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標(biāo)題: Titlebook: Wissensmanagement in der Schulentwicklung; Theoretische Analyse Kaja Heitmann Book 2013 Springer Fachmedien Wiesbaden 2013 Schule.Systemthe [打印本頁]

作者: Coarctation    時(shí)間: 2025-3-21 17:20
書目名稱Wissensmanagement in der Schulentwicklung影響因子(影響力)




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作者: 他很靈活    時(shí)間: 2025-3-21 23:18
ten, Information und Wissen sowie schulentwicklungsbezogener Probleme werden Voraussetzungen und Barrieren erfasst, auf die Wissensmanagement als Ver?nderungsansatz in der Praxis trifft..978-3-658-00248-0978-3-658-00249-7
作者: Condescending    時(shí)間: 2025-3-22 02:02

作者: obviate    時(shí)間: 2025-3-22 07:27
ent für die Entwicklungsf?higkeit der Organisation Schule genutzt werden? Kaja Heitmann beantwortet diese Fragestellung aus einer systemtheoretischen Perspektive heraus sowohl theoretisch als auch empirisch. Eine Analyse der Organisation, die sich den Besonderheiten des schulischen Sozialsystems geg
作者: 不能約    時(shí)間: 2025-3-22 12:33

作者: Hippocampus    時(shí)間: 2025-3-22 16:58
http://image.papertrans.cn/w/image/1029880.jpg
作者: faddish    時(shí)間: 2025-3-22 17:18
https://doi.org/10.1007/978-3-658-00249-7Schule; Systemtheorie; Wissensmanagement
作者: 受辱    時(shí)間: 2025-3-22 21:30
978-3-658-00248-0Springer Fachmedien Wiesbaden 2013
作者: Heart-Rate    時(shí)間: 2025-3-23 01:55
Nicos Papadouris,Costas Constantinou,Marios Papaevripidou,Michalis Livitziis,Argyro Scholinaki,Rodotpresentations. Treatment strategies for various stages of disease, dysfunction, and injury reveal a myriad of non-surgical and operative approaches that facilitate the health care providers’ ability to maintain the lower extremity’s mobility and performance.
作者: Thyroiditis    時(shí)間: 2025-3-23 07:55

作者: Panacea    時(shí)間: 2025-3-23 10:22

作者: 男生戴手銬    時(shí)間: 2025-3-23 15:23

作者: 責(zé)問    時(shí)間: 2025-3-23 20:49
Characterization of Silver Nanoparticles,e and technology, there is a need to not only upgrade and develop new analytical methods, technologies, and new concepts; but also to improve the sensitivity, accuracy, and reliability of analytical test equipment, in order to obtain more information and improve the quality, efficiency and economy of testing.
作者: MOAT    時(shí)間: 2025-3-23 22:54

作者: 公式    時(shí)間: 2025-3-24 06:25

作者: ANA    時(shí)間: 2025-3-24 08:48

作者: 解凍    時(shí)間: 2025-3-24 14:45

作者: Bombast    時(shí)間: 2025-3-24 16:10

作者: 放縱    時(shí)間: 2025-3-24 20:04

作者: 外向者    時(shí)間: 2025-3-25 00:22

作者: Longitude    時(shí)間: 2025-3-25 07:04
mungen auf. Sie wird im allgemeinen dort die Methode der Wahl sein, wo ohne besondere Vorbereitung oder nach alkalischem Aufschlu? Chromatl?sungen mittleren und niedrigen Gehalts bis herab zu 0, 01% vorliegen. Durch einen alkalischen Aufschlu? bzw. Oxydation in L?sung werden mit Ausnahme des Urans,
作者: Innovative    時(shí)間: 2025-3-25 09:47
RugbySmartr New Zealand to recognize the epidemic of severe injuries that the sport was inflicting on athletes. As a response, the New Zealand Rugby Union and Accident Compensation Corporation of New Zealand developed the RugbySmart Injury Prevention Program. The intention of the program is to prevent and red
作者: 柏樹    時(shí)間: 2025-3-25 14:12
Evolving MEMS Resonator Designs for Fabrication with conventionally-sized engineering design, there is likely to be a demand for the automated design of MEMS devices. This paper describes our current status as we progress toward our ultimate goal of using an evolutionary algorithm and a generative representation to produce designs of a MEMS devi
作者: 蛙鳴聲    時(shí)間: 2025-3-25 16:45

作者: 道學(xué)氣    時(shí)間: 2025-3-25 22:53

作者: 溺愛    時(shí)間: 2025-3-26 01:34
Individuals, Species and the Development of Mineralogy and Geology,vid Hull and other philosophers of biology. Their interest has yet to spill over into inquiries into taxonomic practice in the other sciences. But since all sciences, even those with relatively sparse ontologies such as physics, must find some way of categorising the objects with which they deal, it
作者: 郊外    時(shí)間: 2025-3-26 04:47
Asphyxia in the High-Risk Infant,livery, showing bradypnea, apnea, and a gasping pattern that reflect, respectively, mild to severe asphyxia. This chapter discusses the many factors that affect the mechanism of asphyxial stress in the group of high-risk babies.
作者: 躲債    時(shí)間: 2025-3-26 11:04
Enhancing Electromagnetic Attacks Using Spectral Coherence Based Cartography,terized by partially . electromagnetic emissions, at which DEMA may be applied with success. This paper aims at introducing a pragmatic technique to localize quickly and efficiently these points of interest.
作者: 北極熊    時(shí)間: 2025-3-26 15:11

作者: OATH    時(shí)間: 2025-3-26 20:47
Daniel Shubert,Davis A. Hartnett,John D. Milner,Steven F. DeFrodarondslag gebleven. Klinisch-wetenschappelijk onderzoek wordt ontworpen op grond van pathofysiologische en biomedische inzichten. Ook bij de toepassing van de resultaten van klinisch-wetenschappelijk onderzoek op de individuele pati?nt, kan de arts niet zonder de pathofysiologische redenering.
作者: maudtin    時(shí)間: 2025-3-26 23:02

作者: Neuropeptides    時(shí)間: 2025-3-27 05:00

作者: STING    時(shí)間: 2025-3-27 05:31

作者: pester    時(shí)間: 2025-3-27 10:00
Numerical Geometry of Non-Rigid Shapes978-0-387-73301-2Series ISSN 0172-603X Series E-ISSN 2512-5486
作者: Cupidity    時(shí)間: 2025-3-27 17:14
Water and Steam,spheric pressure. When the pressure is reduced, the boiling point is lowered. For example, when water is heated inside the closed space of a boiler and the pressure is raised to 100 lb/in. (6.9 bar), it does not boil until the temperature reaches 337.9°F (169.9°C), nearly 126°F (69.9°C) above boiling point at atmospheric pressure.




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