派博傳思國(guó)際中心

標(biāo)題: Titlebook: Lebensmittelmikrobiologie; Klaus Pichhardt Book 19933rd edition Springer-Verlag Berlin Heidelberg 1993 Hygiene.Keimzahlnormen.Kosmetika.Le [打印本頁(yè)]

作者: JAR    時(shí)間: 2025-3-21 17:11
書(shū)目名稱(chēng)Lebensmittelmikrobiologie影響因子(影響力)




書(shū)目名稱(chēng)Lebensmittelmikrobiologie影響因子(影響力)學(xué)科排名




書(shū)目名稱(chēng)Lebensmittelmikrobiologie網(wǎng)絡(luò)公開(kāi)度




書(shū)目名稱(chēng)Lebensmittelmikrobiologie網(wǎng)絡(luò)公開(kāi)度學(xué)科排名




書(shū)目名稱(chēng)Lebensmittelmikrobiologie被引頻次




書(shū)目名稱(chēng)Lebensmittelmikrobiologie被引頻次學(xué)科排名




書(shū)目名稱(chēng)Lebensmittelmikrobiologie年度引用




書(shū)目名稱(chēng)Lebensmittelmikrobiologie年度引用學(xué)科排名




書(shū)目名稱(chēng)Lebensmittelmikrobiologie讀者反饋




書(shū)目名稱(chēng)Lebensmittelmikrobiologie讀者反饋學(xué)科排名





作者: 上下倒置    時(shí)間: 2025-3-21 23:24
,Techniken - Verfahren - N?hrb?den - Untersuchungsmethoden,Eine zweckm??ige Ausstattung mit dem erforderlichen Ger?t ist Grundbedingung für eine gute ‘Mikrobiologische Laboratoriumspraxis’.
作者: TEN    時(shí)間: 2025-3-22 01:57
Kosmetische Produkte,Als Basis für mikrobiologische Untersuchungen, Methoden und Verfahren dienen im allgemeinen Vorschriften und Empfehlungen, die für pharmazeutische Pr?parate Gültigkeit haben.
作者: 冰河期    時(shí)間: 2025-3-22 06:22
https://doi.org/10.1007/978-3-642-97448-9Hygiene; Keimzahlnormen; Kosmetika; Lebensmittel; Lebensmittelmikrobiologie; Mikrobiologie; Qualit?tssiche
作者: 技術(shù)    時(shí)間: 2025-3-22 11:35
Springer-Verlag Berlin Heidelberg 1993
作者: FEIGN    時(shí)間: 2025-3-22 16:24
Lebensmittelmikrobiologie978-3-642-97448-9Series ISSN 1431-8938
作者: Instinctive    時(shí)間: 2025-3-22 19:45

作者: 斜谷    時(shí)間: 2025-3-22 23:00
Springer Labormanualehttp://image.papertrans.cn/l/image/583271.jpg
作者: 迫擊炮    時(shí)間: 2025-3-23 01:42
,Gute Herstellungs-Praxis — HACCP-Konzept — Produktrückrufkonzept — Produktklassen — Stichprobenpl?nde überhaupt nicht auftreten k?nnen. Dieses wird jedoch nie realisierbar sein. Bei gewissenhafter Einhaltung von Pr?ventions-/Evaluations-Ma?nahmen (Abb. 81) unter Einbeziehung von GMP und HACCP sind Gefahren minimierbar, so da? ein unvermeidliches Restrisiko kalkulierbar ist bzw. bleibt.
作者: Glossy    時(shí)間: 2025-3-23 07:15
,Lebensmitteltechnologische und produktspezifische Hinweise, Untersuchungskriterien — Keimzahlnormenhetischen Ursprungs. Bei der Gewinnung und Bearbeitung von Rohstoffen und Fertigwaren darf das ?Lebensmittel Wasser“und — denkt man insbesondere an das Agglomerieren von Instantprodukten — die Luft nicht unberücksichtigt bleiben. Aufgrund unterschiedlicher Technologien k?nnen Untergruppen gebildet werden.
作者: 決定性    時(shí)間: 2025-3-23 10:25

作者: 減去    時(shí)間: 2025-3-23 17:36
Klaus Pichhardtn and identification of free and bound antigenic moieties extracted from breast carcinoma (BC) patients’ sera immune reactants. As a result we have been able to compare and identify reactive similarities encountered with either source of antigens. Both isolated antigens (BCAA), and Mc 3 and Mc 8 mon
作者: iodides    時(shí)間: 2025-3-23 20:15

作者: ORBIT    時(shí)間: 2025-3-24 00:22
Klaus Pichhardtith the new reagents provided by monoclonal antibody techniques. In the last two years since our first International Workshop on Monoclonal Antibodies and Breast Cancer there has been an enormous surge in the number and quality of applications for these new reagents. Solid achievements have been mad
作者: 拖債    時(shí)間: 2025-3-24 05:28

作者: 本土    時(shí)間: 2025-3-24 09:50
Klaus Pichhardthnique that produces advances of knowledge in the field. In cell biology in general, the repercussions in cell research have been spectacular following Abbé’s theory of image formation and following development of commercial transmission electron microscopes. These advances in microscopy have had pa
作者: 推延    時(shí)間: 2025-3-24 10:54
,Gute Herstellungs-Praxis — HACCP-Konzept — Produktrückrufkonzept — Produktklassen — Stichprobenpl?nde überhaupt nicht auftreten k?nnen. Dieses wird jedoch nie realisierbar sein. Bei gewissenhafter Einhaltung von Pr?ventions-/Evaluations-Ma?nahmen (Abb. 81) unter Einbeziehung von GMP und HACCP sind Gefahren minimierbar, so da? ein unvermeidliches Restrisiko kalkulierbar ist bzw. bleibt.
作者: 美學(xué)    時(shí)間: 2025-3-24 18:37

作者: 環(huán)形    時(shí)間: 2025-3-24 21:37

作者: 大雨    時(shí)間: 2025-3-25 01:55

作者: RENAL    時(shí)間: 2025-3-25 07:03
Klaus Pichhardttochemistry for the practical assessment of the ER and PR status of breast cancer patients it should be realized that tissue for frozen sections is not always available and for this reason it is important to be able to apply these techniques to paraffin embedded tissues or to cytological preparation
作者: acetylcholine    時(shí)間: 2025-3-25 08:27

作者: Interlocking    時(shí)間: 2025-3-25 15:14
Klaus Pichhardth other cells and with matrix of tissues are determined by the molecular architecture. Toward this end, hybridoma technology and consequently the ability to generate monoclonal antibodies (Mabs) (K?hler and Milstein, 1975) have provided cell biologists with means, hitherto unavailable to them, to pr
作者: AWE    時(shí)間: 2025-3-25 16:54

作者: 輕信    時(shí)間: 2025-3-25 20:28
7樓
作者: Agronomy    時(shí)間: 2025-3-26 02:40
8樓
作者: moribund    時(shí)間: 2025-3-26 07:44
8樓
作者: aspersion    時(shí)間: 2025-3-26 10:43
8樓
作者: 側(cè)面左右    時(shí)間: 2025-3-26 15:08
8樓
作者: Arable    時(shí)間: 2025-3-26 19:57
9樓
作者: 吞沒(méi)    時(shí)間: 2025-3-26 23:37
9樓
作者: 泄露    時(shí)間: 2025-3-27 05:05
9樓
作者: CUR    時(shí)間: 2025-3-27 08:03
9樓
作者: 比賽用背帶    時(shí)間: 2025-3-27 10:50
10樓
作者: 偏狂癥    時(shí)間: 2025-3-27 13:48
10樓
作者: 變化無(wú)常    時(shí)間: 2025-3-27 20:15
10樓
作者: 祖?zhèn)髫?cái)產(chǎn)    時(shí)間: 2025-3-28 01:29
10樓




歡迎光臨 派博傳思國(guó)際中心 (http://www.pjsxioz.cn/) Powered by Discuz! X3.5
玉龙| 商洛市| 阳高县| 炉霍县| 蒙城县| 额尔古纳市| 北海市| 新兴县| 内黄县| 凤凰县| 上林县| 富顺县| 贞丰县| 大方县| 蓬溪县| 冕宁县| 清新县| 明光市| 鸡泽县| 桐梓县| 新密市| 四子王旗| 栾城县| 青川县| 石狮市| 讷河市| 彭阳县| 南部县| 阜康市| 昌都县| 牡丹江市| 开远市| 秦皇岛市| 泸溪县| 香格里拉县| 盐山县| 河曲县| 六安市| 靖江市| 南宫市| 金秀|