標(biāo)題: Titlebook: Lebensmitteltechnologie; Biotechnologische, c Rudolf Heiss (Emer. Direktor) Book 19882nd edition Springer-Verlag Berlin Heidelberg 1988 Che [打印本頁] 作者: angiotensin-I 時(shí)間: 2025-3-21 20:05
書目名稱Lebensmitteltechnologie影響因子(影響力)
作者: SPASM 時(shí)間: 2025-3-21 23:21 作者: Abrupt 時(shí)間: 2025-3-22 02:32
F. Kelnhoferhe latter effect might be very helpful for clinical transplantation, whereas immunization is generally considered to be a negative effect for both patients in need for further blood transfusions and for patients waiting for an organ transplantation. The most easy parameter for immunization is the pr作者: Rodent 時(shí)間: 2025-3-22 05:38
H. Mair-Waldburgty but some patients could suffer disadvantagesincluding GvHD, alloimmunisation and possible cancer, where whitecells (WBC) play pivotal roles in this phenomenon, presenting antigensand producing cytokines. A clinical application of this practice isLAK-cells targeted against cancer. MHC on the WBC m作者: 痛苦一生 時(shí)間: 2025-3-22 11:46 作者: 過份 時(shí)間: 2025-3-22 14:07
J. Diestel beings and because the chicken embryo is easily accessed experimentally. This book is a collection of comprehen- sive articles updating chicken embryogenesis and immunology. It is now clear that it is possible to produce transgenic chickens by embryonic stem cell manipulation and transfer into the 作者: 脆弱么 時(shí)間: 2025-3-22 19:04 作者: 賞心悅目 時(shí)間: 2025-3-23 00:47 作者: 嚙齒動(dòng)物 時(shí)間: 2025-3-23 04:40
R. Schrieberhat the major mechanism underlying the inhibition of anti-HSA antibody production in tolerant chickens was Β cell tolerance [3, 4]. The relevant experiments were carried out in chickens of homogeneous inbred lines and that made possible lymphoid cell transfers among the syngeneic experimental birds.作者: Ophthalmologist 時(shí)間: 2025-3-23 07:54 作者: custody 時(shí)間: 2025-3-23 11:46
H. Bohrmannises of cells, antibodies, amplification factors and specialized organs. The immune system sometimes enables the host to regulate parasitic abundance and to build up a degree of acquired resistance to reinfection. However, in the case of most parasitic protozoa and helminths, the degree of acquired 作者: 小故事 時(shí)間: 2025-3-23 14:56 作者: B-cell 時(shí)間: 2025-3-23 19:06 作者: Pigeon 時(shí)間: 2025-3-24 01:59 作者: 苦笑 時(shí)間: 2025-3-24 03:13 作者: 帶來 時(shí)間: 2025-3-24 06:57
H. Bolling,H. Zwingelberglciparum, one of the four species of malaria parasites infecting humans. This high burden of mortality falls heavily on Sub-Saharan Africa, where over 90% of these deaths are thought to occur, and 5% of children die before the age of 5 years. The death toll from malaria is still growing, with malari作者: MAG 時(shí)間: 2025-3-24 13:35 作者: CORE 時(shí)間: 2025-3-24 18:14 作者: 桶去微染 時(shí)間: 2025-3-24 19:23
Konsummilch und Milcherzeugnisse (au?er Butter und K?se)itaminen u. a., darin sind suspendiert die sog. Kaseinmicellen (ca. 10./cm., Durchmesser ca. 10 bis 300 nm, ? ca. 1,11 g/cm.), welche in der Trockenmasse zu etwa 95% aus Proteinen (Kaseinen) und zu etwa 5% aus kolloidalen Phosphaten (und Citraten) des Calciums und Magnesiums bestehen, und emulgiert 作者: 預(yù)防注射 時(shí)間: 2025-3-25 01:39 作者: expansive 時(shí)間: 2025-3-25 05:36 作者: 生來 時(shí)間: 2025-3-25 10:21
Fischlt und andere unterschiedliche Eigenschaften des Fleisches dieser aus dem Wasser stammenden Tiere, erfordern und erm?glichen eine gro?e Mannigfaltigkeit bei der Technik der Verarbeitung. In diesem Kapitel werden nur die wichtigsten Verfahren zur Verarbeitung von Seefischen dargestellt, die zu Erzeug作者: 撕裂皮肉 時(shí)間: 2025-3-25 13:51 作者: Neonatal 時(shí)間: 2025-3-25 18:03 作者: CANDY 時(shí)間: 2025-3-25 21:47 作者: 虛情假意 時(shí)間: 2025-3-26 00:50 作者: 聯(lián)合 時(shí)間: 2025-3-26 08:06
Maisst?rkebers) und die ?lhaltigen Maiskeime in hoher Reinheit und Ausbeute zu gewinnen, und darüber hinaus den ?Rest“, das sind die Grob- und Feinfasern und die l?slichen Inhaltsstoffe, einer weiteren Verarbeitung zug?nglich zu machen. Dies mu? heute in geschlossenen Prozessen realisiert werden, um die gesam作者: Cholagogue 時(shí)間: 2025-3-26 09:45
St?rkezuckerheidet man zwischen Amylose und Amylopektin als den hochmolekularen Grundbausteinen des St?rkekorns. Das Verh?ltnis Amylose/Amylopektin ist charakteristisch für die einzelnen St?rkearten. Als St?rkezucker bezeichnet man alle Produkte, die man im technischen Ma?stab durch Hydrolyse von Amylose und Am作者: 阻撓 時(shí)間: 2025-3-26 15:10
Haferelzen eignen sich nicht für den menschlichen Verzehr. Das Ziel der Hafersch?lmüllerei besteht somit darin, die Spelzen vom Haferkern abzutrennen und einen m?glichst hohen Anteil an unbesch?digten, sauberen Kernen zu gewinnen — frei von Spelzen und sonstigen Fremdbestandteilen — und daraus Endprodukt作者: chronology 時(shí)間: 2025-3-26 20:53
Reisd er deshalb auf max 14% Feuchtigkeit heruntergetrocknet. Trockener Paddy wird mechanisch gereinigt und, entweder als solcher oder in zunehmendem Ma?e nach ?parboiling“, dem Sch?lvorgang zugeführt. Beim ?parboiling“ wird gr??enklassierter Paddy in Wasser eingeweicht, mit Dampf unter Druck behandelt 作者: 匍匐 時(shí)間: 2025-3-26 21:54 作者: 影響 時(shí)間: 2025-3-27 04:35 作者: 動(dòng)機(jī) 時(shí)間: 2025-3-27 08:40 作者: deceive 時(shí)間: 2025-3-27 11:26 作者: 合適 時(shí)間: 2025-3-27 16:04 作者: 咽下 時(shí)間: 2025-3-27 19:14 作者: Pituitary-Gland 時(shí)間: 2025-3-28 00:51 作者: OCTO 時(shí)間: 2025-3-28 04:19
Butterlichen Fetten bestehen zu k?nnen, ist neben einer gleichbleibend hohen Qualit?t ein rationeller Arbeitsablauf bei der Herstellung erforderlich. Dementsprechend wurde ab 1960 das traditionelle Butterfa? durch Butterungsmaschinen ersetzt, die eine kontinuierliche Proze?führung erlauben (Bild 1).作者: allergy 時(shí)間: 2025-3-28 09:04
Mandeln und Nüssem Vorderen Orient ist diese Mandelspeise dann über Venedig, dem Verlauf der mittelalterlichen Handelswege folgend, bis nach Lübeck gelangt, wo sich neben K?nigsberg ein Schwerpunkt der Herstellung des dann Marzipan genannten Produkts herausbildete.作者: rods366 時(shí)間: 2025-3-28 12:22
http://image.papertrans.cn/l/image/583279.jpg作者: 分貝 時(shí)間: 2025-3-28 17:36
Springer-Verlag Berlin Heidelberg 1988作者: Embolic-Stroke 時(shí)間: 2025-3-28 20:28
Overview: 978-3-662-01040-2作者: Aphorism 時(shí)間: 2025-3-29 00:35 作者: Obloquy 時(shí)間: 2025-3-29 03:51 作者: cardiopulmonary 時(shí)間: 2025-3-29 08:14 作者: 口訣法 時(shí)間: 2025-3-29 13:55
F. Kelnhofer in the first phase of the immune response, they will, either directly or indirectly via cytokines and other factors, initiate and facilitate the actual effector processes of the immune response leading to IgG antibody formation and maturation of cytotoxic T lymphocytes. Therefore one can expect tha作者: Folklore 時(shí)間: 2025-3-29 19:27 作者: 解脫 時(shí)間: 2025-3-29 22:16
G. Nemitzbeen summarized in at least three major review articles [10–12]. Alloimmunization continued to be a hazard but the introduction of immuno-suppressive agents, particularly azathioprine [13, 14], greatly reduced this threat and both allogeneic and donor-specific transfusions have become a standard com作者: Misnomer 時(shí)間: 2025-3-30 00:47 作者: 泥沼 時(shí)間: 2025-3-30 05:00
H. H. Hornungtest, intracutaneous test or patch test including photo-patch test in the case of photosensitivity reactions [.]. It has been shown that the skin has not only the full armentarium to develop sensitivity such as antigen presenting cells, lymphocytes and allergic reactions modifying cytokine producing作者: 勾引 時(shí)間: 2025-3-30 09:55 作者: 美學(xué) 時(shí)間: 2025-3-30 13:01
R. Schrieberserum proteins, neonatal thymectomy did not detectably influence tolerance to HSA in chickens. On the other side, neonatal bursectomy increased and prolonged substantially the tolerance in chickens. From these and other findings we concluded that Τ cells do not play any substantial role in this tole作者: 勤勉 時(shí)間: 2025-3-30 17:04
W. Kraneserum proteins, neonatal thymectomy did not detectably influence tolerance to HSA in chickens. On the other side, neonatal bursectomy increased and prolonged substantially the tolerance in chickens. From these and other findings we concluded that Τ cells do not play any substantial role in this tole作者: Invertebrate 時(shí)間: 2025-3-30 22:38 作者: 延期 時(shí)間: 2025-3-31 01:45
H. Bohrmannserum proteins, neonatal thymectomy did not detectably influence tolerance to HSA in chickens. On the other side, neonatal bursectomy increased and prolonged substantially the tolerance in chickens. From these and other findings we concluded that Τ cells do not play any substantial role in this tole作者: CAB 時(shí)間: 2025-3-31 06:59
M. Bockischre are self-reinforcements in the HTL activation and proliferation process. Interestingly, unresponsiveness (tolerance) evolves in this model, despite the presence of these self-reinforcements and the absence of negative interactions (e.g. suppression). Tolerance is caused by a proliferation thresho作者: Corral 時(shí)間: 2025-3-31 12:11 作者: 內(nèi)部 時(shí)間: 2025-3-31 15:17
H. Bolling,H. Zwingelberg but hopefully also to the broader immunological community. Strong interactions with, and feedback from immunologists working in other infectious diseases and in basic immunology will help us to move the field of malaria immunology and therapeutic intervention forward more quickly..作者: Virtues 時(shí)間: 2025-3-31 17:53 作者: 起草 時(shí)間: 2025-4-1 00:57
K.-D. Stolpammatory response syndrome (CARS). The initial activation of the innate immune response often leads to macrophage deactivation, T-cell anergy, and the rapid apoptotic loss of lymphoid tissues, which all contribute to the development of this CARS syndrome and its associated morbidity and mortality. I作者: 步履蹣跚 時(shí)間: 2025-4-1 05:30 作者: Overdose 時(shí)間: 2025-4-1 09:05
Speisegelatinetzten Jahren im Detail technologisch erhebliche Fortschritte erzielt. Neben Einsparungen an Energie und Proze?wasser in der Gr??enordnung von 25% konnten auch die Ausbeuten mit hohem technologischen und apparativen Aufwand signifikant gesteigert werden.作者: CLIFF 時(shí)間: 2025-4-1 10:50
Konsummilch und Milcherzeugnisse (au?er Butter und K?se)sse zu etwa 95% aus Proteinen (Kaseinen) und zu etwa 5% aus kolloidalen Phosphaten (und Citraten) des Calciums und Magnesiums bestehen, und emulgiert die mit einer Protein-/Phospholipidmembran umgebenen Fettkügelchen (ca. 10./cm., Durchmesser ca. 0,1 bis 10 μm, ? ca. 0,92 g/cm.).作者: accrete 時(shí)間: 2025-4-1 16:09
Fischit bei der Technik der Verarbeitung. In diesem Kapitel werden nur die wichtigsten Verfahren zur Verarbeitung von Seefischen dargestellt, die zu Erzeugnissen führen, wie sie auch in den Leits?tzen des Deutschen Lebensmittelbuches [2] beschrieben sind.作者: 譏諷 時(shí)間: 2025-4-1 18:41