標(biāo)題: Titlebook: Handbook on Sourdough Biotechnology; Marco Gobbetti,Michael G?nzle Book 20131st edition Springer Science+Business Media New York 2013 bake [打印本頁(yè)] 作者: 討論小組 時(shí)間: 2025-3-21 18:06
書(shū)目名稱(chēng)Handbook on Sourdough Biotechnology影響因子(影響力)
書(shū)目名稱(chēng)Handbook on Sourdough Biotechnology影響因子(影響力)學(xué)科排名
書(shū)目名稱(chēng)Handbook on Sourdough Biotechnology網(wǎng)絡(luò)公開(kāi)度
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書(shū)目名稱(chēng)Handbook on Sourdough Biotechnology被引頻次
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書(shū)目名稱(chēng)Handbook on Sourdough Biotechnology年度引用
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書(shū)目名稱(chēng)Handbook on Sourdough Biotechnology讀者反饋
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作者: 慷慨援助 時(shí)間: 2025-3-21 20:32 作者: 神秘 時(shí)間: 2025-3-22 01:17 作者: 良心 時(shí)間: 2025-3-22 07:28
Springer Science+Business Media New York 2013作者: Infantry 時(shí)間: 2025-3-22 12:14 作者: 車(chē)床 時(shí)間: 2025-3-22 13:15 作者: 嗎啡 時(shí)間: 2025-3-22 20:23
Perspectives,considerations and new perspectives, based on the point of view of the editors, are reviewed for the main aspects of sourdough such as microbial ecology, product quality, nutrition, and industrial and artisanal uses.作者: contradict 時(shí)間: 2025-3-23 00:45 作者: epidermis 時(shí)間: 2025-3-23 02:09 作者: BRACE 時(shí)間: 2025-3-23 07:06
Peter Koehler,Herbert Wieserenrik] Abel hat sich der Genialit?t im fünften Grade schuldig gemacht."..William Dunham, Muhlenberg College und Autor von "Journey through Genius: The Great Theorems of Mathematics.."Peter Pesic schreibt über Abels Werk mit Begeisterung und Einfühlungsverm?gen, und ruft Erinnerungen an die gro?artig作者: 放牧 時(shí)間: 2025-3-23 13:19 作者: mortuary 時(shí)間: 2025-3-23 15:55 作者: CLAN 時(shí)間: 2025-3-23 21:07
Geert Huys,Heide-Marie Daniel,Luc De Vuystplementary material: .Aus den Rezensionen zur englischen Auflage:.."Die Leser von Pesics faszinierendem kleinen Buch werden zu dem unausweichlichen Urteil kommen: Niels [Henrik] Abel hat sich der Genialit?t im fünften Grade schuldig gemacht."..William Dunham, Muhlenberg College und Autor von "Journe作者: 免除責(zé)任 時(shí)間: 2025-3-24 01:39 作者: 辯論的終結(jié) 時(shí)間: 2025-3-24 06:25
Michael G?nzle,Marco Gobbettiplementary material: .Aus den Rezensionen zur englischen Auflage:.."Die Leser von Pesics faszinierendem kleinen Buch werden zu dem unausweichlichen Urteil kommen: Niels [Henrik] Abel hat sich der Genialit?t im fünften Grade schuldig gemacht."..William Dunham, Muhlenberg College und Autor von "Journe作者: 招待 時(shí)間: 2025-3-24 08:24 作者: 糾纏 時(shí)間: 2025-3-24 14:19 作者: 通知 時(shí)間: 2025-3-24 17:31
Elke K. Arendt,Alice V. Moronienrik] Abel hat sich der Genialit?t im fünften Grade schuldig gemacht."..William Dunham, Muhlenberg College und Autor von "Journey through Genius: The Great Theorems of Mathematics.."Peter Pesic schreibt über Abels Werk mit Begeisterung und Einfühlungsverm?gen, und ruft Erinnerungen an die gro?artig作者: LINES 時(shí)間: 2025-3-24 19:32 作者: BADGE 時(shí)間: 2025-3-25 02:09 作者: Gossamer 時(shí)間: 2025-3-25 05:18 作者: choleretic 時(shí)間: 2025-3-25 08:17
History and Social Aspects of Sourdough,o tradition, the various practices of civil society and to religion. The common language of the world still retains expressions that recall the close bond between life and bread. Throughout time, the eating of bread, especially sourdough bread, was very often a choice of civilization. Information on作者: 我還要背著他 時(shí)間: 2025-3-25 13:53 作者: 小爭(zhēng)吵 時(shí)間: 2025-3-25 17:29 作者: ordain 時(shí)間: 2025-3-25 23:31
Technology of Sourdough Fermentation and Sourdough Applications, characters and prolonged shelf life. Sourdough applications and performances mainly rely on the composition and stability of its microbiota, which is in turn influenced by many exogenous and endogenous factors. Different type of sourdoughs exist for many applications, both at artisan and industrial作者: RLS898 時(shí)間: 2025-3-26 03:27 作者: ALTER 時(shí)間: 2025-3-26 07:49
Physiology and Biochemistry of Sourdough Yeasts,nding on the type of flour and bread-making technology, starvation conditions can also be envisaged. The imbalance between yeast consumption and starch hydrolysis might lead to the rapid depletion of soluble carbohydrates. Overall, microbial starvation induces a quiescent state whose length is contr作者: BIBLE 時(shí)間: 2025-3-26 10:29
Physiology and Biochemistry of Lactic Acid Bacteria,ough as well as the effect of the metabolic activity of lactic acid bacteria on flavor, texture, shelf-life, and nutritional properties of leavened baked goods. Lactic acid bacteria are the dominant microorganisms of sourdough. Their metabolic versatility favors adaptation to the various processing 作者: 偶然 時(shí)間: 2025-3-26 13:10
Sourdough: A Tool to Improve Bread Structure, improved by addition of bread improvers or enzymes. Alternatively, the addition of sourdough influences all aspects of bread quality and thus meets consumer demands for a reduced use of additives. Since sourdough is an intermediate but not an end product the microbiological activity has to be deter作者: AVOID 時(shí)間: 2025-3-26 17:13 作者: Cabinet 時(shí)間: 2025-3-27 00:42 作者: Gentry 時(shí)間: 2025-3-27 04:55 作者: 等待 時(shí)間: 2025-3-27 06:01
Perspectives,considerations and new perspectives, based on the point of view of the editors, are reviewed for the main aspects of sourdough such as microbial ecology, product quality, nutrition, and industrial and artisanal uses.作者: 嫌惡 時(shí)間: 2025-3-27 09:43 作者: Overthrow 時(shí)間: 2025-3-27 15:54 作者: commodity 時(shí)間: 2025-3-27 21:11 作者: 真繁榮 時(shí)間: 2025-3-27 22:52 作者: 甜得發(fā)膩 時(shí)間: 2025-3-28 03:50
Kati Katina,Kaisa Poutanen nicht mehr als Basiswissen?in der Algebra - wovon ein?Gro?teil angenehmerweise?getrennt vom Haupttext plaziert wurde."..Tony Rothman, Department of Physics, Bryn Mawr College.."Peter Pesics Geschichte über die Entstehung der Mathematik ist genauso spannend wie ein Roman."..Economist.作者: 燒瓶 時(shí)間: 2025-3-28 09:11
Elke K. Arendt,Alice V. Moroni nicht mehr als Basiswissen?in der Algebra - wovon ein?Gro?teil angenehmerweise?getrennt vom Haupttext plaziert wurde."..Tony Rothman, Department of Physics, Bryn Mawr College.."Peter Pesics Geschichte über die Entstehung der Mathematik ist genauso spannend wie ein Roman."..Economist.作者: Extemporize 時(shí)間: 2025-3-28 13:41
Jussi Loponen,Juhani Sibakov nicht mehr als Basiswissen?in der Algebra - wovon ein?Gro?teil angenehmerweise?getrennt vom Haupttext plaziert wurde."..Tony Rothman, Department of Physics, Bryn Mawr College.."Peter Pesics Geschichte über die Entstehung der Mathematik ist genauso spannend wie ein Roman."..Economist.作者: Toxoid-Vaccines 時(shí)間: 2025-3-28 16:43 作者: CHOP 時(shí)間: 2025-3-28 22:06
Stefan Cappelle,Lacaze Guylaine,M. G?nzle,M. Gobbettingt von seinen Lesern nicht mehr als Basiswissen?in der Algebra - wovon ein?Gro?teil angenehmerweise?getrennt vom Haupttext plaziert wurde."..Tony Rothman, Department of Physics, Bryn Mawr College.."Peter Pesics Geschichte über die Entstehung der Mathematik ist genauso spannend wie ein Roman."..Economist.978-3-540-27309-7作者: 易受騙 時(shí)間: 2025-3-29 01:34 作者: kyphoplasty 時(shí)間: 2025-3-29 06:27 作者: backdrop 時(shí)間: 2025-3-29 10:20 作者: cravat 時(shí)間: 2025-3-29 14:08 作者: 到婚嫁年齡 時(shí)間: 2025-3-29 17:40
ngt von seinen Lesern nicht mehr als Basiswissen?in der Algebra - wovon ein?Gro?teil angenehmerweise?getrennt vom Haupttext plaziert wurde."..Tony Rothman, Department of Physics, Bryn Mawr College.."Peter Pesics Geschichte über die Entstehung der Mathematik ist genauso spannend wie ein Roman."..Economist.978-3-540-27309-7作者: Middle-Ear 時(shí)間: 2025-3-29 21:20 作者: 漸強(qiáng) 時(shí)間: 2025-3-30 01:31