標(biāo)題: Titlebook: Methodology for the Digital Calibration of Analog Circuits and Systems; with Case Studies Marc Pastre,Maher Kayal Book 2006 Springer Scienc [打印本頁(yè)] 作者: Halloween 時(shí)間: 2025-3-21 17:22
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作者: 制定法律 時(shí)間: 2025-3-22 00:12 作者: BET 時(shí)間: 2025-3-22 02:57
Marc Pastre,Maher KayalA complete methodology for the digital calibration of analog circuits and systems is proposed.Applications of the methodology in very different contexts are presented.The methodology is based on sub-b作者: sed-rate 時(shí)間: 2025-3-22 08:24 作者: figure 時(shí)間: 2025-3-22 09:36
Digital compensation circuits and sub-binary digital-to-analog converters,Among the compensation techniques presented in chapter 2, the digital correction is the most versatile. Without requiring major adaptations, it can be used in a large variety of situations to compensate for analog circuit imperfections.作者: Simulate 時(shí)間: 2025-3-22 12:53 作者: 是突襲 時(shí)間: 2025-3-22 18:16 作者: Bronchial-Tubes 時(shí)間: 2025-3-22 23:55 作者: Regurgitation 時(shí)間: 2025-3-23 04:53 作者: seruting 時(shí)間: 2025-3-23 09:00
Autocalibration and compensation techniques,eters (e.g. oxide thickness, physical dimensions, doping profile) are subject to variations due to instabilities of the fabrication technology, and they reflect on component parameters. The best achievable tolerance of individual component values thus depends on the accuracy of the manufacturing pro作者: LIEN 時(shí)間: 2025-3-23 10:16
Methodology for current-mode digital compensation of analog circuits,rge variety of analog circuit imperfections. This chapter presents a complete methodology based on such digital correction circuits which inject a compensation current. It ranges from the choice of the most adapted compensation to the verification of its efficiency using adapted simulation tools. Th作者: overshadow 時(shí)間: 2025-3-23 16:06 作者: transient-pain 時(shí)間: 2025-3-23 20:19 作者: antenna 時(shí)間: 2025-3-24 01:12
cht, die Erzeugung und Haltbarmachung der Lebensmittel unterstützen. Bezeichnete man solche Verbindungen früher als “fremde Stoffe”, da sie im natürlichen Lebensmittel oder seinen Rohstoffen nicht vorkommen, so wurde mit dem Lebensmittel- und Bedarfsgegenst?nde-Gesetz vom 15.8.74 (LMBG) der Begriff 作者: Odyssey 時(shí)間: 2025-3-24 04:32
Marc Pastre,Maher Kayalarbeitetem, teilweise verarbeitetem oder unverarbeitetem Zustand von Menschen aufgenommen werden. Um eine angemessene Versorgung mit Lebensmitteln zu gew?hrleisten, ist auf allen Ebenen und über die gesamte Lebensmittelkette umfangreiches Wissen erforderlich. Die Lebensmittelwissenschaften leisten e作者: 指耕作 時(shí)間: 2025-3-24 09:12 作者: 痛恨 時(shí)間: 2025-3-24 13:40
Marc Pastre,Maher Kayalcht, die Erzeugung und Haltbarmachung der Lebensmittel unterstützen. Bezeichnete man solche Verbindungen früher als ?fremde Stoffe“, da sie im natürlichen Lebensmittel oder seinen Rohstoffen nicht vorkommen, so wurde mit dem Lebensmittel- und Bedarfsgegenst?nde-Gesetz vom 15.8.1974 (LMBG) der Begrif作者: conifer 時(shí)間: 2025-3-24 16:25
Marc Pastre,Maher Kayalrten Rahmenbedingungen wird als Proteom bezeichnet. Unter den Lebensmittelinhaltsstoffen sind Proteine mit Sicherheit die Wichtigsten. Proteine sind sehr kompliziert gebaut und k?nnen daher au?erordentlich unterschiedliches Verhalten zeigen. Zweifellos h?ngt das mit den hohen Mol-Massen zusammen, wo作者: calamity 時(shí)間: 2025-3-24 19:03
Marc Pastre,Maher Kayalt in Mono-, Di-, Oligo- und Polysaccharide. Chemisch betrachtet sind Kohlenhydrate mehrwertige Alkohole mit einer reaktiven Carbonyl-Funktion. Die Kohlenhydrate sind unter den Naturstoffen wohl mengenm??ig die bedeutendsten. Sie stehen auch in der Ern?hrung an erster Stelle. Kohlenhydrate sind au?er作者: 榮幸 時(shí)間: 2025-3-25 02:43 作者: 斑駁 時(shí)間: 2025-3-25 07:06
Marc Pastre,Maher Kayalarbeitetem, teilweise verarbeitetem oder unverarbeitetem Zustand von Menschen aufgenommen werden. Um eine angemessene Versorgung mit Lebensmitteln zu gew?hrleisten, ist auf allen Ebenen und über die gesamte Lebensmittelkette umfangreiches Wissen erforderlich. Die Lebensmittelwissenschaften leisten e作者: Inertia 時(shí)間: 2025-3-25 07:34
viele Lebensmittel auf Vorrat gehalten, so dass vorbeugenden Ma?nahmen zu ihrer Haltbarmachung gro?e Bedeutung zukommen. Eine Hitzebehandlung kann Lebensmittel l?nger haltbar machen. Unter Kühllagerung wird die Aufbewahrung von Lebensmitteln bei Temperaturen von 0–6?°C verstanden. Das Tiefgefrieren作者: Ankylo- 時(shí)間: 2025-3-25 12:36
0893-3405 ent contexts are presented.The methodology is based on sub-b.Methodology for the Digital Calibration of Analog Circuits and Systems?.shows how to relax the extreme design constraints in analog circuits, allowing the realization of high-precision systems even with low-performance components.?A comple作者: 講個(gè)故事逗他 時(shí)間: 2025-3-25 19:01 作者: 碳水化合物 時(shí)間: 2025-3-25 23:06
Book 2006g the realization of high-precision systems even with low-performance components.?A complete methodology is proposed, and?three applications are detailed...To start with, an in-depth analysis of existing compensation techniques for analog circuit imperfections is carried out. The M/2.+.M sub-binary 作者: 巨頭 時(shí)間: 2025-3-26 00:34
Introduction,, limiting the topologies which can be used. Many modern technologies are specifically suited for pure digital circuits, and some analog devices, like capacitors, are not available. In these conditions, analog design is a challenge even for experienced designers.作者: Defiance 時(shí)間: 2025-3-26 04:58
Hall microsystem with continuous digital gain calibration, detection and compensation circuit uses the digital correction techniques and methodology presented in the previous chapters. The proposed system allows a gain drift reduction by a factor of 6 to 10 compared to current commercial products.作者: 惡心 時(shí)間: 2025-3-26 09:36 作者: 熱情贊揚(yáng) 時(shí)間: 2025-3-26 16:04
egen ihres N?hr-, Geruchs- oder Geschmackswertes oder als Genu?mittel verwendet werden”. Allerdings fallen unter den Begriff der Zusatzstoffe u.a. auch Aminos?uren, die Vitamine A und D, Mineralstoffe und Spurenelemente, Zucker-Austauschstoffe (Ausnahme Fructose) sowie Sü?stoffe.作者: STENT 時(shí)間: 2025-3-26 19:17 作者: 值得贊賞 時(shí)間: 2025-3-26 22:55 作者: Facilities 時(shí)間: 2025-3-27 04:30 作者: Misgiving 時(shí)間: 2025-3-27 06:46 作者: Oscillate 時(shí)間: 2025-3-27 13:21
Marc Pastre,Maher Kayaliner Acetal-Bildung mit Alkoholen und Phenolen zu Glycosiden zu reagieren. Die Maillard-Reaktion – eine Br?unungsreaktion zwischen reduzierenden Zuckern und Aminos?uren unter Hitzeeinwirkung – wird eingeleitet durch eine .-Glycosid-Bildung. Gleichzeitig werden charakteristische Aromastoffe freigeset作者: 籠子 時(shí)間: 2025-3-27 14:13 作者: 本能 時(shí)間: 2025-3-27 18:56 作者: languor 時(shí)間: 2025-3-28 00:38 作者: 否決 時(shí)間: 2025-3-28 02:44
Methodology for the Digital Calibration of Analog Circuits and Systemswith Case Studies作者: 高度表 時(shí)間: 2025-3-28 07:50
0893-3405 ucture can be employed as a conventional digital-to-analog converter if two calibration and radix conversion algorithms are implemented...The second application, a SOI 1T DRAM, is then presented. A digital algo978-90-481-7087-6978-1-4020-4253-9Series ISSN 0893-3405