作者: 從屬 時(shí)間: 2025-3-21 20:30 作者: headlong 時(shí)間: 2025-3-22 03:08
Werner Balteswo types, the neural system and the immune system of the vertebrates, possess the extraordinary capabilities of "intellectual" information processing, which include memory, the ability to learn, to recognize, and to make decisions with respect to unknown situations. The potential of the natural neur作者: ELUDE 時(shí)間: 2025-3-22 05:25
Werner Baltesand 120mg/kg of cyclophosphamide) has not been feasible because of unacceptable regimen-related morbidity and mortality [.]. However, such prohibitive normal organ toxicity might be avoided despite dose escalation if radiation (or chemotherapy) were selectively targeted to tumor sites using monoclon作者: 修飾 時(shí)間: 2025-3-22 09:15 作者: 音的強(qiáng)弱 時(shí)間: 2025-3-22 16:42 作者: Melodrama 時(shí)間: 2025-3-22 17:50
Werner Baltes all disciplines, including those in both research and clinical settings. The methods and protocols p- sented in the frst edition were designed to be general in their application; the accompa- ing “Notes” provided the reader with invaluable assistance in adapting or troubleshooting the protocols. Th作者: 容易懂得 時(shí)間: 2025-3-23 00:36
Werner Baltes all disciplines, including those in both research and clinical settings. The methods and protocols p- sented in the frst edition were designed to be general in their application; the accompa- ing “Notes” provided the reader with invaluable assistance in adapting or troubleshooting the protocols. Th作者: alcoholism 時(shí)間: 2025-3-23 03:14
Werner Baltes all disciplines, including those in both research and clinical settings. The methods and protocols p- sented in the frst edition were designed to be general in their application; the accompa- ing “Notes” provided the reader with invaluable assistance in adapting or troubleshooting the protocols. Th作者: conceal 時(shí)間: 2025-3-23 09:27 作者: 無(wú)辜 時(shí)間: 2025-3-23 10:48 作者: 高貴領(lǐng)導(dǎo) 時(shí)間: 2025-3-23 17:52 作者: 弓箭 時(shí)間: 2025-3-23 21:37
Textbook 19892nd editionmittel, Zusatz- und Fremdstoffe, eventuell auftretende toxische Verbindungen und nicht zuletzt auch die rechtlichen Regelungen mit behandelt worden. Die 2. Auflage wurde gründlich überarbeitet und insbesondere in den lebensmitteltechnologischen Abschnitten erweitert.作者: maintenance 時(shí)間: 2025-3-24 02:15
0937-7433 der Lebensmittel, Zusatz- und Fremdstoffe, eventuell auftretende toxische Verbindungen und nicht zuletzt auch die rechtlichen Regelungen mit behandelt worden. Die 2. Auflage wurde gründlich überarbeitet und insbesondere in den lebensmitteltechnologischen Abschnitten erweitert.978-3-662-22082-5Series ISSN 0937-7433 Series E-ISSN 2512-5214 作者: BIBLE 時(shí)間: 2025-3-24 03:18 作者: anaerobic 時(shí)間: 2025-3-24 08:01 作者: CLOWN 時(shí)間: 2025-3-24 10:59 作者: 妨礙議事 時(shí)間: 2025-3-24 16:04
Werner Baltesprotocols p- sented in the frst edition were designed to be general in their application; the accompa- ing “Notes” provided the reader with invaluable assistance in adapting or troubleshooting the protocols. Th978-1-61779-682-1978-1-59745-324-0Series ISSN 1064-3745 Series E-ISSN 1940-6029 作者: Stricture 時(shí)間: 2025-3-24 20:21 作者: Blemish 時(shí)間: 2025-3-25 00:24
Werner Baltesprotocols p- sented in the frst edition were designed to be general in their application; the accompa- ing “Notes” provided the reader with invaluable assistance in adapting or troubleshooting the protocols. Th978-1-61779-682-1978-1-59745-324-0Series ISSN 1064-3745 Series E-ISSN 1940-6029 作者: 鳥(niǎo)籠 時(shí)間: 2025-3-25 04:46
Werner Baltesprotocols p- sented in the frst edition were designed to be general in their application; the accompa- ing “Notes” provided the reader with invaluable assistance in adapting or troubleshooting the protocols. Th978-1-61779-682-1978-1-59745-324-0Series ISSN 1064-3745 Series E-ISSN 1940-6029 作者: 走路左晃右晃 時(shí)間: 2025-3-25 08:44 作者: AUGUR 時(shí)間: 2025-3-25 11:56
Werner Baltesprotocols p- sented in the frst edition were designed to be general in their application; the accompa- ing “Notes” provided the reader with invaluable assistance in adapting or troubleshooting the protocols. Th978-1-61779-682-1978-1-59745-324-0Series ISSN 1064-3745 Series E-ISSN 1940-6029 作者: 導(dǎo)師 時(shí)間: 2025-3-25 16:10 作者: Inoperable 時(shí)間: 2025-3-25 23:28 作者: Affluence 時(shí)間: 2025-3-26 01:34 作者: 帶來(lái) 時(shí)間: 2025-3-26 05:25 作者: 或者發(fā)神韻 時(shí)間: 2025-3-26 10:12
,Alkoholische Genu?mittel,scheiden sie anaerob Ethylalkohol und Kohlendioxid ab:.Beim anaeroben Abbau wird nur etwa 1/20 der Energie der aeroben Dissimilation von Glucose frei. Dementsprechend w?chst Hefe unter anaeroben Bedingungen viel langsamer als in Gegenwart von Luftsauerstoff, da sie wesentlich mehr Glucose umsetzen mu?, um ihren eigenen Energiebedarf zu decken.作者: 無(wú)能力 時(shí)間: 2025-3-26 16:18
,Gemüse und ihre Inhaltsstoffe,üsen (z.B. Kartoffeln, Sellerie, Mohrrüben), Zwiebelgemüsen (z.B. Zwiebeln), Stengel- und Spro?gemüsen (Spargel, Kohlrabi), Blattgemüsen (Kohlarten, Spinat), Blütengemüsen (Artischocken) und Frucht- bzw. Samengemüsen (Erbsen, Gurken, Tomaten).作者: Postulate 時(shí)間: 2025-3-26 17:57 作者: NUDGE 時(shí)間: 2025-3-26 22:31
Wasser,Pflanzliches und tierisches Leben sind ohne Wasser undenkbar. Der Muskel des erwachsenen Menschen enth?lt etwa 74 %, die inneren Organe sogar bis zu 80 % Wasser. Bei Verlust von 10 % des K?rperwassers treten ernste Funktionsst?rungen ein, bei 15 % Wasserverlust ist mit dem Tod zu rechnen.作者: 值得尊敬 時(shí)間: 2025-3-27 04:02
Lipoide,Fette sind die Ester mehr oder weniger langkettiger Fetts?uren mit dem dreiwertigen Alkohol Glycerin (Triglyceride) . Bisher hat man etwa 200 verschiedene Fetts?uren in der Natur gefunden, von denen jedoch nur relativ wenige in Nahrungsfetten in wesentlichen Konzentrationen auftreten.作者: Rodent 時(shí)間: 2025-3-27 08:29
Kohlenhydratreiche Lebensmittel,Zucker gelangte erst nach den Kreuzzügen über Zypern und Venedig nach Europa, wo bis dahin haupts?chlich Honig als Sü?ungsmittel verwendet wurde. Heute wird Zucker vor allem aus Zuckerrüben und Zuckerrohr gewonnen.作者: 墊子 時(shí)間: 2025-3-27 11:56
,Alkaloidhaltige Genu?mittel,Alten Schriften zufolge gelangte die Kenntnis vom Kaffee um 1450 durch mohammedanische Pilger aus ?thiopien nach Mekka. Durch die Türkenkriege kam er dann nach Europa.作者: Corroborate 時(shí)間: 2025-3-27 14:30
Springer-Verlag Berlin Heidelberg 1989作者: hallow 時(shí)間: 2025-3-27 19:53 作者: 大門(mén)在匯總 時(shí)間: 2025-3-27 22:21 作者: 夾克怕包裹 時(shí)間: 2025-3-28 05:49 作者: LUT 時(shí)間: 2025-3-28 09:01
Enzyme,ebensmittel abbauen (z.B. Weichwerden gelagerter Kartoffeln, Seifigwerden von Fetten, teigige Struktur bei Birnen), weshalb ihre Aktivit?t im Sinne einer Werterhaltung der Lebensmittel gezielt gesteuert werden mu?.作者: vector 時(shí)間: 2025-3-28 10:41 作者: 縮影 時(shí)間: 2025-3-28 15:55
Speisefette,. W?hrend im Haushalt nach wie vor Margarine und Butter dominieren, fordern Lebensmittelindustrie, Catering-Bereich und B?ckereien speziell zusammengesetzte Fette: Siedefette und Spezialmargarinen sowie Pflanzen?le.作者: AUGER 時(shí)間: 2025-3-28 21:14
,Eiwei?,te Nahrungseiwei? nicht nur einen Energietr?ger dar wie Fette oder Kohlenhydrate, sondern ist zus?tzlich Bausubstanz. Man rechnet beim Erwachsenen mit einem t?glichen Eiwei?bedarf von etwa 1 g je kg K?rpergewicht.作者: 槍支 時(shí)間: 2025-3-28 23:05
,Rückst?nde in Lebensmitteln,kommen Es gelangen aber auch Rückst?nde solcher Verbindungen in die Lebensmittel, die zur Optimierung landwirtschaftlicher Erzeugung mit Tier oder Pflanze in Berührung gekommen sind oder ihnen zugesetzt wurden.作者: outskirts 時(shí)間: 2025-3-29 05:12
Textbook 19892nd editionNebenfach studieren, wie z.B. Lebensmitteltechnologen, Ern?hrungswissenschaftler, Chemiker und Mediziner. Für Studenten im Hauptfach Lebensmittelchemie gibt das Buch eine gekürzte und ausgewogene übersicht über das gesamte und manchmal nicht leicht zu überschauende Gebiet. - Lebensmittelchemie ist m作者: 勤勞 時(shí)間: 2025-3-29 07:32 作者: Malaise 時(shí)間: 2025-3-29 14:15
,Eiwei?reiche Lebensmittel,heint die strenge Unterscheidung zwischen Lebensmitteln tierischer und pflanzlicher Herkunft ohnehin fragwürdig zu sein und ist lediglich ein Ausdruck verschiedener, spezieller Aufgabenzuweisungen im Rahmen der amtlichen Lebensmittelkontrolle.作者: 烤架 時(shí)間: 2025-3-29 17:32 作者: 沒(méi)有希望 時(shí)間: 2025-3-29 22:03
tures and molecular motions of macromolecules. It provides information on the individual isolated molecule, as well as on the interactions occurring with other molecules, and is hence adaptable to a diversity of equilibrium and kinetic measurements over extremely wide ranges of concentration and tim作者: BRUNT 時(shí)間: 2025-3-30 03:33 作者: 期滿 時(shí)間: 2025-3-30 05:00
Werner Baltesd immune networks. It establishes a rigorous mathematical basis for IC, consistent with recent findings in immunology, and it presents various applications of IC to specific computationally intensive real-life problems. The hardware implementation aspects of the IC concept in an immunocomputer as a 作者: Initiative 時(shí)間: 2025-3-30 11:57 作者: Temporal-Lobe 時(shí)間: 2025-3-30 13:48 作者: gusher 時(shí)間: 2025-3-30 19:01 作者: 離開(kāi)可分裂 時(shí)間: 2025-3-31 00:01
Werner Baltes laboratory as well as the clinical laboratory.Provides the Antibodies tagged with fuorescent markers have been used in histochemistry for over 50 years. Although early applications were focused on the detection of microbial antigens in tissues, the use of immunocytochemical methods now has spread t作者: 同時(shí)發(fā)生 時(shí)間: 2025-3-31 01:10 作者: 包庇 時(shí)間: 2025-3-31 08:45 作者: 揭穿真相 時(shí)間: 2025-3-31 11:43 作者: Constrain 時(shí)間: 2025-3-31 13:52 作者: chemical-peel 時(shí)間: 2025-3-31 20:28
Werner Baltes laboratory as well as the clinical laboratory.Provides the Antibodies tagged with fuorescent markers have been used in histochemistry for over 50 years. Although early applications were focused on the detection of microbial antigens in tissues, the use of immunocytochemical methods now has spread t作者: Licentious 時(shí)間: 2025-3-31 23:33
Werner Baltesn of microbial antigens in tissues, the use of immunocytochemical methods now has spread to include the det- tion of a wide array of antigens including proteins, carbohydrates, and lipids from virtually any organism. Today, immunohistochemistry is widely used to identify, in situ, various components作者: Derogate 時(shí)間: 2025-4-1 04:06
Werner Baltesn of microbial antigens in tissues, the use of immunocytochemical methods now has spread to include the det- tion of a wide array of antigens including proteins, carbohydrates, and lipids from virtually any organism. Today, immunohistochemistry is widely used to identify, in situ, various components作者: admission 時(shí)間: 2025-4-1 06:56
Werner Baltesn of microbial antigens in tissues, the use of immunocytochemical methods now has spread to include the det- tion of a wide array of antigens including proteins, carbohydrates, and lipids from virtually any organism. Today, immunohistochemistry is widely used to identify, in situ, various components作者: 舊病復(fù)發(fā) 時(shí)間: 2025-4-1 13:48
Werner Baltes laboratory as well as the clinical laboratory.Provides the Antibodies tagged with fuorescent markers have been used in histochemistry for over 50 years. Although early applications were focused on the detection of microbial antigens in tissues, the use of immunocytochemical methods now has spread t作者: 階層 時(shí)間: 2025-4-1 15:19
Werner Baltes laboratory as well as the clinical laboratory.Provides the Antibodies tagged with fuorescent markers have been used in histochemistry for over 50 years. Although early applications were focused on the detection of microbial antigens in tissues, the use of immunocytochemical methods now has spread t作者: NOVA 時(shí)間: 2025-4-1 19:28 作者: 慢跑鞋 時(shí)間: 2025-4-1 23:51