標(biāo)題: Titlebook: Wine Microbiology; Practical Applicatio Kenneth C. Fugelsang,Charles G. Edwards Textbook 2007Latest edition Springer-Verlag US 2007 Interve [打印本頁] 作者: iniquity 時(shí)間: 2025-3-21 19:56
書目名稱Wine Microbiology影響因子(影響力)
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作者: 圓錐 時(shí)間: 2025-3-21 21:17 作者: 冰雹 時(shí)間: 2025-3-22 00:54
, besitzt oder einsetzt. Meistens spricht man anstelle von Unternehmensmitteln von ?Produktionsfaktoren“. Indes wird die Frage, was zu den Produktionsfaktoren z?hlt, unterschiedlich beantwortet: In der Verteilungs- und Wachstumstheorie trennt man meist nur Arbeit und Kapital als Produktionsfaktoren.作者: 托人看管 時(shí)間: 2025-3-22 05:13
erbraucher, die mit der Erzeugung dieser Güter nicht in unmittelbarer Verbindung stehen und infolgedessen ihren Bedarf auf dent ?Markte“ decken müssen. Die Güter müssen deshalb vom Erzeuger bis zum letzen Verbraucher einen mehr oder weniger langen Weg zurücklegen, sie müssen ?umlaufen“ und bedienen 作者: Cytology 時(shí)間: 2025-3-22 11:34
eit stehengeblieben, wo die materiellen Mittel durch die menschliche Arbeit bereits erzeugt sind, den Konsumenten aber noch nicht erreicht haben. Wir wissen, da? die Produktion an sich nicht das Ziel der menschlichen Bestrebungen ist, da? sie nur insofern Bedeutung und Sinn hat, als sie Mittel zur B作者: 誘導(dǎo) 時(shí)間: 2025-3-22 15:05
ng), behandelt; hier steht die Statistik der .einkommen im Vordergrund. Auch dabei sind jedoch verschiedene . zu beachten: . einmal sei von der Unterscheidung in . und .einkommen weitgehend abgesehen — insofern, als im Grunde nur das Nominaleinkommen betrachtet wird.). . ist nochmals darauf hinzuwei作者: 使習(xí)慣于 時(shí)間: 2025-3-22 19:37 作者: Rankle 時(shí)間: 2025-3-22 23:33 作者: reject 時(shí)間: 2025-3-23 01:22
YeastsBesides Saccharomyces, however there are many other genera and species present during vinifi cation that ultimately impact quality, both positively and negatively (Fleet and Heard, 1993; Fugelsang et al., 1993; Deak and Beuchat, 1996; Loureiro and Malfeito-Ferreira, 2003).作者: CLOUT 時(shí)間: 2025-3-23 07:27
Acetic Acid Bacteriain oxidation of ethanol to acetic acid (the process of acetifi cation). In addition, other odor- and fl avor-active metabolites as well as polysaccharides including dextrans and levans may be formed (Colvin et al., 1977; Tayama et al., 1986). The latter can create problems during post-fermentation clarifi cation and stability.作者: CHAFE 時(shí)間: 2025-3-23 12:50
Fermentation and Post-Fermentation Processingeach of ethanol and carbon dioxide (Fig. 8.1). The rate of ethanol production by . varies with many factors but can reach 8 x 10. to 9 x 10. molecules of ethanol per yeast cell per second (Foy, 1994b).作者: Melodrama 時(shí)間: 2025-3-23 13:51
Basic Microscopyuickly monitor the progress of alcoholic and malolactic fermentations and to tentatively determine the source of microbiological problems. This chapter outlines basic microscopy as well as techniques to view wine microorganisms.作者: 填料 時(shí)間: 2025-3-23 21:08 作者: 聲音刺耳 時(shí)間: 2025-3-23 22:31
Estimation of Population Densityr instance, it is frequently necessary to determine changes in microbial populations during the preparation of starter cultures, growth and decline phases of malolactic fermentation, or monitoring potential . infections.作者: Mundane 時(shí)間: 2025-3-24 02:51 作者: 史前 時(shí)間: 2025-3-24 06:33 作者: BUST 時(shí)間: 2025-3-24 12:06
http://image.papertrans.cn/w/image/1028823.jpg作者: judicial 時(shí)間: 2025-3-24 17:35 作者: STING 時(shí)間: 2025-3-24 19:04 作者: 遭受 時(shí)間: 2025-3-25 02:43
werden nicht einmal alle Güter als Produktionsfaktoren angesehen. Vielmehr werden die Produktionsfaktoren, die im Herstellungsvorgang selbst verwendet werden, getrennt von den Produktionsvorbedingungen, die Voraussetzung für den Herstellungsvorgang sind.. Zu den Produktionsvorbedingungen z?hlen vor作者: Shuttle 時(shí)間: 2025-3-25 05:27
. Es werden nicht einmal alle Güter als Produktionsfaktoren angesehen. Vielmehr werden die Produktionsfaktoren, die im Herstellungsvorgang selbst verwendet werden, getrennt von den Produktionsvorbedingungen, die Voraussetzung für den Herstellungsvorgang sind.. Zu den Produktionsvorbedingungen z?hlen作者: 案發(fā)地點(diǎn) 時(shí)間: 2025-3-25 09:08
. Es werden nicht einmal alle Güter als Produktionsfaktoren angesehen. Vielmehr werden die Produktionsfaktoren, die im Herstellungsvorgang selbst verwendet werden, getrennt von den Produktionsvorbedingungen, die Voraussetzung für den Herstellungsvorgang sind.. Zu den Produktionsvorbedingungen z?hlen作者: 潛伏期 時(shí)間: 2025-3-25 13:11 作者: 津貼 時(shí)間: 2025-3-25 16:07 作者: refraction 時(shí)間: 2025-3-25 23:45
rtschaftlichen) ?Verteilungstheorie“ — zwischen . und . Einkommensverteilung zu unterscheiden ist. Zweifellos müssen beide Aspekte hier Berücksichtigung finden und im Zusammenhang damit die Tatsache, da? nicht allein — z. B. hinsichtlich der L?hne — die H?he der Einkommen, sondern auch deren Struktu作者: 格子架 時(shí)間: 2025-3-26 02:33 作者: Infusion 時(shí)間: 2025-3-26 04:57
regul?ren Ring und ein Satz über die ganze Abschlie?ung eines Ringes in einer endlichen Erweiterung eines Quotientenk?rpers sein. In beiden F?llen werden wir den Beweis hier nur in einem solchen Umfang darlegen, da? man den restlichen Teil in dem Buch von O. . und P. . [7].) nachlesen und unabh?ngig作者: 名字 時(shí)間: 2025-3-26 08:32 作者: glamor 時(shí)間: 2025-3-26 16:34
Microbial Ecology During Vinification(Fig. 6.2A), followed by . that normally completes alcoholic fermentation (Fig. 6.2B). After the primary fermentation is fi nished, malolactic fermentation may be induced by . or other lactic acid bacteria (Fig. 6.2C). During the aging of wines, several different yeasts and bacteria may grow, many of which bring about spoilage (Fig. 6.2D).作者: magnanimity 時(shí)間: 2025-3-26 17:17 作者: CORE 時(shí)間: 2025-3-26 21:21 作者: laxative 時(shí)間: 2025-3-27 03:26
Molds and Other Microorganismsle in mold dispersal, being carried by air currents and foraging insects. Under appropriate conditions of humidity and temperature, spores germinate to yield the vegetative body (mycelium), which can continue to alternatively propagate and sporulate.作者: Conclave 時(shí)間: 2025-3-27 08:43 作者: elucidate 時(shí)間: 2025-3-27 10:55 作者: 低位的人或事 時(shí)間: 2025-3-27 13:46
Lactic Acid Bacteriatabolism (Davis et al., 1985b; 1988; Lonvaud-Funel, 1999; Carr et al., 2002; Liu, 2002). These bacteria utilize sugars by either homo- or heterofermentative pathways (Section 2.4.1) as well as l-malic acid, a major acid present in grape must (Section 2.4.3). Whereas growth of some bacteria in certai作者: Neuralgia 時(shí)間: 2025-3-27 20:12
Acetic Acid Bacteriain oxidation of ethanol to acetic acid (the process of acetifi cation). In addition, other odor- and fl avor-active metabolites as well as polysaccharides including dextrans and levans may be formed (Colvin et al., 1977; Tayama et al., 1986). The latter can create problems during post-fermentation c作者: Cocker 時(shí)間: 2025-3-28 01:34 作者: 背帶 時(shí)間: 2025-3-28 03:06 作者: 嫻熟 時(shí)間: 2025-3-28 09:31 作者: 牢騷 時(shí)間: 2025-3-28 14:02 作者: EPT 時(shí)間: 2025-3-28 17:18 作者: 舊式步槍 時(shí)間: 2025-3-28 22:09 作者: 流出 時(shí)間: 2025-3-28 23:24 作者: 熄滅 時(shí)間: 2025-3-29 07:02 作者: wreathe 時(shí)間: 2025-3-29 08:11 作者: 甜瓜 時(shí)間: 2025-3-29 12:56
Media Preparation and Culture Techniquesr solid by inclusion of agar. For winemakers, a growth medium may be as simple as diluted sterile grape juice for the activation and expansion of yeast starter cultures or as complicated as that necessary to grow lactic acid bacteria.作者: 針葉 時(shí)間: 2025-3-29 15:37
Estimation of Population Densityr instance, it is frequently necessary to determine changes in microbial populations during the preparation of starter cultures, growth and decline phases of malolactic fermentation, or monitoring potential . infections.作者: myriad 時(shí)間: 2025-3-29 22:46
Identification of Wine Microorganismsmpts at classifi cation involved comparison of observable phenotypic features such as cell shape (morphology), as well as use of a variety of often crudely prepared sugar and nitrogen substrates. From these evolved extensive diagnostic schemes for identifi cation, which still initially rely on cell 作者: Erythropoietin 時(shí)間: 2025-3-30 00:02 作者: 擁護(hù) 時(shí)間: 2025-3-30 06:34 作者: BADGE 時(shí)間: 2025-3-30 09:27 作者: fodlder 時(shí)間: 2025-3-30 12:33
Lactic Acid Bacteriatative pathways (Section 2.4.1) as well as l-malic acid, a major acid present in grape must (Section 2.4.3). Whereas growth of some bacteria in certain wines is desirable (i.e., malolactic fermentation or MLF), growth of other species can lead to spoilage.作者: 不整齊 時(shí)間: 2025-3-30 16:39
Managing Microbial Growth value limited activity of . in their red wines, massive infections should be prevented. Control of microbiological activity involves the use of chemical additives (preservatives and sterilants) as well as physical removal by fi ltration or other methods and control of cellar/tank temperatures.作者: 輕浮思想 時(shí)間: 2025-3-30 23:56 作者: 技術(shù) 時(shí)間: 2025-3-31 04:48 作者: Connotation 時(shí)間: 2025-3-31 05:20 作者: Adornment 時(shí)間: 2025-3-31 10:16 作者: 共同時(shí)代 時(shí)間: 2025-3-31 16:43
Aaron Polliack M.D.d the credit status of women, but also negatively impacted their economic rights and hindered the already flailing 1970s U.S. economy. Difficult to quantify, this type of gendered discrimination became the grounds for the struggle that American women pursued against an entrenched credit industry.作者: heterogeneous 時(shí)間: 2025-3-31 17:59