標題: Titlebook: Kubik-Tabelle zur Bestimmung des Inhaltes von Rundh?lzern nach Kubikmetern und Hundertteilen des Kub; Nach den für die Pre H. Behm Book 193 [打印本頁] 作者: JOLT 時間: 2025-3-21 20:00
書目名稱Kubik-Tabelle zur Bestimmung des Inhaltes von Rundh?lzern nach Kubikmetern und Hundertteilen des Kub影響因子(影響力)
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書目名稱Kubik-Tabelle zur Bestimmung des Inhaltes von Rundh?lzern nach Kubikmetern und Hundertteilen des Kub讀者反饋
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作者: 猛烈責罵 時間: 2025-3-21 23:36
Book 1931Latest edition sind. Der Verlag stellt mit diesem Archiv Quellen für die historische wie auch die disziplingeschichtliche Forschung zur Verfügung, die jeweils im historischen Kontext betrachtet werden müssen. Dieser Titel erschien in der Zeit vor 1945 und wird daher in seiner zeittypischen politisch-ideologischen作者: 宣稱 時間: 2025-3-22 02:16
eils im historischen Kontext betrachtet werden müssen. Dieser Titel erschien in der Zeit vor 1945 und wird daher in seiner zeittypischen politisch-ideologischen Ausrichtung vom Verlag nicht beworben.978-3-662-31359-6978-3-662-31564-4作者: seroma 時間: 2025-3-22 07:20 作者: 使人入神 時間: 2025-3-22 12:26 作者: calorie 時間: 2025-3-22 13:52
H. Behmlarge-scale business, ecology and politics, science and the arts, poverty and social justice, land use and civil society, global trade, Traditional Ecological Knowledge, and more. From seed to table, the policies and practices related to all aspects of the food cycle create rich sites for learning a作者: octogenarian 時間: 2025-3-22 18:50 作者: 松軟 時間: 2025-3-23 00:49 作者: 頌揚本人 時間: 2025-3-23 03:36 作者: Mitigate 時間: 2025-3-23 06:50 作者: 治愈 時間: 2025-3-23 12:04 作者: GENUS 時間: 2025-3-23 15:49
H. Behmlarge-scale business, ecology and politics, science and the arts, poverty and social justice, land use and civil society, global trade, Traditional Ecological Knowledge, and more. From seed to table, the policies and practices related to all aspects of the food cycle create rich sites for learning a作者: 半球 時間: 2025-3-23 18:22 作者: Champion 時間: 2025-3-23 23:43
H. Behmd the shelf-life of food products via inhibiting pathogenic and spoilage microbial activity. Majorly, lactic acid bacteria (LAB) have been defined in terms of the mentioned duties as bioprotective cultures and/or biopreservation agents. However, other than LAB some other microbes also have a crucial作者: 稱贊 時間: 2025-3-24 02:39
H. Behm quality development and food safety.Considers many factors .This book reviews all important aspects of Microbial sustainability in food production and food safety with the aim of shedding new light on these microbes through combined understanding of traditional and novel paradigms. The book is divi作者: 序曲 時間: 2025-3-24 09:14 作者: 高射炮 時間: 2025-3-24 13:05 作者: 斗志 時間: 2025-3-24 17:55
,Hülfstafeln,bmessungen: Dicke, Breite und L?nge. Die nachfolgenden Tafeln haben den Zweck, eine der hierzu n?thigen beiden Multiplikationen zu ersparen, indem sie für die im gew?hnlichen Verkehr vorkommenden H?lger, bis 80 Centimeter (0,80 Meter = nahe 30,6 Preu?ische Zoll) Dicke, das Produkt aus der Dicke und 作者: Canary 時間: 2025-3-24 22:59 作者: 殖民地 時間: 2025-3-24 23:58
https://doi.org/10.1007/978-3-662-31564-4Bestimmung; Forstverwaltung; Reduktion; Wood Science and Technology作者: insightful 時間: 2025-3-25 05:36 作者: 即席 時間: 2025-3-25 11:21 作者: Lipoprotein(A) 時間: 2025-3-25 14:34 作者: 反叛者 時間: 2025-3-25 18:52 作者: 輕觸 時間: 2025-3-25 21:13
H. Behmorganisms in food processing as well as the economic importance of microorganisms as this is also an increasingly important area as we move toward microbial research advances..978-981-99-4786-7978-981-99-4784-3作者: Delectable 時間: 2025-3-26 00:18
enous groups, this book examines the diverse ways in which food activists, scholars, students, and practitioners are already demonstrating, debating, and documenting leadership and learning in the context of global food systems transformation. Furthermore, it documents how these actions are supporti作者: intolerance 時間: 2025-3-26 06:48 作者: impaction 時間: 2025-3-26 11:42
H. Behmenous groups, this book examines the diverse ways in which food activists, scholars, students, and practitioners are already demonstrating, debating, and documenting leadership and learning in the context of global food systems transformation. Furthermore, it documents how these actions are supporti作者: SAGE 時間: 2025-3-26 14:03 作者: galley 時間: 2025-3-26 18:32
H. Behmenous groups, this book examines the diverse ways in which food activists, scholars, students, and practitioners are already demonstrating, debating, and documenting leadership and learning in the context of global food systems transformation. Furthermore, it documents how these actions are supporti作者: HEED 時間: 2025-3-26 21:46 作者: 下邊深陷 時間: 2025-3-27 02:58
H. Behme structures can be modified to make their texture, flavour and nutritional characteristics more acceptable. This involves selection and breeding of the organisms, and preparation and cooking of what they yield. Wider considerations will require the selection and breeding to have minimal environment作者: 鉗子 時間: 2025-3-27 05:59 作者: Infirm 時間: 2025-3-27 09:42 作者: 連累 時間: 2025-3-27 16:59 作者: instill 時間: 2025-3-27 20:32