派博傳思國際中心

標(biāo)題: Titlebook: New Techniques in the Analysis of Foods; Michael H. Tunick,Samuel A. Palumbo,Pina M. Fratam Book 1998 Springer Science+Business Media New [打印本頁]

作者: 一個希拉里    時間: 2025-3-21 17:14
書目名稱New Techniques in the Analysis of Foods影響因子(影響力)




書目名稱New Techniques in the Analysis of Foods影響因子(影響力)學(xué)科排名




書目名稱New Techniques in the Analysis of Foods網(wǎng)絡(luò)公開度




書目名稱New Techniques in the Analysis of Foods網(wǎng)絡(luò)公開度學(xué)科排名




書目名稱New Techniques in the Analysis of Foods被引頻次




書目名稱New Techniques in the Analysis of Foods被引頻次學(xué)科排名




書目名稱New Techniques in the Analysis of Foods年度引用




書目名稱New Techniques in the Analysis of Foods年度引用學(xué)科排名




書目名稱New Techniques in the Analysis of Foods讀者反饋




書目名稱New Techniques in the Analysis of Foods讀者反饋學(xué)科排名





作者: 洞察力    時間: 2025-3-21 22:47

作者: geriatrician    時間: 2025-3-22 02:50

作者: effrontery    時間: 2025-3-22 05:15
978-1-4419-3307-2Springer Science+Business Media New York 1998
作者: 野蠻    時間: 2025-3-22 12:30

作者: 無能力之人    時間: 2025-3-22 12:55
Confocal Microscopy of Breades an opportunity to observe a 3-D image without the need to physically section the sample, allowing a disturbance-free observation of the specimen. Although Transmission Electron Microscopy (TEM) can provide a 3-Dimensional view of the specimen, the sample must be dried or frozen (or replicated wit
作者: Middle-Ear    時間: 2025-3-22 19:17

作者: 諂媚于人    時間: 2025-3-22 22:56

作者: 壕溝    時間: 2025-3-23 02:22
Analysis of Food Carbohydratesctor used with GLC. With the development of anion-exchange resin columns and pulsed amperometric detector with gold electrode specifically for carbohydrate analysis, simple and complex sugar mixtures can now be separated and quantified on the same HPLC column using different eluants.. In an effort t
作者: 增減字母法    時間: 2025-3-23 08:39
Book 1998roaches which food scientists may find useful and probably will not find in a textbook. The editors thank the authors whose work is presented in these chapters, the Divi- sion of Agricultural and Food Chemistry for agreeing to hold the symposium, and our edi- tors at Kluwer Academic I Plenum Publish
作者: Largess    時間: 2025-3-23 09:59

作者: MOTIF    時間: 2025-3-23 14:52

作者: calamity    時間: 2025-3-23 18:49

作者: OVERT    時間: 2025-3-23 22:25
Mansel W. Griffithsategien kann der Verein entwickeln, um die gesteckten Ziele zu erreichen??Welche Marketinginstrumente stehen dem Vereinzur Verfügung, um die Ziele umzusetzen??Wie kann der Verein die gesetzten Ziele und entwickelten Strategien überprüfen??Ein leicht nachzuvollziehender Leitfaden mit zahlreichen Praxisbeispielen..978-3-658-27354-5978-3-658-27355-2
作者: 仔細(xì)檢查    時間: 2025-3-24 02:38
Michael H. Tunick,Samuel A. Palumbo,Pina M. Fratam
作者: Metastasis    時間: 2025-3-24 07:25
Michael H. Tunick,Peter H. Cooke,Edyth L. Malin,Philip W. Smith,V. H. Holsingerrchgeführt werden, dann ware es in diesem Fall notwendig, die ben?tigten Mittel durch die Aufl?sung von Rücklagen bzw. extern zu beschaffen. Nimmt man realistischerweise an, dass das Investitionsprogramm nicht exogen gegeben ist, das Management also die M?glichkeit hat, das Investitionsprogramm zu g
作者: 確定    時間: 2025-3-24 11:15

作者: Silent-Ischemia    時間: 2025-3-24 17:35

作者: Airtight    時間: 2025-3-24 19:42

作者: 口訣法    時間: 2025-3-25 03:12
Pina M. Fratamico,Terence P. Strobaugh,Marjorie B. Medina,Andrew G. Gehringzu erreichen??Welche Marketinginstrumente stehen dem Vereinzur Verfügung, um die Ziele umzusetzen??Wie kann der Verein die gesetzten Ziele und entwickelten Strategien überprüfen??Ein leicht nachzuvollziehender Leitfaden mit zahlreichen Praxisbeispielen..
作者: Femine    時間: 2025-3-25 04:21
Vijay K. Juneja,Arthur J. Millern Erweiterung. Kenntnisse über den Wert eines gesamten Unternehmens sind darüber hinaus unerl??lich für die Erfolgsbeurteilung des Managements, ja auch der Aufsichtsorgane. Die in den letzten Jahren international intensiv gefiihrte Diskussion über Shareholder-Value- Management hat die Probleme der E
作者: IOTA    時間: 2025-3-25 07:29
Scott M. Russelln Erweiterung. Kenntnisse über den Wert eines gesamten Unternehmens sind darüber hinaus unerl??lich für die Erfolgsbeurteilung des Managements, ja auch der Aufsichtsorgane. Die in den letzten Jahren international intensiv gefiihrte Diskussion über Shareholder-Value- Management hat die Probleme der E
作者: BOLT    時間: 2025-3-25 12:23
Lori N. Cotton,Douglas L. Marshalln Erweiterung. Kenntnisse über den Wert eines gesamten Unternehmens sind darüber hinaus unerl??lich für die Erfolgsbeurteilung des Managements, ja auch der Aufsichtsorgane. Die in den letzten Jahren international intensiv gefiihrte Diskussion über Shareholder-Value- Management hat die Probleme der E
作者: creatine-kinase    時間: 2025-3-25 19:53
Transmission Electron Microscopic Imaging of Casein Submicelle Distribution in Mozzarella Cheesedeveloped in our laboratory has been scaled up and tested in schools. and is now being served on pizzas in the National School Lunch Program.. We have conducted studies with different cooking temperatures and homogenization pressures to determine the effects on casein breakdown, rheological properti
作者: 充滿裝飾    時間: 2025-3-25 22:41
Confocal Microscopy of Breadation and distribution of cereal components which in turn related to their functionality in baked goods such as bread (1,2,3,4). Laser Scanning Confocal Microscopy (LSCM) is unlike other light microscopy techniques (e.g. fluoresence, bright field and polarized light) in which non-coherent light is a
作者: kyphoplasty    時間: 2025-3-26 00:26

作者: diathermy    時間: 2025-3-26 06:28

作者: 連詞    時間: 2025-3-26 11:04

作者: 埋葬    時間: 2025-3-26 14:42
Phase Transitions of Soy Globulins and the Development of State Diagrams have been reported to be key components in determining functional properties of soy products (1–6) and to be distinctly different in their functional properties. 11S protein was reported to make harder gels, to form larger aggregates, and to expand more on heating than 7S (7). Ning and Villota (8)
作者: 史前    時間: 2025-3-26 18:16

作者: tariff    時間: 2025-3-27 00:32

作者: 遺傳    時間: 2025-3-27 02:10

作者: 地牢    時間: 2025-3-27 06:36

作者: ABASH    時間: 2025-3-27 12:46
Use of the Submerged-Coil Heating Apparatus in the Study of Thermal Resistance of Foodborne Pathogenogenic microorganisms (Figure 1). It comprises a stainless steel coil, fully submerged in a thermostatically controlled water bath which allows microbial suspensions to be rapidly heated between 20–90°C. An electronically controlled displacement mechanism makes the equipment fully automated. Various
作者: ingenue    時間: 2025-3-27 14:03

作者: diabetes    時間: 2025-3-27 18:47

作者: 指數(shù)    時間: 2025-3-28 00:35

作者: 預(yù)兆好    時間: 2025-3-28 03:08

作者: integral    時間: 2025-3-28 08:22
Analysis of Food Carbohydratesften present in food matrices; therefore, food carbohydrates, such as sugars, starches, and dietary fiber polysaccharides have not been analyzed routinely in the same foods until the advent of chromatographic techniques. Since the mid 1960s, methods employing gas-liquid chromatography (GLC) have app
作者: assail    時間: 2025-3-28 11:43
Determination of Nitrate and Nitrite in Meat and Dairy Productss, such as .., that can cause food poisoning. It is also responsible for the reddish or brownish color in meat products like ham and salami. The main health concern is that nitrite can be converted to nitrosoamines, which are cancer causing agents.. This reduction process occurs in food products and
作者: 帶子    時間: 2025-3-28 17:11
Michael H. Tunick,Peter H. Cooke,Edyth L. Malin,Philip W. Smith,V. H. Holsingerrivaten und institutionellen Anleger eine explizite Ausschüttungspolitik pr?ferieren und das für sie optimale Ausschüttungsniveau tendenziell über dem derzeitigen Niveau in Deutschland liegt. In Kapitel 4 wurde herausgearbeitet, dass insbesondere die .Theorie für die Ausschüttungspolitik eine gro?e
作者: modifier    時間: 2025-3-28 20:23
Yael Vodovotz,Pavinee Chinachotirivaten und institutionellen Anleger eine explizite Ausschüttungspolitik pr?ferieren und das für sie optimale Ausschüttungsniveau tendenziell über dem derzeitigen Niveau in Deutschland liegt. In Kapitel 4 wurde herausgearbeitet, dass insbesondere die .Theorie für die Ausschüttungspolitik eine gro?e
作者: minaret    時間: 2025-3-29 01:45

作者: 表主動    時間: 2025-3-29 06:32
Micha PelegVerringerung der Durchlaufzeiten von Kundenauftr?gen gewinnt auch die Reduzierung von Entwicklungs- und Markteinführungszeiten für neue Produkte zunehmend an Bedeutung.. Die Leistungserstellung ist dabei aber nicht nur von unternehmensinternen Faktoren abh?ngig, sondern wird, aufgrund der Konzentrat
作者: dry-eye    時間: 2025-3-29 08:52
Louise Slade,Harry Levine,Martha Wang,James Ievolellan immer dringlicher. Statt mit Inhalten zu überfluten, liegt die Herausforderung darin, durch gezielte visuelle Kommunikation eine tiefere Bindung aufzubauen. Diese Herausforderung wird besonders in der fehlenden Anpassung von Bildern an die psychologischen Profile der Zielgruppe deutlich, für die b
作者: BRIEF    時間: 2025-3-29 12:41
Alfredo Morales,Jozef L. Kokinin immer dringlicher. Statt mit Inhalten zu überfluten, liegt die Herausforderung darin, durch gezielte visuelle Kommunikation eine tiefere Bindung aufzubauen. Diese Herausforderung wird besonders in der fehlenden Anpassung von Bildern an die psychologischen Profile der Zielgruppe deutlich, für die b
作者: 征服    時間: 2025-3-29 16:59
Pina M. Fratamico,Terence P. Strobaugh,Marjorie B. Medina,Andrew G. Gehring eine starke, attraktive Vereinsmarke schafft, durch die neue Mitglieder gewonnen sowie bestehende gehalten werden k?nnen.?Es erl?utert Schritt für Schritt die wichtigsten Aspekte und Bestandteile der strategischen Vereinsmarkenentwicklung, damit sie im Umfeld von zunehmender Konkurrenz wie Fitnesss
作者: Deadpan    時間: 2025-3-29 22:47

作者: archaeology    時間: 2025-3-30 01:02

作者: Cryptic    時間: 2025-3-30 07:03
Scott M. Russellftler im In- und Ausland setzen sich seit Jahrzehnten mit diesem theoretisch anspruchsvollen und für die Wirtschaftspraxis eminent wichtigen Gebiet auseinander. Auch einschl?gige Gremien der Praxis, wie beispiels- weise Wirtschaftsprüferkammern und internationale Gremien wie die Union Europeennne de
作者: Fraudulent    時間: 2025-3-30 10:59
Lori N. Cotton,Douglas L. Marshallftler im In- und Ausland setzen sich seit Jahrzehnten mit diesem theoretisch anspruchsvollen und für die Wirtschaftspraxis eminent wichtigen Gebiet auseinander. Auch einschl?gige Gremien der Praxis, wie beispiels- weise Wirtschaftsprüferkammern und internationale Gremien wie die Union Europeennne de
作者: 陪審團(tuán)    時間: 2025-3-30 16:27

作者: Surgeon    時間: 2025-3-30 18:40
Transmission Electron Microscopic Imaging of Casein Submicelle Distribution in Mozzarella Cheese conducted studies with different cooking temperatures and homogenization pressures to determine the effects on casein breakdown, rheological properties, and microstructure in LF Mozzarella., and are using these results to improve the quality of this cheese.
作者: 外露    時間: 2025-3-31 00:15

作者: 鑒賞家    時間: 2025-3-31 01:20

作者: RECUR    時間: 2025-3-31 05:51

作者: 情愛    時間: 2025-3-31 11:44
Use of the Submerged-Coil Heating Apparatus in the Study of Thermal Resistance of Foodborne Pathogenial suspensions to be rapidly heated between 20–90°C. An electronically controlled displacement mechanism makes the equipment fully automated. Various sampling times can be set at intervals ranging from as short as 6 s to 999 s.
作者: 積云    時間: 2025-3-31 13:33





歡迎光臨 派博傳思國際中心 (http://www.pjsxioz.cn/) Powered by Discuz! X3.5
玉树县| 涡阳县| 上蔡县| 定州市| 龙井市| 河津市| 潮安县| 南召县| 鄄城县| 库车县| 凤城市| 萝北县| 喀喇| 新晃| 柞水县| 清原| 育儿| 靖安县| 衡水市| 晋宁县| 正安县| 福贡县| 寿宁县| 惠州市| 海盐县| 永登县| 平度市| 逊克县| 桓仁| 剑河县| 沈丘县| 黄山市| 贵定县| 通城县| 武功县| 宁晋县| 鹤庆县| 临海市| 宜都市| 仁寿县| 湖南省|