letzten Jahren international intensiv gefiihrte Diskussion über Shareholder-Value- Management hat die Probleme der E作者: creatine-kinase 時間: 2025-3-25 19:53
Transmission Electron Microscopic Imaging of Casein Submicelle Distribution in Mozzarella Cheesedeveloped in our laboratory has been scaled up and tested in schools. and is now being served on pizzas in the National School Lunch Program.. We have conducted studies with different cooking temperatures and homogenization pressures to determine the effects on casein breakdown, rheological properti作者: 充滿裝飾 時間: 2025-3-25 22:41
Confocal Microscopy of Breadation and distribution of cereal components which in turn related to their functionality in baked goods such as bread (1,2,3,4). Laser Scanning Confocal Microscopy (LSCM) is unlike other light microscopy techniques (e.g. fluoresence, bright field and polarized light) in which non-coherent light is a作者: kyphoplasty 時間: 2025-3-26 00:26 作者: diathermy 時間: 2025-3-26 06:28 作者: 連詞 時間: 2025-3-26 11:04 作者: 埋葬 時間: 2025-3-26 14:42
Phase Transitions of Soy Globulins and the Development of State Diagrams have been reported to be key components in determining functional properties of soy products (1–6) and to be distinctly different in their functional properties. 11S protein was reported to make harder gels, to form larger aggregates, and to expand more on heating than 7S (7). Ning and Villota (8) 作者: 史前 時間: 2025-3-26 18:16 作者: tariff 時間: 2025-3-27 00:32 作者: 遺傳 時間: 2025-3-27 02:10 作者: 地牢 時間: 2025-3-27 06:36 作者: ABASH 時間: 2025-3-27 12:46
Use of the Submerged-Coil Heating Apparatus in the Study of Thermal Resistance of Foodborne Pathogenogenic microorganisms (Figure 1). It comprises a stainless steel coil, fully submerged in a thermostatically controlled water bath which allows microbial suspensions to be rapidly heated between 20–90°C. An electronically controlled displacement mechanism makes the equipment fully automated. Various作者: ingenue 時間: 2025-3-27 14:03 作者: diabetes 時間: 2025-3-27 18:47 作者: 指數(shù) 時間: 2025-3-28 00:35 作者: 預(yù)兆好 時間: 2025-3-28 03:08 作者: integral 時間: 2025-3-28 08:22
Analysis of Food Carbohydratesften present in food matrices; therefore, food carbohydrates, such as sugars, starches, and dietary fiber polysaccharides have not been analyzed routinely in the same foods until the advent of chromatographic techniques. Since the mid 1960s, methods employing gas-liquid chromatography (GLC) have app作者: assail 時間: 2025-3-28 11:43
Determination of Nitrate and Nitrite in Meat and Dairy Productss, such as .., that can cause food poisoning. It is also responsible for the reddish or brownish color in meat products like ham and salami. The main health concern is that nitrite can be converted to nitrosoamines, which are cancer causing agents.. This reduction process occurs in food products and作者: 帶子 時間: 2025-3-28 17:11
Michael H. Tunick,Peter H. Cooke,Edyth L. Malin,Philip W. Smith,V. H. Holsingerrivaten und institutionellen Anleger eine explizite Ausschüttungspolitik pr?ferieren und das für sie optimale Ausschüttungsniveau tendenziell über dem derzeitigen Niveau in Deutschland liegt. In Kapitel 4 wurde herausgearbeitet, dass insbesondere die .Theorie für die Ausschüttungspolitik eine gro?e 作者: modifier 時間: 2025-3-28 20:23
Yael Vodovotz,Pavinee Chinachotirivaten und institutionellen Anleger eine explizite Ausschüttungspolitik pr?ferieren und das für sie optimale Ausschüttungsniveau tendenziell über dem derzeitigen Niveau in Deutschland liegt. In Kapitel 4 wurde herausgearbeitet, dass insbesondere die .Theorie für die Ausschüttungspolitik eine gro?e 作者: minaret 時間: 2025-3-29 01:45 作者: 表主動 時間: 2025-3-29 06:32
Micha PelegVerringerung der Durchlaufzeiten von Kundenauftr?gen gewinnt auch die Reduzierung von Entwicklungs- und Markteinführungszeiten für neue Produkte zunehmend an Bedeutung.. Die Leistungserstellung ist dabei aber nicht nur von unternehmensinternen Faktoren abh?ngig, sondern wird, aufgrund der Konzentrat作者: dry-eye 時間: 2025-3-29 08:52
Louise Slade,Harry Levine,Martha Wang,James Ievolellan immer dringlicher. Statt mit Inhalten zu überfluten, liegt die Herausforderung darin, durch gezielte visuelle Kommunikation eine tiefere Bindung aufzubauen. Diese Herausforderung wird besonders in der fehlenden Anpassung von Bildern an die psychologischen Profile der Zielgruppe deutlich, für die b作者: BRIEF 時間: 2025-3-29 12:41
Alfredo Morales,Jozef L. Kokinin immer dringlicher. Statt mit Inhalten zu überfluten, liegt die Herausforderung darin, durch gezielte visuelle Kommunikation eine tiefere Bindung aufzubauen. Diese Herausforderung wird besonders in der fehlenden Anpassung von Bildern an die psychologischen Profile der Zielgruppe deutlich, für die b作者: 征服 時間: 2025-3-29 16:59
Pina M. Fratamico,Terence P. Strobaugh,Marjorie B. Medina,Andrew G. Gehring eine starke, attraktive Vereinsmarke schafft, durch die neue Mitglieder gewonnen sowie bestehende gehalten werden k?nnen.?Es erl?utert Schritt für Schritt die wichtigsten Aspekte und Bestandteile der strategischen Vereinsmarkenentwicklung, damit sie im Umfeld von zunehmender Konkurrenz wie Fitnesss作者: Deadpan 時間: 2025-3-29 22:47 作者: archaeology 時間: 2025-3-30 01:02 作者: Cryptic 時間: 2025-3-30 07:03
Scott M. Russellftler im In- und Ausland setzen sich seit Jahrzehnten mit diesem theoretisch anspruchsvollen und für die Wirtschaftspraxis eminent wichtigen Gebiet auseinander. Auch einschl?gige Gremien der Praxis, wie beispiels- weise Wirtschaftsprüferkammern und internationale Gremien wie die Union Europeennne de作者: Fraudulent 時間: 2025-3-30 10:59
Lori N. Cotton,Douglas L. Marshallftler im In- und Ausland setzen sich seit Jahrzehnten mit diesem theoretisch anspruchsvollen und für die Wirtschaftspraxis eminent wichtigen Gebiet auseinander. Auch einschl?gige Gremien der Praxis, wie beispiels- weise Wirtschaftsprüferkammern und internationale Gremien wie die Union Europeennne de作者: 陪審團(tuán) 時間: 2025-3-30 16:27 作者: Surgeon 時間: 2025-3-30 18:40
Transmission Electron Microscopic Imaging of Casein Submicelle Distribution in Mozzarella Cheese conducted studies with different cooking temperatures and homogenization pressures to determine the effects on casein breakdown, rheological properties, and microstructure in LF Mozzarella., and are using these results to improve the quality of this cheese.作者: 外露 時間: 2025-3-31 00:15 作者: 鑒賞家 時間: 2025-3-31 01:20 作者: RECUR 時間: 2025-3-31 05:51 作者: 情愛 時間: 2025-3-31 11:44
Use of the Submerged-Coil Heating Apparatus in the Study of Thermal Resistance of Foodborne Pathogenial suspensions to be rapidly heated between 20–90°C. An electronically controlled displacement mechanism makes the equipment fully automated. Various sampling times can be set at intervals ranging from as short as 6 s to 999 s.作者: 積云 時間: 2025-3-31 13:33