標(biāo)題: Titlebook: Kultur; Eine Einführung Stefan Lüddemann Textbook 2019Latest edition Springer Fachmedien Wiesbaden GmbH, ein Teil von Springer Nature 2019 [打印本頁] 作者: 退縮 時間: 2025-3-21 16:03
書目名稱Kultur影響因子(影響力)
書目名稱Kultur影響因子(影響力)學(xué)科排名
書目名稱Kultur網(wǎng)絡(luò)公開度
書目名稱Kultur網(wǎng)絡(luò)公開度學(xué)科排名
書目名稱Kultur被引頻次
書目名稱Kultur被引頻次學(xué)科排名
書目名稱Kultur年度引用
書目名稱Kultur年度引用學(xué)科排名
書目名稱Kultur讀者反饋
書目名稱Kultur讀者反饋學(xué)科排名
作者: Nuance 時間: 2025-3-21 22:21 作者: BIBLE 時間: 2025-3-22 02:47
978-3-658-23136-1Springer Fachmedien Wiesbaden GmbH, ein Teil von Springer Nature 2019作者: asthma 時間: 2025-3-22 06:59 作者: 輕快帶來危險 時間: 2025-3-22 08:55 作者: Arresting 時間: 2025-3-22 13:33 作者: ABYSS 時間: 2025-3-22 19:42 作者: 愛哭 時間: 2025-3-23 00:21
Kleines Glossar der Unterscheidungen,trikten Grenzziehungen nicht vertr?gt. Kultur ist keine nach au?en abgeschlossene Struktur, sondern eher Kontaktareal und Transferzone, in der das Gesch?ft der Bedeutungskonstitution als permanente Neupr?gung verl?uft. Zu diesem Prozess geh?rt Offenheit im Sinn einer st?ndigen Durchdringung.作者: Focus-Words 時間: 2025-3-23 04:25
Formate der Kultur,n Weg, den landl?ufige Verst?ndnisse von Kultur einschlagen. Diese beziehen sich, wenn sie Kultur meinen, auf die Gesamtheit von Institutionen von Theatern, Konzerth?usern und Museen oder beziehen sich auf den Bereich der sch?nen Künste, welche die Zeit au?erhalb der Arbeit und der Alltagspflichten versch?nern.作者: Rustproof 時間: 2025-3-23 09:37 作者: 想象 時間: 2025-3-23 10:57 作者: 晚來的提名 時間: 2025-3-23 15:59
Formate der Kultur,n Weg, den landl?ufige Verst?ndnisse von Kultur einschlagen. Diese beziehen sich, wenn sie Kultur meinen, auf die Gesamtheit von Institutionen von Theatern, Konzerth?usern und Museen oder beziehen sich auf den Bereich der sch?nen Künste, welche die Zeit au?erhalb der Arbeit und der Alltagspflichten 作者: colony 時間: 2025-3-23 19:36 作者: 慢慢流出 時間: 2025-3-23 23:41 作者: saphenous-vein 時間: 2025-3-24 05:26 作者: 吞沒 時間: 2025-3-24 09:02
Stefan Lüddemann awareness is at an all time high, new and emerging threats to the food supply are being recognized, and consumers are eating more and more meals prepared outside of the home. Accordingly, retail and foodservice establishments, as well as food producers at all levels of the food production chain, ha作者: Infant 時間: 2025-3-24 12:33 作者: 嚴(yán)重傷害 時間: 2025-3-24 15:16
Stefan Lüddemann awareness is at an all time high, new and emerging threats to the food supply are being recognized, and consumers are eating more and more meals prepared outside of the home. Accordingly, retail and foodservice establishments, as well as food producers at all levels of the food production chain, ha作者: Panther 時間: 2025-3-24 20:42 作者: Trypsin 時間: 2025-3-24 23:09 作者: perpetual 時間: 2025-3-25 04:57 作者: MELON 時間: 2025-3-25 08:11 作者: Obstacle 時間: 2025-3-25 15:15 作者: SLUMP 時間: 2025-3-25 19:16 作者: MONY 時間: 2025-3-25 23:03
Stefan Lüddemannnge the way people do things. You must change their behavior. In fact, simply put,food safety equals behavior. When viewed from these lenses, one of the most common contributing causes of food borne disease is unsafe behavior (such as improper hand washing, cross-contamination, or undercooking food)作者: 失望昨天 時間: 2025-3-26 01:33 作者: 脾氣暴躁的人 時間: 2025-3-26 07:57 作者: ALTER 時間: 2025-3-26 10:51 作者: 詞匯 時間: 2025-3-26 15:31
Stefan Lüddemannon contributing causes of food borne disease is unsafe behavior (such as improper hand washing, cross-contamination, or undercooking food)978-1-4419-2500-8978-0-387-72867-4Series ISSN 2629-1010 Series E-ISSN 2629-1029 作者: originality 時間: 2025-3-26 17:36
Stefan Lüddemannon contributing causes of food borne disease is unsafe behavior (such as improper hand washing, cross-contamination, or undercooking food)978-1-4419-2500-8978-0-387-72867-4Series ISSN 2629-1010 Series E-ISSN 2629-1029 作者: LAY 時間: 2025-3-27 00:38
Stefan Lüddemannon contributing causes of food borne disease is unsafe behavior (such as improper hand washing, cross-contamination, or undercooking food)978-1-4419-2500-8978-0-387-72867-4Series ISSN 2629-1010 Series E-ISSN 2629-1029 作者: Progesterone 時間: 2025-3-27 02:41
Textbook 2019Latest editions Buch beschreibt das Funktionieren einer so konstituierten Kultur, die Medialit?t, Reflexivit?t und Heterogenit?t als unhintergehbare Merkmale aufweist. Das so entworfene Bild der Kultur wird mit Beispielen, darunter der Kasseler Weltkunstschau Documenta, anschaulich gemacht.作者: 意外 時間: 2025-3-27 07:33 作者: Original 時間: 2025-3-27 10:08
Konstruktionen der Kultur,itende Vorstellung von Kultur sieht in ihr ein Programm, das als abstraktes Muster von Bedeutungen und Prozeduren ihrer Thematisierung vielf?ltige interne Verschaltungen aufweist, jedoch nicht der direkten Beobachtung zug?nglich ist. Formate konkretisieren dieses Programm nicht nur, indem sie erlauben, es zu erfahren, zu lernen und zu handhaben.作者: 元音 時間: 2025-3-27 15:34 作者: single 時間: 2025-3-27 19:25 作者: MIR 時間: 2025-3-27 22:06
System Level Analysis for Diagnosisnformation content. Thus, automatic generation of tests is not possible. On the other hand, many of the tests we will deal with are intuitive and easy to develop. Some are more subtle and will require greater amounts of work.作者: 不近人情 時間: 2025-3-28 05:12
Introduction, to help develop a science of information. The first book, ., defined information in a manner parallel to the definitions which apply to energy: information, like energy, is conceived of as a basic property of the universe; and like energy, which is traditionally defined operationally as possessing