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標題: Titlebook: Kulinarische Geheimnisse; 55 Rezepte — naturwi Hervé This-Benckhard Book 1997 Springer-Verlag Berlin Heidelberg 1997 Fleisch.Geflügel.Gemüs [打印本頁]

作者: Ensign    時間: 2025-3-21 17:53
書目名稱Kulinarische Geheimnisse影響因子(影響力)




書目名稱Kulinarische Geheimnisse影響因子(影響力)學科排名




書目名稱Kulinarische Geheimnisse網(wǎng)絡(luò)公開度




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書目名稱Kulinarische Geheimnisse被引頻次




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書目名稱Kulinarische Geheimnisse年度引用




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書目名稱Kulinarische Geheimnisse讀者反饋




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作者: 背信    時間: 2025-3-21 20:50
Einleitungja nicht schlecht“, so wurde moniert, ?aber warum bringen Sie sie nicht in einem richtigen Kochbuch?“Oder: ?Sehr interessant, wie Sie die Kochtechniken erl?utern — aber Ihre Erkl?rungen w?ren besser verst?ndlich, wenn Sie sie situationsbezogen geben würden. “
作者: 違反    時間: 2025-3-22 00:49
das gewonnene Verst?ndnis für die Vorg?nge beim Kochen und Braten auch bei eigenen Kreationen erfolgreich einsetzen k?nnen. - Hervé This-Benckhard ist auch Autor des vergnüglichen Buches "R?tsel der Kochkunst"..978-3-642-63874-9978-3-642-59155-6
作者: 陳腐思想    時間: 2025-3-22 06:41
Mayonnaisen-Ei Fall nicht um ein Mayonnaisen-Ei, sondern um ein Remouladen-Ei. Die Remoulade ist eine Mayonnaise, bei der das rohe Eigelb durch hartes Eigelb ersetzt wird. In beiden F?llen dienen die grenzfl?chenaktiven Moleküle des Eigelbs dazu, das ?l in der Sauce zu emulgieren.
作者: 倫理學    時間: 2025-3-22 09:03

作者: GRUEL    時間: 2025-3-22 13:23
Austern in Bl?tterteiglang davon schw?rmen werden, stelle ich Ihnen hier die Austern in Bl?tterteig vor, eine echte Gaumenfreude, die uns Gelegenheit gibt, das Geheimnis des Bl?tterteigs zu ergründen und ein wichtiges Prinzip der guten Küche zu entdecken, die Buttersauce.
作者: 木質(zhì)    時間: 2025-3-22 17:10
Rühreier mit Krabben gut machen, und die Kunst der gro?en Küchenchefs besteht nicht nur darin, verschiedene Zutaten zu k?stlichen Kompositionen zusammenzustellen, sondern auch und vor allem in der Beherrschung der richtigen Zubereitungsart. Dazu geh?rt nicht nur viel Erfahrung, sondern auch Sorgfalt und Mühe. Ein schlampiger Koch macht keine guten Rühreier.
作者: CHANT    時間: 2025-3-22 21:23

作者: MODE    時間: 2025-3-23 05:16

作者: Myofibrils    時間: 2025-3-23 06:23

作者: 高度    時間: 2025-3-23 10:47

作者: 誘惑    時間: 2025-3-23 14:16
Hervé This-Benckhardn growth, developing countries produce a relatively lower amount of food than developed countries do.The wastage of food causes not only scarcity of food but also adverse environmental and economic effects.There is a wide range of food preservation techniques prevailing across the globe nowadays. In
作者: mortgage    時間: 2025-3-23 20:56
Hervé This-Benckhardge but also their activities as spoilage organisms. In general, growth of important food-spoilage and food-poisoning organisms occurs over the range pH 4–8, whereas spoilage yeasts and molds are able to grow and survive at lower pH. Although organisms do exist that grow outside these pH ranges they
作者: Wernickes-area    時間: 2025-3-23 22:33
kills has been a further driving force in the development of new methods and approaches for the prevention of food deterioration. Originally applied as “empirical” processes and backed up by tradition and experience, preservation methods have gradually been established on a scientific basis only sin
作者: 共同時代    時間: 2025-3-24 03:14
Hervé This-Benckhardreserves came at high economic and fiscal costs. On the other hand, the imperfect correlation of supply shocks across neighboring countries entails the potential to reduce regional market volatility through intra-regional trade integration and storage cooperation. In this chapter, optimal reserve le
作者: 用不完    時間: 2025-3-24 09:55
Hervé This-Benckhard governments to deal with this problem is to insulate their domestic market from changes in world prices. It turns out that many governments do this to a large degree, resulting in their domestic prices becoming much less volatile than world market prices. But if changes in international prices are
作者: FAR    時間: 2025-3-24 10:57

作者: 洞察力    時間: 2025-3-24 16:39

作者: 截斷    時間: 2025-3-24 20:42
Hervé This-Benckhard renewed concerns about the impacts of high prices and shifted the focus back on food price volatility. The effects of price trend changes on food production and food consumption (a discussion about price levels) are different from the effects of volatility changes around those trends (cycles and ex
作者: 警告    時間: 2025-3-25 01:12

作者: mutineer    時間: 2025-3-25 03:35
Hervé This-Benckhardherlands. In the course of those years the subject matter of teaching has been written down and placed at the student‘s disposal. The Dutch text has been reconsidered and revised several times. Eventually the question arose whether it would be advisable to transform and translate the text in order t
作者: 祖?zhèn)?nbsp;   時間: 2025-3-25 09:18
Hervé This-BenckhardIn the course of those years the subject matter of teaching has been written down and placed at the student‘s disposal. The Dutch text has been reconsidered and revised several times. Eventually the question arose whether it would be advisable to transform and translate the text in order to transfer
作者: gene-therapy    時間: 2025-3-25 14:47

作者: 現(xiàn)任者    時間: 2025-3-25 16:59

作者: Type-1-Diabetes    時間: 2025-3-25 20:16
Hervé This-Benckhardmost acceptable to the consumer. The industry which provides this great variety of products relies on basic concepts of chemistry, microbiology, and engineering to process and package them. The engineering phase of the food industry deals primarily with the processes involved in changing or altering
作者: 真實的你    時間: 2025-3-26 02:39
Hervé This-Benckhardprovide substantial advantages, such as: improving the barrier and physicomechanical characteristics of packaging materials; provide cost-effective packaging materials with better functionality, shelf-life, portability, and biodegradability. Nanoclay, silver, zinc oxide and titanium-based nanopartic
作者: 緯度    時間: 2025-3-26 05:44
Hervé This-Benckhardolutions, which are used to determine various parameters of food materials. The water activity (a.) of the food sample is determined by estimating the FPD of the liquid or by measuring the equilibrium relative humidity of a liquid or solid sample. The water vapor pressure in the food sample is corre
作者: 串通    時間: 2025-3-26 09:58
Hervé This-Benckhardtrition of foods. The 3D printing is a promising alternative to the traditional methods of processing food since it is proven to assist older people with disabilities effectively, print artistically attractive fortified food products for children, provide an opportunity for vegan consumers to taste
作者: forbid    時間: 2025-3-26 16:10
Hervé This-Benckhardtrition of foods. The 3D printing is a promising alternative to the traditional methods of processing food since it is proven to assist older people with disabilities effectively, print artistically attractive fortified food products for children, provide an opportunity for vegan consumers to taste
作者: 沉著    時間: 2025-3-26 18:00

作者: Ablation    時間: 2025-3-26 22:26
Einleitungherzlich danken m?chte. Besonders habe ich mich natürlich über die Zuschriften all der Kochkünstler und Hobbyk?che gefreut, die meinten, da? ein bi?chen Physik und Chemie zur Vervollkommnung ihrer Arbeit beigetragen habe. Doch gerade von dieser Seite gab es auch Kritisches zu h?ren: ?Ihre Tips sind
作者: confide    時間: 2025-3-27 02:11
Tapenade bestreichen Sie sie gro?zügig mit Tapenade. Daraus kleine Canapés schneiden und auf einer Platte herumreichen. Ihre G?ste werden begeistert sein! Und das Beste daran: Die Tapenade h?lt sich ausgezeichnet im Kühlschrank, sie k?nnen also gleich einen gro?en Vorrat machen!
作者: 縱欲    時間: 2025-3-27 06:55

作者: Irremediable    時間: 2025-3-27 12:21
Mayonnaisen-Ei Unsinn, werden Sie sagen: Man braucht ein Ei für das harte Ei und ein Ei für die Mayonnaise. Nicht unbedingt, wenn Sie sich an ein paar chemisch-physikalische Grunds?tze erinnern und sich einen nicht ganz allt?glichen Küchenhelfer zulegen — eine Injektionsspritze! Ein guter Koch dürfte sich allerdi
作者: CALL    時間: 2025-3-27 14:12
Schlemmersalateie grünen Salate, als auch für gemischte Salate, die aus verschiedenen Zutaten bestehen und sich praktisch endlos variieren lassen. Warum müssen Feinschmecker auf ihren geliebten Nektar verzichten, wenn der Salat aufgetragen wird, als Entrée oder nach dem Fleischgericht?
作者: Allergic    時間: 2025-3-27 18:04

作者: 遭受    時間: 2025-3-28 01:36

作者: agenda    時間: 2025-3-28 03:04

作者: STALE    時間: 2025-3-28 10:10

作者: 是他笨    時間: 2025-3-28 14:23

作者: 事先無準備    時間: 2025-3-28 14:43
Stopfleberscheiben mit Trauben und ?pfelnabsto?end ist: Die ohnehin schon sehr gehaltvolle Stopfleber wird noch durch Cognac angereichert und ihre Sü?e durch die der Trauben verst?rkt. Mit einem Wort, dem Gericht fehlt es an Profil, es ist nicht perfekt.
作者: 辮子帶來幫助    時間: 2025-3-28 18:51

作者: white-matter    時間: 2025-3-29 00:51
Tapenade bestreichen Sie sie gro?zügig mit Tapenade. Daraus kleine Canapés schneiden und auf einer Platte herumreichen. Ihre G?ste werden begeistert sein! Und das Beste daran: Die Tapenade h?lt sich ausgezeichnet im Kühlschrank, sie k?nnen also gleich einen gro?en Vorrat machen!
作者: GLIDE    時間: 2025-3-29 04:41

作者: evasive    時間: 2025-3-29 09:43
Gazpacho mit Ei mediterrane Küche kulinarische Trümpfe bereit, die sich in langen Jahrhunderten herausgebildet haben. Das gilt besonders für das folgende Rezept einer kalten Tomatensuppe, das ganz einfach ein Juwel ist.
作者: Coeval    時間: 2025-3-29 12:33
Els?sser Pasteteung durch die Etymologie leicht gemacht: Eine Terrine ist ein Haschee, das in einem Beh?lter desselben Namens gekocht wird, w?hrend die Pastete von einer ?Paste“, dem Teig, umgeben ist. Was das Fleisch angeht, das Herzstück des Gerichts, sind beide Zubereitungen identisch.
作者: EPT    時間: 2025-3-29 17:50

作者: 未成熟    時間: 2025-3-29 19:56
https://doi.org/10.1007/978-3-642-59155-6Fleisch; Geflügel; Gemüse; Gewürz; Honig; Kochbuch; Kochrezepte; K?se; Lebensmittel; Schwein; Tee; Wein
作者: 詢問    時間: 2025-3-30 01:54

作者: 東西    時間: 2025-3-30 06:25
http://image.papertrans.cn/k/image/540820.jpg
作者: 注意到    時間: 2025-3-30 11:59
Ein guter Koch braucht gutes WerkzeugJedes Métier hat seine ganz spezielle Fachsprache, und auch im Reich der Küche mu? man sie beherrschen. Sie würden sich als hoffnungsloser Anf?nger entlarven, wenn Sie z.B. einen Kochtopf mit einem Br?ter verwechselten. In diesem Kapitel m?chte ich Sie mit den wichtigsten Utensilien bekanntmachen, die ein guter Koch für seine Arbeit braucht.
作者: 枕墊    時間: 2025-3-30 15:12

作者: APEX    時間: 2025-3-30 17:26

作者: MAIM    時間: 2025-3-30 22:16

作者: 采納    時間: 2025-3-31 03:34

作者: Allege    時間: 2025-3-31 05:11

作者: Carcinoma    時間: 2025-3-31 10:47
ination, and low quality post processing. Innovative potential solutions are presented, including the?feasibility?of implementation of these advanced preservation techniques. The book takes a critical look at barriers to proper food preservation in these regions and offers practical solutions which
作者: 專橫    時間: 2025-3-31 13:22
Hervé This-Benckhardkes occur over the course of food preservation in developing countries. The mistakes affect the effectiveness of food preservation techniques negatively. Most of the mistakes are associated with lack of attention, guideline, as well as knowledge relating to food preservation system. Proper intervent
作者: CHART    時間: 2025-3-31 19:52
Hervé This-Benckhardombined effect of a low pH plus a high weak-acid concentration leads to acidification of the cytoplasm, which is usually sufficient to restrict microbial growth, but may also have other specific effects on cell activity. Over recent years, greater insights have emerged into the mechanisms employed b




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