標(biāo)題: Titlebook: Kultur und Gesellung; Ein Beitrag zur allg Karl Anton Fischer Book 1951 Springer Fachmedien Wiesbaden 1951 Beziehung.Kultur.Kultursoziologi [打印本頁] 作者: EVOKE 時(shí)間: 2025-3-21 17:38
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作者: 因無茶而冷淡 時(shí)間: 2025-3-21 20:52 作者: BILIO 時(shí)間: 2025-3-22 02:05 作者: Charlatan 時(shí)間: 2025-3-22 06:38 作者: APNEA 時(shí)間: 2025-3-22 09:06 作者: rectum 時(shí)間: 2025-3-22 13:26 作者: Morphine 時(shí)間: 2025-3-22 17:21 作者: 串通 時(shí)間: 2025-3-22 22:47 作者: 管理員 時(shí)間: 2025-3-23 05:24 作者: interrogate 時(shí)間: 2025-3-23 09:19
Karl Anton Fischery one of food movement’s foremost leaders.Explores a new appAmerica has never felt more divided. But in the midst of all the acrimony comes one of the most promising movements in our country’s history. People of all races, faiths, and political persuasions are coming together to restore America‘s na作者: 大廳 時(shí)間: 2025-3-23 10:25
Karl Anton Fischery one of food movement’s foremost leaders.Explores a new appAmerica has never felt more divided. But in the midst of all the acrimony comes one of the most promising movements in our country’s history. People of all races, faiths, and political persuasions are coming together to restore America‘s na作者: 表皮 時(shí)間: 2025-3-23 16:05 作者: 華而不實(shí) 時(shí)間: 2025-3-23 20:56 作者: 影響 時(shí)間: 2025-3-24 01:05 作者: foliage 時(shí)間: 2025-3-24 05:10
of climate change, population pressures, biodiversity loss and use of natural resources, such as soils, water and phosphorus. This book takes a planetary health perspective which explores the links between natural systems and human wellbeing implying that there is need for united actions to achieve作者: licence 時(shí)間: 2025-3-24 09:03 作者: 千篇一律 時(shí)間: 2025-3-24 10:51 作者: TRUST 時(shí)間: 2025-3-24 18:02 作者: Extricate 時(shí)間: 2025-3-24 19:14
Noologische (Sinnheitliche) und Kultur-Soziologische (Wirkheitliche) Betrachtungsweise,eistige Gegebenheiten (Kulturinhalte, Kulturwerte) sind in den Ausführungen unter A I, 1 dargelegt. Wie bereits auf S. 50 angedeutet, soll in dem folgenden Abschnitt das dort Gesagte an einem Beispiel verdeutlicht werden. Wir w?hlen zu diesem Zweck ein Gebilde, das für die gro?e Mehrzahl der heutige作者: 斜谷 時(shí)間: 2025-3-25 01:07 作者: Apraxia 時(shí)間: 2025-3-25 04:37 作者: 漂亮才會(huì)豪華 時(shí)間: 2025-3-25 08:45 作者: 傻瓜 時(shí)間: 2025-3-25 14:45
Karl Anton Fischer (Crakers, pigoons). The chapter concludes that the food motifs in Atwood’s fiction include the use of food to signal hierarchy, dominance and tyranny based on class and gender. Moreover, the problem of hunger, either psychological or physical, signals a loss of contact with the natural and authenti作者: 含水層 時(shí)間: 2025-3-25 17:16
Karl Anton Fischeral Sustainable Development Goals (SDGs) where food is not just SDG2 but transcends all 17 goals..This book tackles the problems of food production and consumption at a global, industry and individual level linking it to topics related to the natural environment, climate change, waste, marketing, new作者: geriatrician 時(shí)間: 2025-3-25 22:53 作者: 朦朧 時(shí)間: 2025-3-26 00:57
Karl Anton Fischer offers a truly unique perspective on the movement. He draws on fifty years of work with community-based projects around the nation, from the desert Southwest to the low country of the Southeast. Yet Nabhan’s m978-1-61091-920-3作者: dissent 時(shí)間: 2025-3-26 07:27 作者: Blasphemy 時(shí)間: 2025-3-26 11:57 作者: bibliophile 時(shí)間: 2025-3-26 13:27 作者: Dendritic-Cells 時(shí)間: 2025-3-26 19:49
Book 1951u begleiten. Hinter dem zu bescheiden gew?hlten Titel der Schrift steht die Absicht dieses Denkers, dessen vorzeitigen Heimgang man nicht genug beklagen kann, der Kultursoziologie zu der ihr so dringend notwendigen Systematik zu verhelfen und ihr ein Gerüst an Kategorien und Begriffen zu geben, das 作者: emulsify 時(shí)間: 2025-3-26 23:49
de Worte zu begleiten. Hinter dem zu bescheiden gew?hlten Titel der Schrift steht die Absicht dieses Denkers, dessen vorzeitigen Heimgang man nicht genug beklagen kann, der Kultursoziologie zu der ihr so dringend notwendigen Systematik zu verhelfen und ihr ein Gerüst an Kategorien und Begriffen zu g作者: 間接 時(shí)間: 2025-3-27 02:42 作者: 步兵 時(shí)間: 2025-3-27 08:00
Noologische (Sinnheitliche) und Kultur-Soziologische (Wirkheitliche) Betrachtungsweise,n zivilisierten Menschheit von ganz überragender Bedeutung in bezug auf Sein, Tun und Erleben ist, ein Gebilde, in dem sich der gr??te Teil des wachen Lebens dieser Menschen abspielt, n?mlich die . (und der damit verbundene .).作者: Lacerate 時(shí)間: 2025-3-27 12:08 作者: Factorable 時(shí)間: 2025-3-27 14:19
Towards a Sophisticated Theory of Precedent? Prospective and Retrospective Overruling in the Czech Led to be analyzed. First, this debate took place in judicial decisions, then legal doctrine followed. The case law and legal scholarship try to outline several basic models of temporal effects of case law. The actual model depends on the area of law and parties involved.作者: 收到 時(shí)間: 2025-3-27 20:19
Pratyasha Das,Nandini Guptaatestudents in the social sciences, given its applied nature, the book will equally appeal to readers from other disciplines, including the health sciences, statistics, engineering and computer science..978-3-031-33392-7978-3-031-33390-3Series ISSN 1431-8784 Series E-ISSN 2197-1706 作者: 織布機(jī) 時(shí)間: 2025-3-27 23:42 作者: 裙帶關(guān)系 時(shí)間: 2025-3-28 04:34
Low-Power High-Performance Multitransform Architecture Using Run-Time Reconfigurable Adder for FPGAs used in the 2D CSDA-MST core to analyse computation speed and power consumption. The proposed adder is evaluated with 12-bit and 16-bit input length. The calculated result shows that 21.6 and 16.25% of active logic gate reduce for 12-bit and 16-bit adder, respectively. Also, synthesized result of 作者: 幾何學(xué)家 時(shí)間: 2025-3-28 08:48