標(biāo)題: Titlebook: Low-Calorie Foods and Food Ingredients; Riaz Khan (Scientific Director) Book 1993 Springer Science+Business Media New York 1993 additives. [打印本頁(yè)] 作者: Odious 時(shí)間: 2025-3-21 19:21
書目名稱Low-Calorie Foods and Food Ingredients影響因子(影響力)
書目名稱Low-Calorie Foods and Food Ingredients影響因子(影響力)學(xué)科排名
書目名稱Low-Calorie Foods and Food Ingredients網(wǎng)絡(luò)公開度
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書目名稱Low-Calorie Foods and Food Ingredients被引頻次
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書目名稱Low-Calorie Foods and Food Ingredients年度引用
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書目名稱Low-Calorie Foods and Food Ingredients讀者反饋
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作者: Carcinogenesis 時(shí)間: 2025-3-21 21:59 作者: 賠償 時(shí)間: 2025-3-22 03:32 作者: Osteoporosis 時(shí)間: 2025-3-22 07:39
Fat replacer ingredients and the markets for fat-reduced foods, this environment, the consumer is setting the agenda for the food industry and the most successful companies are those that focus on satisfying the needs and wants of food consumers. They try to find out to what consumers aspire and then market products with attributes that will meet those aspirations.作者: inhumane 時(shí)間: 2025-3-22 12:48
Book 1993ECFA has introduced an acceptable daily intake (ADI) level for food additives. For example, the ADI values granted for saccharin, aspartame, cyclamate, acesulfame-K and sucralose are 2. 5, 40, 11,9 and 1 3. 5 mg kg- body weight per day, respectively. Chapter 2 on regulatory aspects of low-calorie fo作者: granite 時(shí)間: 2025-3-22 16:06
Fat and calorie-modified bakery products, Perhaps by becoming better informed about food choices and adopting a healthier diet and lifestyle. Today’s consumer is changing consumption patterns which often means consuming sweet baked goods less often. And when baked goods are consumed, premium quality products are often selected to satisfy the craving for indulgence.作者: observatory 時(shí)間: 2025-3-22 17:35
High-intensity, low-calorie sweeteners, safety at work code of practice, prior to toxicology on the new compound. Important observations include, for example, . note that .-glucose was sweet whilst . discovered that the amino acid .-asparagine was sweet and its .-isomer was not, thereby implicating the intricacies of stereochemistry in the mechanism of sweet sensation.作者: Lymphocyte 時(shí)間: 2025-3-22 22:57 作者: 保全 時(shí)間: 2025-3-23 02:16 作者: Consensus 時(shí)間: 2025-3-23 09:23 作者: BYRE 時(shí)間: 2025-3-23 13:16
ct and then on that basis an ADI value is calculated. In cases like ‘Olestra‘ and ‘polydex- trose‘, which are not normally present in diet or metabolised to dietary constituents, such an approach will obviously not be applicable, or of any use, in calculating an ADI value. Due to these factors the regulatory 978-1-4613-6362-0978-1-4615-3114-2作者: 任意 時(shí)間: 2025-3-23 14:26 作者: LARK 時(shí)間: 2025-3-23 19:04
die Vor- und Nachteile von ?Landschaftsgovernance‘ herausgestellt, in konflikttheoretischer Perspektive vermittelt und der theoretische wie praktische ?Mehrwert‘ dieser Perspektive für kooperative, kollaborative und partizipative Landschaftsgovernance, auch in grenzüberschreitender Ann?herung, skizz作者: 反復(fù)拉緊 時(shí)間: 2025-3-23 23:04 作者: RENIN 時(shí)間: 2025-3-24 06:04
M. G. Lindleyn für partizipative Freiraumprozesse in der stark wachsenden Stadt zu gewinnen. Erfolgsfaktoren waren eine gründliche Analyse der Befindlichkeiten, eine sofortige Entsch?rfung von Konflikten, die den Prozess belastet h?tten, ein gut strukturiertes, mehrstufiges Verfahren, in dem Handlungsspielr?ume 作者: 逃避責(zé)任 時(shí)間: 2025-3-24 08:37
R. L. Barndt,R. N. Antenucciinsicht im Gegensatz zu diesem zu sehen ist. Anschlie?end werden diese Aussagen noch an zwei ma?geblichen Konfliktfeldern zwischen Natur- und Landschaftsschutz verdeutlicht: zum einen im Bereich der Gewinnung von hydroelektrischer Energie, zum anderen im Hinblick auf nachwachsende Energierohstoffe.作者: 卜聞 時(shí)間: 2025-3-24 13:51
L. HoughGegensatz zur üblichen Orientierung an Konsensen oder Kompromissen, wird für eine Dissens- und Konfliktorientierung, damit für Konfliktregelungsverfahren, für eine ?Ethik des Konflikts‘ sowie für ein Ethos friedlichen kultivierten Streitens im Rahmen einer Debattierkultur argumentiert.作者: CAMEO 時(shí)間: 2025-3-24 17:57
M. Mathlouthi,C. Bressane Land Use by EC-Agri-environmental Programmes (EAP)”; ?Wege zu einer umweltvertr?glichen Mobilit?t in der Region Stuttgart”; ”Regionalmodelle für eine nachhaltig umweltgerechte Nutzung von Landschaften in Baden-Württemberg”). Es kann davon ausgegangen werden, da? in Zukunft Umfang und Qualit?t digi作者: finale 時(shí)間: 2025-3-24 19:25 作者: aerobic 時(shí)間: 2025-3-25 01:51
http://image.papertrans.cn/l/image/588836.jpg作者: 滲透 時(shí)間: 2025-3-25 04:32 作者: META 時(shí)間: 2025-3-25 10:07 作者: intangibility 時(shí)間: 2025-3-25 14:37 作者: Neutropenia 時(shí)間: 2025-3-25 19:16 作者: CLAP 時(shí)間: 2025-3-25 22:37
J. E. Blundell,C. de Graafder konstitutionstheoretischen Hintergründe.überblicksartige.?Landschaft‘ spielt in alltagsweltlichen, h?ufig konfliktbehafteten Kontexten sowie in unterschiedlichen Expert~innenkreisen und wissenschaftlichen Disziplinen eine zunehmend bedeutsame Rolle – nicht zuletzt auch in Praxisformen r?umlicher作者: Infinitesimal 時(shí)間: 2025-3-26 02:26 作者: carotenoids 時(shí)間: 2025-3-26 07:27
M. G. Lindley. Planungsmethoden, welche die Landschaft in nutzungsgetrennte Teilr?ume ordnen, sind hier nicht mehr zielführend. Es braucht aktiv gestaltende und integrierende Landschaftskonzepte, die Nutzungsmischungen erm?glichen und auf gegenseitige Rücksichtnahme setzen (vgl. Sch?bel .). Wie für innerst?dtisc作者: 阻擋 時(shí)間: 2025-3-26 09:25 作者: 閑聊 時(shí)間: 2025-3-26 14:33
L. Hough die Erfahrung der Konflikttr?chtigkeit menschlicher Kommunikation und Interaktion, die zur Reflexion auf Handlungsgründe und damit zu ethischen Rechtfertigungen moralischer Urteile und Handlungen n?tigt. Als spezifisches Kennzeichen von Moral wie Ethik erweist sich der Zumutungscharakter moralische作者: Muscularis 時(shí)間: 2025-3-26 20:22 作者: coddle 時(shí)間: 2025-3-26 21:43 作者: 謙虛的人 時(shí)間: 2025-3-27 01:10 作者: LAP 時(shí)間: 2025-3-27 07:20 作者: 蛤肉 時(shí)間: 2025-3-27 12:18
Low-calorie bulking ingredients: nutrition and metabolism,ietary fibres include cellulose, pectins, hemicelluloses, gums and mucilages, and lignins. They come from a variety of sources and are often chemically not well defined. This variability in quality and composition makes it difficult to describe their precise physico-chemical characteristics and henc作者: 進(jìn)取心 時(shí)間: 2025-3-27 17:34
Fat replacer ingredients and the markets for fat-reduced foods, from production to marketing. The days when producers tried to persuade consumers to eat what they were able to make are still with us to some extent, but seem gradually to be disappearing. As examples, few developments of the ‘canned peas’ or ‘canned peaches’ type can be expected in the future. In作者: Aids209 時(shí)間: 2025-3-27 21:37 作者: ANT 時(shí)間: 2025-3-27 22:10 作者: RAGE 時(shí)間: 2025-3-28 02:51
Low-calorie soft drinks, justified. The advent of aspartame has led to the availability of good quality soft drinks which has stimulated consumers’ demand for tasty food and drinks. As a result there has been interest in low-calorie sweeteners both from scientific and commercial points of view (.; .). From technical consid作者: 監(jiān)禁 時(shí)間: 2025-3-28 07:21 作者: 損壞 時(shí)間: 2025-3-28 13:21 作者: Tailor 時(shí)間: 2025-3-28 18:09