標(biāo)題: Titlebook: La sécurité du patient en médecine générale; Jean Brami,René Amalberti Book 2010Latest edition Springer-Verlag Paris 2010 erreur médicale. [打印本頁] 作者: cerebellum 時(shí)間: 2025-3-21 18:50
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書目名稱La sécurité du patient en médecine générale讀者反饋
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作者: 心胸狹窄 時(shí)間: 2025-3-21 23:39
ui ne comble pas le vide de connaissances sur le sujet. Cet ouvrage vise à combler ce vide. Il propose dans un style direct et illustré un parcours de découverte et d’appropriation des concepts et des pratiques de la sécurité du patient en médecine générale..作者: 瑪瑙 時(shí)間: 2025-3-22 01:08 作者: Fretful 時(shí)間: 2025-3-22 04:48
Jean Brami,René Amalbertierties, description of some typical industrial units is necessary to understand the operating characteristics. Approximate values and data are used for illustra- tive purposes, since there is an understandable lack of 978-1-4613-5212-9978-1-4615-0725-3Series ISSN 1571-0297 Series E-ISSN 2628-8095 作者: 字謎游戲 時(shí)間: 2025-3-22 12:24
micronutrients, biofortification, impact on individuals, public health concepts and issues, and selective methods and food chemistry. .Handbook of Food Fortification and Health: From Concepts to Public Health 978-1-4939-5564-0978-1-4614-7110-3Series ISSN 2628-197X Series E-ISSN 2628-1961 作者: Foreshadow 時(shí)間: 2025-3-22 15:59 作者: RADE 時(shí)間: 2025-3-22 20:22 作者: 飛鏢 時(shí)間: 2025-3-22 21:28 作者: Exonerate 時(shí)間: 2025-3-23 02:28 作者: 流眼淚 時(shí)間: 2025-3-23 07:51 作者: fulcrum 時(shí)間: 2025-3-23 10:05 作者: 小步舞 時(shí)間: 2025-3-23 15:08 作者: 半身雕像 時(shí)間: 2025-3-23 18:38 作者: 否決 時(shí)間: 2025-3-24 00:04 作者: configuration 時(shí)間: 2025-3-24 03:52 作者: 令人發(fā)膩 時(shí)間: 2025-3-24 09:55
Jean Brami,René Amalbertifinitions of fortifications, fortified foods, beverages and nutrients, fortifications with micronutrients, biofortification, impact on individuals, public health concepts and issues, and selective methods and food chemistry. .Handbook of Food Fortification and Health: From Concepts to Public Health 作者: EXULT 時(shí)間: 2025-3-24 11:00
finitions of fortifications, fortified foods, beverages and nutrients, fortifications with micronutrients, biofortification, impact on individuals, public health concepts and issues, and selective methods and food chemistry. .Handbook of Food Fortification and Health: From Concepts to Public Health 作者: 顯微鏡 時(shí)間: 2025-3-24 16:09 作者: interference 時(shí)間: 2025-3-24 22:46
Jean Brami,René Amalbertifinitions of fortifications, fortified foods, beverages and nutrients, fortifications with micronutrients, biofortification, impact on individuals, public health concepts and issues, and selective methods and food chemistry. .Handbook of Food Fortification and Health: From Concepts to Public Health 作者: Organonitrile 時(shí)間: 2025-3-25 00:12 作者: gastritis 時(shí)間: 2025-3-25 04:16 作者: 搜尋 時(shí)間: 2025-3-25 10:00 作者: 腐爛 時(shí)間: 2025-3-25 15:41
La reconnaissance de la sécurité dans le domaine de la santéme complexe de la santé, que ces failles entra?nent une surmortalité et une surmorbidité importantes, qu’il est indispensable de les repérer, de les analyser et de trouver des solutions pour les réduire, ne date que du milieu des années 1990.作者: Interdict 時(shí)間: 2025-3-25 18:49 作者: 斜 時(shí)間: 2025-3-25 23:10
Apprendre à analyser les evenements indésirables l’analyse par la méthode des barrières, l’analyse par la méthode de l’arbre des causes et par la méthode Alarm.Toutes ces méthodes ont été élaborées l’h?pital et se prêtent mal à l’exercice de la médecine générale. C’est la raison pour laquelle sont décrites dans le paragraphe 6 des méthodes plus s作者: ELUDE 時(shí)間: 2025-3-26 04:03
Expérimenter les méthodesiques suivants avec la methode des barrières et la méthode des Tempos. Nous ne donnerons pas de ?corrige? de ce travail qui doit rester très personnel, mais des indications pour l’analyse. Ces indications pourront en suite servir de cadre pour analyser les événernents indesirables, qui surviennent c作者: Stagger 時(shí)間: 2025-3-26 07:56
Dix recommandations pour une médecine générale plus s?rees principaux enseignements sous forme de recommandations. Toutefois, ces recommandations ne sont pas des dogmes. Elles ne sont que des propositions générales qui doivent être adaptées au contexte professionnel dans lequel évolue le médecin.作者: 假裝是我 時(shí)間: 2025-3-26 08:52
its coverage: wide range of sub-topics and areas.Internatio.Handbook of Food Fortification and Health: From Concepts to Public Health Applications Volume 2 .represents a multidisciplinary approach to food fortification. This book aims to disseminate important material pertaining to the fortificatio作者: nocturnal 時(shí)間: 2025-3-26 13:21 作者: Obverse 時(shí)間: 2025-3-26 20:11 作者: Outwit 時(shí)間: 2025-3-26 23:49 作者: Assemble 時(shí)間: 2025-3-27 01:08 作者: Restenosis 時(shí)間: 2025-3-27 07:49 作者: Meditative 時(shí)間: 2025-3-27 09:32
Jean Brami,René Amalberti its coverage: wide range of sub-topics and areas.Internatio.Handbook of Food Fortification and Health: From Concepts to Public Health Applications Volume 2 .represents a multidisciplinary approach to food fortification. This book aims to disseminate important material pertaining to the fortificatio作者: archetype 時(shí)間: 2025-3-27 14:57 作者: 挑剔小責(zé) 時(shí)間: 2025-3-27 21:29
ification. This book aims to disseminate important material pertaining to the fortification of foods from strategic initiatives to public health applications. Optimal nutritional intake is an essential component of health and wellbeing. Unfortunately situations arise on a local or national scale whe作者: 殺蟲劑 時(shí)間: 2025-3-28 00:27
Jean Brami,René Amalbertiification. This book aims to disseminate important material pertaining to the fortification of foods from strategic initiatives to public health applications. Optimal nutritional intake is an essential component of health and wellbeing. Unfortunately situations arise on a local or national scale whe作者: Texture 時(shí)間: 2025-3-28 04:49
Jean Brami,René Amalberti its coverage: wide range of sub-topics and areas.Internatio.Handbook of Food Fortification and Health: From Concepts to Public Health Applications Volume 2 .represents a multidisciplinary approach to food fortification. This book aims to disseminate important material pertaining to the fortificatio作者: Overdose 時(shí)間: 2025-3-28 08:11
Jean Brami,René Amalberti its coverage: wide range of sub-topics and areas.Internatio.Handbook of Food Fortification and Health: From Concepts to Public Health Applications Volume 2 .represents a multidisciplinary approach to food fortification. This book aims to disseminate important material pertaining to the fortificatio作者: GRACE 時(shí)間: 2025-3-28 12:24 作者: Paraplegia 時(shí)間: 2025-3-28 16:14
Jean Brami,René Amalbertin the design and selection of food processing equipment, incThis text covers the design of food processing equipment based on key unit operations, such as heating, cooling, and drying. In addition, mechanical processing operations such as separations, transport, storage, and packaging of food materi作者: 鞠躬 時(shí)間: 2025-3-28 20:02
Jean Brami,René Amalbertirocessing operations such as separations, transport, storage, and packaging of food materials, as well as an introduction to food processes and food processing plants are discussed..Handbook of Food Processing Equipment. is an essential reference for food engineers and food technologists working in 作者: Bmd955 時(shí)間: 2025-3-29 01:05 作者: 向外供接觸 時(shí)間: 2025-3-29 07:06
Jean Brami,René Amalberti which is related to chemical engineering, and deals primarily with unit operations and unit processes, as applied to the wide variety of food processing operations. Relatively less attention is paid to the design and operation of food processing equipment, which is necessary to carry out all of the作者: Ptsd429 時(shí)間: 2025-3-29 08:04
in handbook style.Second volume of the successful “Handbook.Part I introduces the basic “Principles and Methods of Force Measurement” according to a classification into a dozen of force transducerstypes: resistive, inductive, capacitive, piezoelectric, electromagnetic, electrodynamic, magnetoelasti作者: 牽連 時(shí)間: 2025-3-29 13:07
Aux origines de la sécurité. Prise de conscience dans l’industrie et les transportséoccupations des médecins généralistes, mais elles représentent pourtant les fondations de l’édifice ?sécurité du patient? dans la mesure où elles permettent de comprendre comment cet édifice s’est constitué. à ce titre, nous avons pensé que ce chapitre était indispensable pour avoir une vision globale de la question.作者: 指耕作 時(shí)間: 2025-3-29 18:29
Apprendre à analyser les evenements indésirablespécifiques à l’analyse des EIG en exercice de ville. La premiere a ere utilisee dans l’étude EVISA. Laseconde, la méthode des ?Tempos?, élaborée par René Amalberti, semble promise à un bel aven ir. Chaqu e fois, des cas cliniques sont présentés pour que le lecteur puisse s’exercer à l’utilisation de ces méthodes.作者: malapropism 時(shí)間: 2025-3-29 22:49
La sécurité du patient comme futur enjeu de la médecine générale événements indésirables, les causes profondes de survenue de ces EIG, les conditions à remplir pour permettre une déclaration de ces EIG, etc. Parallèlement, des travaux sur les raisons pour lesquelles les médecins, et plus particulièrement les médecins généralistes, sont amenés à faire des erreurs, doivent être entrepris.作者: 儲(chǔ)備 時(shí)間: 2025-3-30 01:06
oxalement, le domaine le plus orphelin de cette mutation res.La médecine générale traverse une mutation profonde de son exercice notamment par la place centrale acquise par le médecin généraliste dans le système (médecin traitant), par l’évolution rapide des techniques et par la bascule vers une pri作者: 隱藏 時(shí)間: 2025-3-30 07:40 作者: OPINE 時(shí)間: 2025-3-30 08:49
Book 2010Latest editione (médecin traitant), par l’évolution rapide des techniques et par la bascule vers une prise en charge coordonnée du patient sur le long terme. On assiste également à une reconnaissance universitaire de sa spécificité. Paradoxalement, le domaine le plus orphelin de cette mutation reste la sécurité d